Şimdi Ara

Neden Herkes paTRon' a Karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar neden hepiniz yöneticiler arasında en çok paTRon' a bu kadar gıcıksınız. Herkesin yapısı farklıdır. Evet diğer yöneticilere göre biraz sert olabilir ya da taraf tutmuş dersiniz onu da anlarım ama yani siz olsanız yapmazmıydınız. Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş o yüzden bence bu saçma sapan konular açmayı bırakın şu ana kadar saçma bir banını ya da laubali davranışını görmedik forumda..

• ben değilim sayın fake
  • Kelime oyunu yapma len zıbık
  • iyi çocuktur kereta
    şaka bir yana bugüne kadar problemimiz olması hiç.
    severim kendisini,buluşmada da görüşme fırsatım olmuştu zaten.
    fazla üstüne gitmeyin paTRon'un
  • ters bi üslubu var çünkü.Kendini diğer üyelerden üstün görme gibi tavırlar içinde olduğunu seziyorum umarım yanılıyorumdur
  • Sen kimsin yahu
  • sevmiyorum zorlamı paTRon nefret ediyorum önüme çıkarsa direk dalarım dememizi mi isteiyorsun asıl bu düşünceler senin aklından geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

ben değilim sayın fake

24 Temmuz 2001;

• Bayıra karşı, duvara karşı, rüzgara karşı...

Kimse paTRon'a karşı değil. Kim paTRon'u karşısına alırsa beni de almış demektir.
  • heral be konuyu açan 2001 üyesi
  • dbyle mi oynamış bu adam 373 nolu üye.
  • bence bu paTRon
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Bayıra karşı, duvara karşı, rüzgara karşı...

Kimse paTRon'a karşı değil. Kim paTRon'u karşısına alırsa beni de almış demektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: SQua

bence bu paTRon

düşünmedim değil
  • Konu kitleyince kibar bir açıklama yaptığına ve kendisiyle tartışan üyelere hep nazik cevap verdiğine defalarca şahit oldum. Ayrıca açılan saçma sapan konulara en çabuk reaksiyonu o gösteriyor, ben memnunum şahsen.
    Daha önce ceza verdiği üyelerle dalga geçen modları hatırlıyorum.
  • ben seviyom patronu
  • 373 numaralı üyeye nasıl fake dersiniz ayıp ya

Sadece modluğun gereği olan milletle yüzgöz olmama kuralını uyguluyor hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 15 Ekim 2008; 22:21:43 >
  • 1 konusunda açtığı konudaki üslubu çok kırıcı bence bir yöneticini böyle davranmaması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

ters bi üslubu var çünkü.Kendini diğer üyelerden üstün görme gibi tavırlar içinde olduğunu seziyorum umarım yanılıyorumdur

bence hiçte böle değil ki bir çok forum sitesinde birçok yönetici gördüm ama patronda görmedim böle bişe haa ado dersen işte onda sonuna kadar arkanda olurdum ki gitti sonunda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.