Şu kafa tokuşturmayı bile normal görenler var ya pes doğrusu.Bunu hesapta kendisini vatanın kurtarıcısı,Kurtlar vadisi dizisinin içinde kendini bir karakter sanan,elalemin karısına kızına laf atıp vatanımı seviyorum diye dolaşan grup yapar.Bu gruba girme amaçları benim arkam kuvvetli olsundur.Okuduğum okulda sağcı çoktu ve sürekli kafa tokuşturmaya çalışırlardı ama ben tokuşturmazdım.O ocaklarda öyle bir kötülemişler ki solcuları yok ateistlermiş yok şöyleymiş.Ben kafa tokuşturmayınca Çağdaş solcu ondan kafa tokuşturmuyo dediler.Bende solcuyum lan napıcaksınız dedim.Sonra bir ışık gördüm şaka şakaSınıfta 20 erkek falan vardı 10 tanesi bunların ocaklarından ne cesaretle söyledim tabi solcuyum napıcaksınız diye onu bilmiyorum.Bu arkadaşlar sanmasın ki biz her haltı yeriz kimse birşey yapamaz.Benim okuduğum lisede bunların başkanı vardı Saçmalayıp duruyo Ülkücüyüm ben falan filan çocuk her sene başka tarafta 1 sene ülkücü diğer sene çakma polatların yanında bu çocuk Cuma günleri çıkışında okunan İstiklal Marşımız okunurken dımtıstısmış falan saçma sapan şeyler söylüyodu.Ve bunlar vatanı seviyolar vatanın aşığı ilginç.
Bu konu hakkında dün şöyle bir şey duydum:
Doktorlar kendi aralarında selamlaşırken grip veya diğer bulaşıcı hastalıklar bulaşmasın diye yanak yerine kafa tokuşturmaya başlamışlar. Böyle duydum fakat gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Kafa tokuşturmanın sağlık açısından yanak değdirmeye göre arasındaki farkı da bilmiyorum.
Ülkücüler değil, sağ görüşlüler bu şekilde selamlaşır, benimde fikirlerime göre sağcılık daha ağır basıyor fakat hiç bir zaman siyasi sebepden ötürü davranışlarımı değiştirmem, bende kafa tokuştururm fakat bazıları çok abartıyor kafayı tokuştururken kasılmalar vs komik duruma düşüyorlar
Oğlunun MHP teşkilatında fazla vakit geçirmesinden yakındı, komalık edilene kadar dövüldü. Reklam
İstanbul Kağıthane'deki Talatpaşa MHP Mahalle Teşkilatı'nda zaman geçiren Şişli Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Ülkücan Avcı'nın taksici babası Turgut Avcı, oğlunun son dönemde eve gelmemesi üzerine endişelenerek artık buraya gitmemesini istedi. Lise son sınıf öğrencisi bir türlü babasını dinlemedi.
8 Temmuz'da mahalle teşkilatını arayan Turgut Avcı, oğlunun uzaklaştırılması için yardım istedi. Telefonda hakaretle karşılaşan baba Turgut Avcı, mahalle teşkilatına gitti. Çıkan tartışma sırasında Turgut Avcı'nın MHP mahalle teşkilatı başkanı Emrah Tosun ve beraberindekilerin saldırısına uğradığı öne sürüldü.
ÜLKÜ OCAĞI'NDA DAYAK İDDİASI İddiaya göre, 5 kişilik grup, beyzbol sopasıyla Turgut Avcı'nın başına vurdu. Aldığı darbenin etkisiyle yere yığılan Avcı, ağır yaralandı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Turgut Avcı, önceki gün durumu ağırlaşınca ikinci ameliyata alındı. Doktorların 'yaşama şansı düşük' dediği Turgut Avcı'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Olaydan sorumlu tutulan 5 kişi, polisteki ifadelerinin ardından soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Kameraların karşısında konuşmak istemeyen MHP Kağıthane İlçe Başkanı Selahattin Koçarslan, olayın teşkilatlarıyla ilgisinin bulunmadığını, tarafların arkadaş olduğunu ve aralarındaki tartışma sonrası kavga çıktığını söyledi. Koçarslan, Avcı'nın kafasına beyzbol sopası ile değil, tahta parçasıyla vurulduğunu öne sürdü.
