Şimdi Ara

NEDEN JUSTIN BIEBER'DAN NEFRET EDİYORUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir şu zavallı veletle dalga geçiyoruz, küçümsüyoruz, gay olduğunu söylüyoruz ve nefret ediyoruz ama neden? Yani "beybi beybi uhh" şarkısından dolayı diye düşünmüştüm bu soru ilk aklıma gelince ama Victoria's Secret'ta söylediği şarkı çok da kötü değil gibiydi (vurmayın fazla ). Sanki sevmeye başladım çocuğu diye düşünüyorum ama birden irkiliyorum ve korkarak kendime geliyorum. Bana sağlam sebepler lazım şu velede olan nefretimi sürdürebilmek için. Peki sizin nefret etmek için sebepleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy Alpaca -- 26 Haziran 2013; 19:47:01 >

• ben kendisini bişey demiyorum sadece fanları lanet olsun sadece fanları şimdi gibi 1 dolara ice tea alıcam lanet olsun dostum yok öyle bişey
  • kimisi parasını kıskanıyo, kimisi götürdüğü kızları

not:justin dinlemiyorum. Allah korusun
  • Çünkü eşşeğin
  • -Düzenlenen içerik-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 26 Haziran 2013; 19:55:24 >
  • İnsanlar ulaşamadıkları şeyleri kıskanırlar bi bu durum var.
    Bi de benim de nefret ettiğim şu hayran kitlesi tam anlamıyla gerizekalı yani şüphe etmeden rahatlıkla zeka geriliği olduğunu söyleyebiliriz. Tamam kardeş ben de mesela İNNA'ya aşığım yani öyle böyle değil yapılan yorumları bile kıskanıyorum o derece ama ortalıkta casteeeenn diye bağıran grup gibi kendimi kaybetmiş değilim. Bence önemli sebeplerden biri de bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beybi beybi ohhhh beybiiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel kızlarımızı götürüp bize kezbanları bıraktığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

İnsanlar ulaşamadıkları şeyleri kıskanırlar bi bu durum var.
    Bi de benim de nefret ettiğim şu hayran kitlesi tam anlamıyla gerizekalı yani şüphe etmeden rahatlıkla zeka geriliği olduğunu söyleyebiliriz. Tamam kardeş ben de mesela İNNA'ya aşığım yani öyle böyle değil yapılan yorumları bile kıskanıyorum o derece ama ortalıkta casteeeenn diye bağıran grup gibi kendimi kaybetmiş değilim. Bence önemli sebeplerden biri de bu.

Tabi hayran kitlesi gerizekalı ki bunu daha Mayıs'ın başında gördük Türkiye'ye gelince. Başkaları adına utanmak nedir işte o zaman anladım
  • Hareketlerine gıcığım atarlı ergenin, tipine bakınca gel beni döve diye bir ifade var.
  • Kıskançlık. Ben sadece giyim tarzını sevmiyorum pek.
  • KISKANÇLIK dan ölüyorlar da ondan
  • bayılıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

Senelerdir şu zavallı veletle dalga geçiyoruz, küçümsüyoruz, gay olduğunu söylüyoruz ve nefret ediyoruz ama neden? Yani "beybi beybi uhh" şarkısından dolayı diye düşünmüştüm bu soru ilk aklıma gelince ama Victoria's Secret'ta söylediği şarkı çok da kötü değil gibiydi (vurmayın fazla ). Sanki sevmeye başladım çocuğu diye düşünüyorum ama birden irkiliyorum ve korkarak kendime geliyorum. Bana sağlam sebepler lazım şu velede olan nefretimi sürdürebilmek için. Peki sizin nefret etmek için sebepleriniz neler?

başka kim vasatın altında müzik ve ahım şahım olmayan o tiple bu kadar hayran yapıyor müzik şirketlerinin ailelerin ve kızların istediği herşey için tıraşladığı bir sanatçı(!)

• nefret etmediğimiz biri varmıda bu soruyu soruyorsun
  • Çok genç yaşta ünlü olmanın sonucu mudur nedir çocuk aşırı derecede kendini beğenmiş ve gıcık hareketlere sahip bu yüzden uyuz oluyorum. Örnek : Türkiye'ye geldiğinde havalimanından araca geçecek izdiham yok bişey yok yinede jet gibi kaçıyor aradan sanki nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Çok genç yaşta ünlü olmanın sonucu mudur nedir çocuk aşırı derecede kendini beğenmiş ve gıcık hareketlere sahip bu yüzden uyuz oluyorum. Örnek : Türkiye'ye geldiğinde havalimanından araca geçecek izdiham yok bişey yok yinede jet gibi kaçıyor aradan sanki nedir.

Yani çocuk sonuçta, çok kendini beğenmiş olduğu doğru ama eskisi kadar kendini beğenmiş değil gibi geliyor bana.
  • Justin al beni
  • Kendini neslin Kurt Cobain i olarak görmesi yeter bence (çok korkuyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

İnsanlar ulaşamadıkları şeyleri kıskanırlar bi bu durum var.

Inna benim çek elini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.