Şimdi Ara

Neden Hep Evde Durduğumu Sonunda Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü evde mutsuz olmak dışarda mutsuz olmaktan daha iyi daha az can yakıyor

James Newton Howard - Topicyoutube
    Corynorhinus
    https://www.youtube.com/watch?v=UsoxdbWvNx8&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kız at eve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kardeşim
  • Şahsen etrafımdan ve insanların beyinsizliğinden tiksindiğim için evde kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Şahsen etrafımdan ve insanların beyinsizliğinden tiksindiğim için evde kalıyorum
    yapma alışırsan evden çıkamaz olursun benim gibi
  • Mutsuzluk daima

• neden mutsuzsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde boş duruyorsan gidisatin iyi değil kitab oku spor yap bişeyler le uğraş

• Bende işim olsam hep evdeyim, dışarı çıkınca moralim bozuluyor, milletin altında güzel arabalar, bende otobus duraklarında bekleme modundayım.

• sonu kötü kendimden biliyorum. korunaklı alanım evim dışarıda uzun kalamıyorum.

yasadıgım nedir bana bunları ilaclar mı yaptı onu da bilmiyorum. ama ben 10 sene önce de böyleydim.

doktor paxil başlamak istedi cipralexe ikna ettim. paxili bırakman zor olur dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

neden mutsuzsun
    Bi gün ondan bi gun bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Evde boş duruyorsan gidisatin iyi değil kitab oku spor yap bişeyler le uğraş
    Bunlari yapiyorum ise yaramazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

sonu kötü kendimden biliyorum. korunaklı alanım evim dışarıda uzun kalamıyorum.

yasadıgım nedir bana bunları ilaclar mı yaptı onu da bilmiyorum. ama ben 10 sene önce de böyleydim.

doktor paxil başlamak istedi cipralexe ikna ettim. paxili bırakman zor olur dedi
    İlaçlar hicbir ise yaramaz dök tuvalete gitsin

Enerjini alirlar daha da manyak olursun en fazla

• Evden çık kardeşim. Hiçbir işin olmasa bile sabah kalk sokaklarda dolan, otobüse bin. Bunu yapmazsan ne evde durmanın gerçekte ne olduğunu anlarsın ne de dışarda olmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Evden çık kardeşim. Hiçbir işin olmasa bile sabah kalk sokaklarda dolan, otobüse bin. Bunu yapmazsan ne evde durmanın gerçekte ne olduğunu anlarsın ne de dışarda olmanın
    Kendimi zorla uyutup uyaninca agzimda burnumda kan tadı ve kokusu oluyor kan basincindan midir zorlamadan midir nedir baya kötü

Otobuslerden nefret ederim sehirden de aracim olsa ormana falan gider yürürdum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kendimi zorla uyutup uyaninca agzimda burnumda kan tadı ve kokusu oluyor kan basincindan midir zorlamadan midir nedir baya kötü

Otobuslerden nefret ederim sehirden de aracim olsa ormana falan gider yürürdum

Alıntıları Göster
    Orman daha iyidir. Ben ormanın dibinde yaşıyorum
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    öyle kolay olmuyor hocam. 13 senedir ilaçlar hayatımda.

hiçbir işe de yaramıyor dediğin gibi suan. ama içiyorum.
  • Hamza merhaba.

Açtığın konuların çoğunun farkındayım.

Gördüğüm kadarıyla kendini karamsarlığa sürükleyerek kısırdöngüye girme eğilimin var. Şu avatarına bile bakınca isyankar, öfke dolu bir karakter görüyorum. Yani psikolojin seçimlerine yansıyor.

Uzatmayacağım, bunlar kalıcı şeyler değil. Evde olman da dışarıdan zarar görmenden değil. Bazı şeyleri değiştirmek için çaba göstermezsen, girdaptan kurtulamazsın. Belki biraz zamana ihtiyacın vardır.

Sabırlı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Hamza merhaba.

Açtığın konuların çoğunun farkındayım.

Gördüğüm kadarıyla kendini karamsarlığa sürükleyerek kısırdöngüye girme eğilimin var. Şu avatarına bile bakınca isyankar, öfke dolu bir karakter görüyorum. Yani psikolojin seçimlerine yansıyor.

Uzatmayacağım, bunlar kalıcı şeyler değil. Evde olman da dışarıdan zarar görmenden değil. Bazı şeyleri değiştirmek için çaba göstermezsen, girdaptan kurtulamazsın. Belki biraz zamana ihtiyacın vardır.

Sabırlı ol.
    Profil fotoğrafının trevor olduğunu anlayana kadar yıllarım geçti yıllarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Profil fotoğrafının trevor olduğunu anlayana kadar yıllarım geçti yıllarım

Alıntıları Göster
    neden moruq
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.