üniverstede okuyorum çoğu kız arkadaşım bu aletten nefret ediyo lisedeykende kızlar sevmediklerini sölerlerdi ve hayatımda hiç play station fanatiği kız görmedim yoksa banamı denk gelmemiş
Fanatiklik olarak değil ama eğlence baabında oynayan küçük kuzenim var.
Ben 26 kız arkadaşım 24 yaşında....Warhawk dahil herşeyi oynuyor.....
kızlar nedense god of war ı çok seviyor 1 kere zorla oynattıktan sonra
Yok yok oynuyorlar.O kadar sims i kim aldi yahu
benm bir kız arkm world of warcraftta level 70ti halada devam ediyor item mitem toplamaya
PS3 oyunları artsada böyle konulara kadar düşmesek
bence kızlar erkeklerin alışkanlıklarını yaptıkları zaman beğenilmiğceklerini düşünüyor olabilirler ama bence gayet sevimli oluyorlar bi kızı düşünsenize boxerla ayırmış bacağını uzanmış bi elinde bira diğer elinde cerez maç izlediğini
valla ben kızarkadaşımla winning atıyorum fırsat buldukça yetenek de var hani kaç yıllık winningçiyim bikez 4-0 yenmişti beni
quote:
gt_one Tarih 26 Eylül 2007; 19:55:51 PS3 oyunları artsada böyle konulara kadar düşmesek
quote:
Orjinalden alıntı: Erhan.sen
kızlar nedense god of war ı çok seviyor 1 kere zorla oynattıktan sonra
eminmisin
benimde bir kız arkadaşım var fanatik desem yeridir
Dostum topigi acman iyi olmus cunku yanlis dusundugunu sana kanitlayabiliriz bak kardesim Playstation serilerinde milyonlarca satan oyunlari goz onunde bulunduralim ornek Singstar bu oyun satis ustune satis rekorlari kirmistir ve kizlarin bir numarali favorisidir ozellikle ps3 versiyonu milyonlarca kiz ve aileye genclerin parti yapmalarina vesile olaracak super bir oyundur > ornek 2 playstation eye ve cikacak oyunlari eye of judment mesela bence kizlar bu oyunu cok sevebilir veeeee sira geldi en buyuk isme LiTTLE BiG PLANET bu oyunu hafizalariniza iyice KAZIYIN bu oyun ailelerin ve genclerin oyun partilerinin vazgecilmez oyunu olacak daha once bukadar zevkli bukadar yenilikci deli dolu oyun gormedim > 4 arkadasimizla yarattigimiz sirin karakterler ile birlikte kendi bolumumuzu yapacagiz sora dordumuz bu bolumu oyniyacagiz internete koyacagiz baskalari oyniyacak veya dordumuz baskalarinin yaptigi bolumlerde oyniyacagiz (bu oyun ps3 alma sebebim) istersen kizlar ve ailelerin oyniyacagi baska oyunalr da sayayim simdilik bunlar oldukca yeterlidir eger sen cevrendeki bayanlara kanli canli oyunlar gosteriyorsan oynamamalari cok dogal benim dedigim oyunlar ile sansini dene ps i sana geri vermeyeceklerdir
quote:
Orjinalden alıntı: Scrapland
Dostum topigi acman iyi olmus cunku yanlis dusundugunu sana kanitlayabiliriz bak kardesim Playstation serilerinde milyonlarca satan oyunlari goz onunde bulunduralim ornek Singstar bu oyun satis ustune satis rekorlari kirmistir ve kizlarin bir numarali favorisidir ozellikle ps3 versiyonu milyonlarca kiz ve aileye genclerin parti yapmalarina vesile olaracak super bir oyundur > ornek 2 playstation eye ve cikacak oyunlari eye of judment mesela bence kizlar bu oyunu cok sevebilir veeeee sira geldi en buyuk isme LiTTLE BiG PLANET bu oyunu hafizalariniza iyice KAZIYIN bu oyun ailelerin ve genclerin oyun partilerinin vazgecilmez oyunu olacak daha once bukadar zevkli bukadar yenilikci deli dolu oyun gormedim > 4 arkadasimizla yarattigimiz sirin karakterler ile birlikte kendi bolumumuzu yapacagiz sora dordumuz bu bolumu oyniyacagiz internete koyacagiz baskalari oyniyacak veya dordumuz baskalarinin yaptigi bolumlerde oyniyacagiz (bu oyun ps3 alma sebebim) istersen kizlar ve ailelerin oyniyacagi baska oyunalr da sayayim simdilik bunlar oldukca yeterlidir eger sen cevrendeki bayanlara kanli canli oyunlar gosteriyorsan oynamamalari cok dogal benim dedigim oyunlar ile sansini dene ps i sana geri vermeyeceklerdir
gavur kızları oynarda bizim kızların oynicağını pek sanmam
ozaman sizin kizlarda bi sorun var dostum bence bosuna topic acmisin benim ailemde es dost cevresinde bile herkes oynuyor sizin tarafta sorun var ....
evet tanıdğın kişilerde srun var gerçi benim de iki kız arkadaşım sevmiyordu ama diğerleri baya bi oynarlardı(geriye kalan 20 kız) ama ne oldu hepsi de terk etti beni
Bana Psturkte bi bayan PM attı 21 yaşında Ps3 alacam ama hiç bilgim yok yardımcı olurmusun dedi ben msn ye ekledikten sonra gene emin olmak için tekrar sordum çocuklara alıyorsunuz heralde yo hayır kendimee dedi
Barbie falan öyle büyüyünce tabii öyle "cıv cıv - dış dış " lı aksiyon oyunları biraz itici geliyor heralde.
Ama wii'ye kızların ilgisi var neden acaba.Çünkü çocuksu oyunlar da var.Bak mesela LittleBig planet'i sever kızlar.