Şimdi Ara

Neden hiç bir şeyi kendimize layık görmüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil eski nesil diye ayrım yapmıyorum niye hiç bir şeyi kendimize layık görmüyoruz neden hep EL iyisi oluyoruz

Geçinemeyen gebersin çıkar telefonunu sen eskiyi bilmezsin

Bazılarına göre 2825 liralık asgari ücret bile çok
    Elin turisti gelsin ülkeyi gezsin tatilini istediği gibi yapsin ama bize göre tatil lüks bizim tatil neyimize

bize göre günlük çalışma saati 10 12 saatten aşağı oldu mu zarar ama başka ülke vatandaşı günde 6-7 saat çalışsın

Tgrt habere göre ekonomi de ağlanacak halimize ucuz işçilik ile övünüyoruz bize haram mı daha iyi şartlarda yaşamak

Niye hep kendimizden daha demokratik yasayanlari örnek alıp hatta onlardan daha iyi seviyeye gelmek için çaba göstermiyoruz da hep kendimizden daha kötü ülkelere bakıp şükredilmek istiyoruz

Daha bir sürü madde sayılabilir

Niye ülkemiz daha iyi nasil olabilir diye sorgulamiyoruz çalışmıyoruz da hep eskiden şöyle idi böyle idi deyip kendimize hiç bir şeyi layık görmüyoruz

ADI ÜSTÜNDE ESKİDEN Dİ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şükür edebiyatı ve ahiret vaadleri ile ömürlerini tüketiyorlar malesef. Kimse insan gibi yaşamayı kendine hak görmüyor.

Daha bugün bir çalışanımızla aynı muhabbeti yaptım. 20 yıldır çalışıyor ne evi var ne arabası ve halinden gayet memnun. "Rahatım olursa yoldan çıkarım" diye düşünüyor. Bu dünyada cefa çekip ahirette ödülünü alacağını düşünüyor.

Sen çocuklarını düşünmüyor musun dedim. Bir evi arabası nasıl olacak dedim. Olmasın diyor. Benim de yok diyor.

Siz gönüllü kölelersiniz dedim. İnsan gibi yaşamayı kendine hak görmeyen ancak köle olur.

Edit: Ha bu arada hangi partiye oy verdiğini söylemeye gerek yoktur heralde.

• Şükür edebiyatı ve ahiret vaadleri ile ömürlerini tüketiyorlar malesef. Kimse insan gibi yaşamayı kendine hak görmüyor.

Daha bugün bir çalışanımızla aynı muhabbeti yaptım. 20 yıldır çalışıyor ne evi var ne arabası ve halinden gayet memnun. "Rahatım olursa yoldan çıkarım" diye düşünüyor. Bu dünyada cefa çekip ahirette ödülünü alacağını düşünüyor.

Sen çocuklarını düşünmüyor musun dedim. Bir evi arabası nasıl olacak dedim. Olmasın diyor. Benim de yok diyor.

Siz gönüllü kölelersiniz dedim. İnsan gibi yaşamayı kendine hak görmeyen ancak köle olur.

Edit: Ha bu arada hangi partiye oy verdiğini söylemeye gerek yoktur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 7 Aralık 2021; 13:40:57 >
  • Aptal cahiller kendilerini hiçbir şeye layık görmez. Üstüne fazla bir şey söylemeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hiç bir şeyi kendimize layık görmüyoruzZACHRY taşkınyoutube
    güldür güldür show
    https://www.youtube.com/watch?v=vqD59MecWpQ
  • valla ben kendimi cennet gibi ülkelerde yaşamaya layık görüyorum, okul bitince inşallah. her yer buradan iyidir

• Çok çekerek cennete girebileceklerini düşünüyorlar galiba.

Çekerek derken, dert ve çileden bahsediyorum.
    Yanlış anlaşılmasın.

Yoksa ilk aklınıza gelenle cennttein yanından bşle geçemezsiniz.
    Yazıla çizilen, anlatılan öyle

• Biz görüyoruz da onlar kendilerine görmüyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan öbür dünya.
    reisimiz bizim öbür dünyada ebedi mutluluğa kavuşmamız için bize yardım ediyor
    reisimize güvenmeliyiz
    fani dünyaya tapmayı bırakın
    maddeye tapınmak hastalıktır

yukarıdaki kafa eskiden beridir gelmiş genel yatıştırıcı kafa yapısıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Aralık 2021; 12:0:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksün. Türk olduğun için oluyor. Arap olsan, İngiliz olsan olurdu.

• çünkü müslüler "bu dünyada acı çek öbür tarafta kralsın" mentalitesiyle yaşar.

• arabesk+şükür kültürü.

• gehinnom vadisi

Neden hiç bir şeyi kendimize layık görmüyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.