Şimdi Ara

Neden herkes suçu Riera'ya atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam sahada bir şeyler yapmaya çalışan tek kişi , pasları ve ortalırda gayet iyi. Elmander'i karşı karşıya bıraktı onu bile kaçırdı Elmander. Orta sahamız 2 tane pas yapmayı beceremezken suç neden Riera'nın oluyor ? İnsanlarda bir Riera takıntısı olmuş önüne gelen laf atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

Adam sahada bir şeyler yapmaya çalışan tek kişi , pasları veortalırda gayet iyi. Elmander'i karşı karşıya bıraktı onu bile kaçırdı Elmander. Orta sahamız 2 tane pas yapmayı beceremezken suç neden Riera'nın oluyor ? İnsanlarda bir Riera takıntısı olmuş önüne gelen laf atıyor.

ortaları iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

Adam sahada bir şeyler yapmaya çalışan tek kişi , pasları veortalırda gayet iyi. Elmander'i karşı karşıya bıraktı onu bile kaçırdı Elmander. Orta sahamız 2 tane pas yapmayı beceremezken suç neden Riera'nın oluyor ? İnsanlarda bir Riera takıntısı olmuş önüne gelen laf atıyor.

ortaları iyi mi

Kaç tane adam gibi ortaya pas verdi yetişemediler , ayrıca takımda bir Elmander birde Riera bastırıyor.

• Marjinal olmak adına, topluluğun dediğini demeyim de koyun olmadığım anlaşılsın uğruna aka kara karaya ak dememek lazım.
  • yaptığı ortaların çoğu ya dışarı gidiyor ya hiç alakasız yerlere, ayrıca bu adam bir kanat oyuncusunda bulunması gereken ne hıza ne yaratıcılığa ne de adam geçme kabiliyetine sahip. öyle her sahada çaba gösteren adam o formayı hakediyor diyeceksek mustafa sarp'ı filan da geri alalım, bu adam galatasarayımızı bir adım öteye götürebilcek kapasitede biri hiç değil hele hele yılda aldığı 2.5 milyon euroyu hakeden biri asla olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Marjinal olmak adına, topluluğun dediğini demeyim de koyun olmadığım anlaşılsın uğruna aka kara karaya ak dememek lazım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

yaptığı ortaların çoğu ya dışarı gidiyor ya hiç alakasız yerlere, ayrıca bu adam bir kanat oyuncusunda bulunması gereken ne hıza ne yaratıcılığa ne de adam geçme kabiliyetine sahip. öyle her sahada çaba gösteren adam o formayı hakediyor diyeceksek mustafa sarp'ı filan da geri alalım, bu adam galatasarayımızı bir adım öteye götürebilcek kapasitede biri hiç değil hele hele yılda aldığı 2.5 milyon euroyu hakeden biri asla olamaz

Adam o kadar içeriye pas attı ayrıca bu takımda yaratıcılığı olan 2 veya 3 kişiden bir tanesi kendisi.Selçuğa laf etsem neler dersiniz bana , adamın 1 kere adı geçmedi koskoca maçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çünkü
  • hocam seninkide laf mı şimdi zaten ortalık karışık
  • Emre çolak naptı ?
    Sercan naptı?
    Riera pozizyonların içinde olan adamdı ben maçı izlediğimde ancak riera sayesinde atarsak diye düşünüyordum...son 10 dk düştü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Emre çolak naptı ?
    Sercan naptı?
    Riera pozizyonların içinde olan adamdı ben maçı izlediğimde ancak riera sayesinde atarsak diye düşünüyordum...son 10 dk düştü..

Bunu söylemeye çalışıyorum işte azda olsa bir Elmander bir de Riera oynadı.
  • carrusca bile daha iyiydi desem haksızlık etmiş olmam.
  • Takım çok kötüydü birkaç kişiye yıkmak haksızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

carrusca bile daha iyiydi desem haksızlık etmiş olmam.

Afferim çok iyi yazmışsın , süpersin şampiyon. O adam Carrusca kadar olamadıysa orta saha kimin gibi oynadı acaba ?
  • Suçun Riera'ya atılması büyük haksızlık bence kötü oynadı eyvallah ama ne defansta ne hücumda olan Hakan Balta adamın ne kademeye girdiğini gördük ne orta açtığını.Topu kontrol edemeyen sabri, ofsaytı dahi bilmeyen Sercan,yokları oynayan emre çolak, 25 dakika boyunca ayağına tek top gelen Engin, önüne gelen pozisyonları cömertçe harcayan kazım bu oyuncular da en az Riera kadar kötüydü.
  • kimse bana bu adamı savunmasın çünkü oyuncu değil. kesinlikle bize uymuyor. balta2 ya adam. ya arkanda carlos gibi bir bekin olcak ya da önünde riera dan iyi bir açık oyuncusu..
  • Adama bak ya ortalarına yetişememişler demiş Maçı neyle izliyosun ? Adamda hiçbir yetenek yok ; Kötü orta,top kaptırma,isabetsiz şut dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Suçun Riera'ya atılması büyük haksızlık bence kötü oynadı eyvallah ama ne defansta ne hücumda olan Hakan Balta adamın ne kademeye girdiğini gördük ne orta açtığını.Topu kontrol edemeyen sabri, ofsaytı dahi bilmeyen Sercan,yokları oynayan emre çolak, 25 dakika boyunca ayağına tek top gelen Engin, önüne gelen pozisyonları cömertçe harcayan kazım bu oyuncular da en az Riera kadar kötüydü.

Herkesin Riera'ya kızmasını sadece bugün kötü oynamasından ibaret olduğunu zannetmen başlı başına hata zaten.
  • Riera için gereksiz volume konu neden açılmadı. Hayret.. Verilen 3m€ ya şakir için tamamlar alırdık. müsrif verilen paraya yazık.
  • Riera'ya kötü diyenlerin futbol anlayışlarına ben.

Adamın hatalı ortaları vardı ama atağa yüklenen tek isim bugün oydu.Takım kötü gidince son 10 dk oda düştü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.