Şimdi Ara

Neden kaşın var diyerek bıçaklanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de görülmesi muhtemel hatta görülmüş olabilecek bir olaydır.

Size bir anımı anlatayım, özet geçeceğim. Kız arkadaşımla buluşmaya gidiyorum. Çiçek aldım kıza, giderken karşıdan kel bir eleman acayip omuz geçirdi. Döndü, KARDEŞ HAYIRDIR? dedi.

Duymamazlıktan gelip hızlı hızlı yürümeye başladım. Bildiğiniz kaçtım. Dünya'nın 1001 türlü hali var.

Bir başka seferinde de ailemle gezmeye çıktık. Bir parkta geziyoruz. Bizimkiler oturdu bir yere ben de dondurma almaya gittim. Aldım, dönerken takım elbiseli iki keko çıktı karşıma kardeş bizimki nerede? diyor. Şöyle bir baktım ters ters, ne var la dedi uzun olan sonra güvenlik koşmaya başlayınca bu tarafa doğru, kaçtılar. Babam oradan görmüş ve haber vermiş.

Türkiye'de kendimi güvende hissetmiyorum. Biber gazı aldım, ne olur ne olmaz. Sizler de bilinçli güzel vatandaşlarsınız. Bir insan olarak alın, kendinizi savunun. Gittiğimiz yol, yol değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anasayfa -- 15 Şubat 2015; 4:18:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Chuck Me kullanıcısına yanıt
    İğrenç ve komik misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip gerçekten biber gazı değil job öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal sınırlar çerçevesinde her şeye açığım, ek olarak gelip yukarıdaki arkadaş gibi komiklik yapacak arkadaşlar için;
    İnsan gibi yaşamak istiyorum, hayvanla hayvan olmadan. Haliyle hayvanlık yapacaklar lütfen uğraştırmasın. Teşekkürler.

• Korkak gördümde bu kadarını görmedim, bazı kızlarımız bile senden daha delikanlı

• Klasmehmet K kullanıcısına yanıt
    Yani? Ne yapayım? Herif manyak, adamın üstüne mi gideyim ben de? Tabii ki uzaklaşmayı tercih edeceğim. Akıl diye bir şey var.

Delikanlı olanlar deliliklerini yapsınlar, sıkıntı yok. Ben değilim öyle.

• Bana hiç denk gelmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir baktım
    ters ters, ne var la dedi uzun olan sonra
    güvenlik koşmaya başlayınca bu tarafa doğru
    kaçtılar. Şöyle bir baktım
    kaçtılar.Şöyle bir baktım
    kaçtılar.

• Ben pes ediyorum forumu da bırakıyorum. Fişlenmemek için ana hesabımı kullanmıyorum uzun süredir de lanet olsun dedim yani. İyi siz kazandınız, mutlu musunuz?

8 Şubat yazınca orgazm olmuşsundur. Yazdığım cümleyi moron gibi 7 defa yazınca bir şeyler geçmiştir eline. Yaşam biçimime müdahil olacak şekilde beni aşağılayınca beynin tatmin olmuştur.

İnşallah bir gün size kötü bir şey olmaz diyor ve gelmemek üzere gidiyorum. Aferin, böyle devam edin.

Edit: Güzel dostlarımın tavsiyesi üstüne, bir yere gittiğim yok. Kendimi üzmeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anasayfa -- 15 Şubat 2015; 6:22:34 >
  • Bugün yaşadığım olay üstüne size hak vermemem imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 15 Şubat 2015; 4:00:24 >
  • biber gazı taşı

• Bana kimse yapmadi su ana kadar en pist semtinede girdim iyisinede kadikoyde oturuyorum fikirtepenin en pis zamanlari orada da cok yurudum bagcilar dada bir kiside hop kimsin demedi tipden kazaniyoz herhalde

• Bu taraf hangi taraf oluyo kardes ?

Doğrusunu yapmısın bu arada

• Bu mahlukatlardan çok var bu ülkede.Hepsini toplama kamplarında sabun yapacaksın aslında en azından insanlığa yararları olmuş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 15 Şubat 2015; 4:28:40 >
  • Zeytinburnunda oturuyorum mahalemiz birbirine bağlı bir sıkıntı oldumu her zaman yanında olucak kışilerin olması güzel .
  • Yorumları okuyorum da saçma sapan yorum yapanlar var. Herkes istediği şekilde kendini savunur. Türkiye gerçekten de can güvenliği açısından uygun bir ülke değil. Bazıları hâlâ ağır abi modunda takılıyor. "yok bana bir şey yapamazlar , yok ben kendimi savunurum" falan. Bu tip insanlar genelde bordo klavyeli kısım oluyor. Bu ülkede erkeğe bile tecavüz ediyorlar. İnanın siz onlar için en kolay yemsiniz...

• Biri yani tanimadigim biri bana lan li lunlu konusmaya kalkissa adami komalik edecek kadar ozguvenim var
    Bundan 3 yil onceki olayi anlatayim size

Birgun aksam oyle yuruyuse ciktim tam yurusparki nin onunden gecerken 2 kekodan biri benden cakmak istedi ancak
    Keko:: cakmak ver lan dedi
    Ben sandim arkadasina diyor sonra bana seslendigini duydum
    Arkami dondum dedim kime dedin ver lan lafini soyulmus hiyar dedim

Dediki sana dedim dedi bende duzgun konus dedim ondan sonra ustume geldi bi kafa caktim onu eskisiz hale getirdim digeri geldi yumuruk atmaya calisti ama herif yumuruk atmasinida bilmiyor tam burnun ustune bi yumurukla girdim bunlar yerlerde bende polis ve cevredekiler gelene kadar bunlari iyice dövdum patakladim polis geldi karakola gitdim olayi anlatdim

Deli olduguma dayir kagidi cikarip amirin onunede koydum sonra amir bana bisey soylemedi bende ordan cikip eve gitdimm

Yani size sunu soyleyim bu devirde kimseye acimayin heleki tanamadiginiz biri size lan li lunlu konusursa hic ama hic acimayin

Edit cinsiyetim:: erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 15 Şubat 2015; 5:13:43 >

• Tales of Pirates diye bir oyun oynadın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

quote:

Orijinalden alıntı: Klasmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

Yani? Ne yapayım? Herif manyak, adamın üstüne mi gideyim ben de? Tabii ki uzaklaşmayı tercih edeceğim. Akıl diye bir şey var.

Delikanlı olanlar deliliklerini yapsınlar, sıkıntı yok. Ben değilim öyle.

İlerde kızınla yanyanayken biri kıZını taci etsede kaçarmısın böyle?

Orada iş değişir, duruma göre önce sözlü akabinde fiziksel uyarıda bulunurum, ancak Ceyda'ya da tembihledim manyak çok yanında birileri yoksa olabilen en güvenli yerlerden gideceğin yere git diye.

Kişi canını sokakta bulmuyor hocam, korkuyorum artık ben.

Kızına tecavüz etseler yanında korkudan kaçıp gidersin. Sizin gibi insanlar girmez inşallah hayatıma

Ulan keko.Herkes senin gibi it kopuk mu?Elinde tesbihinle gezince adam mı oluyorsun.Adamlık o değildir.Gün gelir öğrenirsin kenar mahalle serserisi.

• Ne delikanlılar var be forumda yürüyün koçlarım benim heyt ulen ne güzel asıp kesiyonuz öyle.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.