Şimdi Ara

NEDEN KIZLAR DONDURMA YİYİNCE ERKEKLER TARAFINDAN ALAYA KONUSU OLURLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışında bulunmuş biri olarak hiç şahit olmadım ama türkiyede çok oluyo neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layfor -- 7 Kasım 2007; 22:36:11 >

• Genellikle kızları cinsel obje olarak görenler alay ederOndan sonra bütün erkekler kötü derler
  • çünkü bazı angut ve malesef erkek demek zorunda kaldığımız yaratıklar, kızların sadece elli bir iş için yaratıldığını düşünürler.

onlar gelsin bunla dalga geçsin
  • dondurmayı fallik bi obje olarak görüyo bu tip adamlar demekki ama kendileri yalamaktan çekinmiyolar :D
  • Biz onlara halk arasında abaza diyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

çünkü bazı angut ve malesef erkek demek zorunda kaldığımız yaratıklar, kızların sadece elli bir iş için yaratıldığını düşünürler.

onlar gelsin bunla dalga geçsin

dişi cinsel obje olarak görmek erkeğin doğasındandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kro,Hanzo,Ayı vs. isimLerLe hitap edebiLirsiniz bu kişiLere
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Kro,Hanzo,Ayı vs. isimLerLe hitap edebiLirsiniz bu kişiLere

• beynini genelde iki bacağının arasında taşıyorsa insan her gördüğü şeyi cinselliğe yorduğu için kafayı bunla bozduğu için alay edebilir.bu tür insanalr alay edecek diye caanım dondurmayı yemekten alıkonamaz kızlar. deliyse tımarhaneye gitsin sapıklar
  • yapmayın la hiç birnize katılmıyorum ama bi kızın lolipop yalaması dondurma yemesi(yalayarak) topluma ters
  • quote:

yapmayın la hiç birnize katılmıyorum ama bi kızın lolipop yalaması dondurma yemesi(yalayarak) topluma ters

yapma be hocam,dondurma yemesinmi yalayarak abazalar yüzünden.Abazaların suçu.
  • tahrik ettiği içinn
  • tabi yanlış bişey aslında ama bazıları biraz azmış oldugu için o şekilde görüyorlar... şimdi neden azgınlar bu şekilde görüyor diye sorucaksın daha net bi açıklama yapmak isterdim ama sen galiba kız oldugun için yapamam üzgünüm daha fazlası bir açıklama ayıba girer şimdilik bu kadarını bilmen yeterli ayrıntısını bilmene gerek yok ayrıca şunu söylemek istiyorum eger türkiyede böyle bi davranışa magruz kaldıysan bakma sen onlara hepsi dongoz
  • 1 tane adam gibi dondurma reklamı olmazsa (çocuklara yönelik reklamları hariç tutuyorum), tüm reklamlarda izleyenlerin beyninde malum çağrışımın olmasını sağlarlarsa tabiki böyle olur.

Ben hayatımda hiç magnum dondurma yemedim. Tek sebebi o iğrenç reklamlarını protesto etmek, ömrüm boyunca da yemeyeceğim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nasıl her erkek tarafından alay konusu olmuyorsa,her bayan da düzgün yalamayabiliyor. Ben şahsen böyle konularda geniş olmama ve kimsenin kızına namusuna bakmamama rağmen yine de bazı kızlar gözünü gözüme dikip tahrik edercesine, taciz edercesine iştahla dondurmayı yalarsa burada roller değişmiş olur. Başıma bir iki defa da gelmedi. Her yaz en az beş kere samsun sahillerinde yaşıyorum bu olayı. Belki bir dondurma yiyen kız ile alay eden erkek sayısı fazla da olsa, işinde gücünde adam olan bir erkeği yiyormuş gibi bakan ve dondurmayı erkek gibi düşleyip kemiren kızlar da vardır. Hiç böyle düşündünüz mü bilemiyorum.
  • çünkü çok güzel yalıyorlar
    şaka bi yana bende sinir olurum dondurma yiyen kızlara alay eden angutlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

yapmayın la hiç birnize katılmıyorum ama bi kızın lolipop yalaması dondurma yemesi(yalayarak) topluma ters

çok saçma
  • erkeklerin içi fesat

ne var şimdi bunda dimi ne güzel yalıyolar

• Bundan senelr önce mini etek giyen kızlara bugün bakıldığı gözle bakılmıyordu benim bildiğim kadarıyla.
    Hatta şöyle bir şey var bizim adetlerimizde eskilerde, gelinlik kızı olan evlerin penceresine kırmızı karanfil ya da gül konulurmuş ( çiçek isminden emin değilim) Buraya kadar okuyan arkadaşların çoğu büyük ihtimalle sebebin kızların evlendirilmek istemesi olduğunu düşüneceklerdir ama hayır. O pencerenin önünden geçen erkekler ağızlarını bozmadan geçerlermiş buna dikkat etmeleri için. Zaman geçtikçe toplumun yanlışlar yaptığı tabi bir gerçek ama bunu 3-5 denyo yapıyor diye tüm erkeklere mâl etmemeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.