< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Neden hiç bir şeyi kendimize layık görmüyoruz

-
-
Şükür edebiyatı ve ahiret vaadleri ile ömürlerini tüketiyorlar malesef. Kimse insan gibi yaşamayı kendine hak görmüyor.
Daha bugün bir çalışanımızla aynı muhabbeti yaptım. 20 yıldır çalışıyor ne evi var ne arabası ve halinden gayet memnun. "Rahatım olursa yoldan çıkarım" diye düşünüyor. Bu dünyada cefa çekip ahirette ödülünü alacağını düşünüyor.
Sen çocuklarını düşünmüyor musun dedim. Bir evi arabası nasıl olacak dedim. Olmasın diyor. Benim de yok diyor.
Siz gönüllü kölelersiniz dedim. İnsan gibi yaşamayı kendine hak görmeyen ancak köle olur.
Edit: Ha bu arada hangi partiye oy verdiğini söylemeye gerek yoktur heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 7 Aralık 2021; 13:40:57 > -
Aptal cahiller kendilerini hiçbir şeye layık görmez. Üstüne fazla bir şey söylemeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
valla ben kendimi cennet gibi ülkelerde yaşamaya layık görüyorum, okul bitince inşallah. her yer buradan iyidir
-
Çok çekerek cennete girebileceklerini düşünüyorlar galiba.
Çekerek derken, dert ve çileden bahsediyorum.
Yanlış anlaşılmasın.
Yoksa ilk aklınıza gelenle cennttein yanından bşle geçemezsiniz.
Yazıla çizilen, anlatılan öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz görüyoruz da onlar kendilerine görmüyorlar.
-
önemli olan öbür dünya.
reisimiz bizim öbür dünyada ebedi mutluluğa kavuşmamız için bize yardım ediyor
reisimize güvenmeliyiz
fani dünyaya tapmayı bırakın
maddeye tapınmak hastalıktır
yukarıdaki kafa eskiden beridir gelmiş genel yatıştırıcı kafa yapısıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Aralık 2021; 12:0:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türksün. Türk olduğun için oluyor. Arap olsan, İngiliz olsan olurdu.
-
çünkü müslüler "bu dünyada acı çek öbür tarafta kralsın" mentalitesiyle yaşar.
-
arabesk+şükür kültürü.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Şükür edebiyatı ve ahiret vaadleri ile ömürlerini tüketiyorlar malesef. Kimse insan gibi yaşamayı kendine hak görmüyor. Daha bugün bir çalışanımızla aynı muhabbeti yaptım. 20 yıldır çalışıyor ne evi var ne arabası ve halinden gayet memnun. "Rahatım olursa yoldan çıkarım" diye düşünüyor. Bu dünyada cefa çekip ahirette ödülünü alacağını düşünüyor. Sen çocuklarını düşünmüyor musun dedim. Bir evi arabası nasıl olacak dedim. Olmasın diyor. Benim de yok diyor. Siz gönüllü kölelersiniz dedim. İnsan gibi yaşamayı kendine hak görmeyen ancak köle olur. Edit: Ha bu arada hangi partiye oy verdiğini söylemeye gerek yoktur heralde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X