Vatan
Gurur duysunlar kendileriyle bunu yapan köpekler!
quote:
Orijinalden alıntı: Otorite
Şu kafa tokuşturmayı bile normal görenler var ya pes doğrusu.Bunu hesapta kendisini vatanın kurtarıcısı,Kurtlar vadisi dizisinin içinde kendini bir karakter sanan,elalemin karısına kızına laf atıp vatanımı seviyorum diye dolaşan grup yapar.Bu gruba girme amaçları benim arkam kuvvetli olsundur.Okuduğum okulda sağcı çoktu ve sürekli kafa tokuşturmaya çalışırlardı ama ben tokuşturmazdım.O ocaklarda öyle bir kötülemişler ki solcuları yok ateistlermiş yok şöyleymiş.Ben kafa tokuşturmayınca Çağdaş solcu ondan kafa tokuşturmuyo dediler.Bende solcuyum lan napıcaksınız dedim.Sonra bir ışık gördüm şaka şakaSınıfta 20 erkek falan vardı 10 tanesi bunların ocaklarından ne cesaretle söyledim tabi solcuyum napıcaksınız diye onu bilmiyorum.Bu arkadaşlar sanmasın ki biz her haltı yeriz kimse birşey yapamaz.Benim okuduğum lisede bunların başkanı vardı Saçmalayıp duruyo Ülkücüyüm ben falan filan çocuk her sene başka tarafta 1 sene ülkücü diğer sene çakma polatların yanında bu çocuk Cuma günleri çıkışında okunan İstiklal Marşımız okunurken dımtıstısmış falan saçma sapan şeyler söylüyodu.Ve bunlar vatanı seviyolar vatanın aşığı ilginç.
Ocakların hepsi böyle değil.Aralarında tabii ki dediğin amaçta olanları var ama hepsi değil.kürtlere laf edilince hemen "hepsi değil,çok az bir kısmı" diyen şerefsizler olay sağcılar olunca hemen hepsine kötü yakıştırmalar yapıyor...Ve bunları yapanlar da solcular ve kürtler...
Kafa tokuşturma kadar saçma bir olay görmedim.Boynuzu olan canlılar tokuşturur kafalarını
Tamamen özentilik..
Konu yine sağcsolcu tartışmasına dönmüş
Kafa tokuşturmanın anlamını bilmeyenleri de yaftaladınız, aferin. Saygınızı yiyim sizin
Bazen kafa tokuştururum bazende öperim.. Kişiye göre değişiyor. Siyasi görüş filan için değil öpmek istediğim için yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk
Öpüşmemek için olabilir. Amerika'da öpüşen erkeklere eşcinsel gözüyle bakılır, bu yüzden Amerika'da herkes tokalaşır. Bu görüş yavaş yavaş Türk geleneklerine de yerleşiyor. Öpüşmek için yaklaşanı çevirmenin en iyi yolu budur zaten.
Bana kalırsa tokalaşmak bile yersiz. Öpüşmek gibi tokalaşarak insanlar birbirlerine hastalık bulaştırabilir. En güzeli yalnızca 'merhaba' demek.
Genelde el sıkarım sadece. Ama karşıdaki yapmak isterse de yapardım ama bundan sonra yapmayacağım. Siyasi bir anlamı olduğunu bilmiyordum.
son 4 5 yıl içinde moda olmuş ne geleneklerimizle nede diğer Türk gelenekleriyle alakası olmayan bir tokalaşma tarzı. Ben nefret ederim
bi düşünün şimdi karşıdan bi adam geliyo iyice terlemiş elini uzatıyosun kendine doğru çekiyo illede öpçem diye o zaman kafa tokuşturarak ne kadar az temas o kadar iyi mantığını kullanabilirsiniz yani ben öyle yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .Silence.
e iyi de bende yanaktan öpmem, sadece yanaklarımı değdiririm. yoksa öyle 'muck' diyen öpmek tabii ki doğru değil erkek erkeğe.
Niye Ben Seni Yalarken Hiç Öyle Demiyordun Ama Şaka Biryana Bu Zamana Kadar Kafa Tokuşturanların Hepsi Ülkü Ocaklarında Olan Çocuklardı Hani Kafa Tokuşturanla Bile Yanağımı Değdiririm O Kadar Banane İnsan Gibi Selamlaşsın.Ne O Öyle Keçi Gibi
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkKılıç
aynı cinsten biriyle öpüşmek istenilmediği için
budur net özeti tüm olayın belkide
quote:
Orijinalden alıntı: Otorite
Oğlunun MHP teşkilatında fazla vakit geçirmesinden yakındı, komalık edilene kadar dövüldü.
İstanbul Kağıthane'deki Talatpaşa MHP Mahalle Teşkilatı'nda zaman geçiren Şişli Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki ÜlkücanAvcı'nın taksici babası Turgut Avcı, oğlunun son dönemde eve gelmemesi üzerine endişelenerek artık buraya gitmemesini istedi. Lise son sınıf öğrencisi bir türlü babasını dinlemedi.