Şimdi Ara

Neden Her Oyunda Bir Lane FEEDLİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attığım Son 10 maçım 7 si Bozgun. Hep Bot Feedliyor. Bot olayım dedim ADC Draaven aldım. Dk 10 eziyoruz adamları kha var soloda malp karşısına almış feedledi. Teemo almışlar mid e kayle karşısında feedledi . Nedir benim çektiğim arkadaş ya

• at bi lolking yeğen analizi yapsın çilingirler
  • noob oldukları için
  • elo boost yapsan üst lig iyi oynar ezilirsin ,yaptırmasan ligindesin feedliyorlar çıkamıyorsun .ne olcak bu iş anlamadım
  • feed bu oyunun fıtratında var
  • Sadece bir lane feedliyosa kazanmak çok basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Sadece bir lane feedliyosa kazanmak çok basit.

sadece lane değil junglede feedliyo . Yani en az 2 kişi feeder oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Sen botta ciddi anlamda ezsen rakipten de iki kişi feedlemiş olur.Öyle düşünmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen botta ciddi anlamda ezsen rakipten de iki kişi feedlemiş olur.Öyle düşünmek gerek.

O anlattığım Maçta Kardeşim Solo 5 kil verdi dk 15-20 civarı Sololarında rakibin Malp vardı Hayvan Gibi Tank Kastı
    Midimiz Teemo Rahat 6 Kil verdi 20 dk da Kayle Kastı Q su canımı yarılıyor o esnada
    Jung Da feedledi zaten 4 kilde o verdi

Bende ezdim Dediğim Dravendim onlardan 1-2 kil öndeydik ama baya bastırıyoduk hiçbişey yapamıyolardı. Elimde Ebedi ve Hayalet Dansçı Vardı.

Malpa Vuruyorum hasar verebilen tek kişi benim oda yani her vuruşta canının Yüzde 10 u neredeyse ama kritik gelirse. Kayle dediğim gibi q su canımı yarılar derecede. o ikisi kastı mı taşıyolar birlikte. Birde Masterleri vardı jungle.

Tf attık tabi atmaz oalydık baseye kitlendik adamlar resmen dalga geçtiler. Tek ahsar verebilen benim bide WW var bizim feedleyen jungle. Oda u suyla Kyleye dalıyor öle hasar verebiliyoz. Başlarda biraz kil alabildim ama sonlara doğru hiçbişey yapamaz oldum bende. Karşı takımdaki jinxide tf lerde kastırdılar.

Daha naapayım.

• Lig ne ?

Low eloda dravenla lanede feedlendiysen kaybetme ihtimalin %10 falandyr
  • Benim son 10 maçın 10 u öyle. Dün hatta 6 maçtır feederlar geliyor diye bir başka başlığa yazmıştım. Az önce girdiğim maçta mid lane akali karşısındaki katarinaya 16 kill verdi 20.dk da bitti maç. 15.dk da 13 farma 132 farmdı hatta. Yani maymunu bilgisayar başına oturtsan klavye mouse versen sağa sola tıklar 20 dk da 16 kill vermez. Ama böyle adamlar oyunda işte ve herkese denk geliyor. Özellikle bana. 200 maçta 4,5 kda 4,4,15 ortalamayı tutturup sürekli lig düşen benden başkası da yoktur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raplex.SC2

Benim son 10 maçın 10 u öyle. Dün hatta 6 maçtır feederlar geliyor diye bir başka başlığa yazmıştım. Az önce girdiğim maçta mid lane akali karşısındaki katarinaya 16 kill verdi 20.dk da bitti maç. 15.dk da 13 farma 132 farmdı hatta. Yani maymunu bilgisayar başına oturtsan klavye mouse versen sağa sola tıklar 20 dk da 16 kill vermez. Ama böyle adamlar oyunda işte ve herkese denk geliyor. Özellikle bana. 200 maçta 4,5 kda 4,4,15 ortalamayı tutturup sürekli lig düşen benden başkası da yoktur heralde.

BEn bi ara Full Dereceli Girip Ard ARda 10 Maç Kaybetmiştim. İndına Giriyordum :D
  • bot preyiz deyip lane i kazanan çok az gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey bendede var abi bi maç daha yenilirsem p4 düşücem buyrun bakın lolking :http://www.lolking.net/summoner/tr/4124289
  • inanır mısın bi maçta hiç bi lane feedlemedi çok iyi oynuyodk.
    keşke hep böyle takım gelse dedim.
    sonra ne mi oldu?????????????
    20. dk.da biri afk kaldı ve kaybttik
  • quote:

quote:

Reçeteni yazıyorum.

Derhal kendine bir takım buluyorsun. Takım ne kadar iyi olursa o kadar iyi. Öncelikle iyi bir takıma gir, zaten iyi oynuyorsun sanırım. Orada 1 aya kendini kanıtlar şampiyonluk liginde ki takımlardan birinde oynarsın derhal.

Edit : Bu büyük takımlardan birine girince bide Challanger hesap ayarlarlar sana, eziklerle oynamak zorunda kalmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 21 Ağustos 2014; 21:10:37 >

• iyi olan kazanır kaybende kısımda feedler lolun temeli bence bu :D
  • Lee Sin dim jungle da çok iyi gidiyodum hatta ilk 5 dk da malphite jungleı ve pantheonı öldürdüm.Top tryn bot morgana kogmaw mid yasuo idi.Baktım morgana first bloodı aldı botta,bende bi rahatladım bot fb aldı diyerekten.Ama ardından kogmaw feedlemeye başladı miss fortune u.Bu sırada tabi yasuo 0-7 oldu midde,topta tryndamere 2-4 veya 2-5 falandı.Tek feedlemeyen bendim anlıycağınız.Oyun kötüye gidiyodu tryn panthı feedledi yasuo gitti luluyu feedledi,kogmaw ve morgana mf yi feedledi.Ee tabi benim de yapabilceğim bişey yoktu,sürekli lanelere gank attım kastırmaya çalıştım ama yok olmuyo.Bende direk full ad kastım tek komboda malp hariç herkesi öldürüyodum.
    Oyun sonlarında malphitetan bile tek yediğimi hatırlıyorum.Bende çok ölmüştüm ama hem asistim fazlaydı hem killim fazlaydı.Sup yapan xerath oyun aldı ayrı birde ona üzüldüm ben.

• ya zaten bor preler bitiryor beni
  • o feedleyen adamlara sorsan onlar da mid feedledi ondan kaybettik derler.kendine de pay biç burdan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.