Şimdi Ara

Neden Hep Erkekler Teklif Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden hiç kızlar teklif etmez hep erkekler teklif eder ve üzülür?

• Ben hiç teklif etmedim.

2 tane kız teklif etti bende kabul etmedim.

Yani hep diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü 7 bilir ve ölür
  • Butun toplumlarda belli zaman icinde olusmus kultur ogeleri var.Yazili olmayan bu kurallar cok zor degisir ve butun toplumu icine alir.Bizim toplumumuz ve bir cok toplumda da bu sekilde gelismis.Bence erkegin fiziksel ve duygusal olarak ustun olmasindan kaynaklaniyor.Ayrica kadina verilen deger 100 yil once ortaya cikti denilebilir.Bunun da etkisi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Butun toplumlarda belli zaman icinde olusmus kultur ogeleri var.Yazili olmayan bu kurallar cok zor degisir ve butun toplumu icine alir.Bizim toplumumuz ve bir cok toplumda da bu sekilde gelismis.Bence erkegin fiziksel ve duygusal olarak ustun olmasindan kaynaklaniyor.Ayrica kadina verilen deger 100 yil once ortaya cikti denilebilir.Bunun da etkisi var

Eğer İslamda 1 kadının 4 kocası olur diye bir şey olsaydı hep kadınlar teklif ederdi. Ataerkil toplumlarda maalesef çoğunlukla erkekler teklif eder.
  • Biri Çin mi dedi?

• Çünkü o onlarda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

Butun toplumlarda belli zaman icinde olusmus kultur ogeleri var.Yazili olmayan bu kurallar cok zor degisir ve butun toplumu icine alir.Bizim toplumumuz ve bir cok toplumda da bu sekilde gelismis.Bence erkegin fiziksel ve duygusal olarak ustun olmasindan kaynaklaniyor.Ayrica kadina verilen deger 100 yil once ortaya cikti denilebilir.Bunun da etkisi var

Eğer İslamda 1 kadının 4 kocası olur diye bir şey olsaydı hep kadınlar teklif ederdi. Ataerkil toplumlarda maalesef çoğunlukla erkekler teklif eder.

Ne alaka la ?Bence doğanın kanunu bu hiç belgesellerde erkek için savaşan aslan gördünüz mü,hep erkekler dişileri elde etme çabasında böyle gelmiş böyle gider

• Çünkü Kadın ve Erkek Eşittir.
  • üniversiteye geçmedin sanırım daha
  • Iki kere teklif ettim reddedildim. Biri sonradan dondu ama. Uc kere teklif aldim. Ikisini reddettim. Suanda da var bi olay bakalim kim teklif etcek :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

üniversiteye geçmedin sanırım daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

quote:

quote:

Ne alaka la ?Bence doğanın kanunu bu hiç belgesellerde erkek için savaşan aslan gördünüz mü,hep erkekler dişileri elde etme çabasında böyle gelmiş böyle gider

Erkek için savaşan Kaplan olmasın o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN67 -- 19 Haziran 2014; 23:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Germ

üniversiteye geçmedin sanırım daha

kandirma milleti

• İlk adımı ilk seni seviyorum demeyi vb hep kızlara yaptırdım. Bu sistemi kendi çevremde de olsa değiștireceğim biz erkekler için!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

quote:

quote:

Ona bakarsan erkek aslanlar dişi aslanlara göre daha gereksizdir, hatta dişiler daha güçlüdür, kükrediği zaman erkek aslan siner.

• hep mi oyle oluyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Ben hiç teklif etmedim.

2 tane kız teklif etti bende kabul etmedim.

Yani hep diye bir şey yok.

Niye etmedin hocam çirkin miydiler yoksa içleri mi boştu?
  • Bir erkek her gün seks yapsa, teknik olarak her gün çocuğu olabilir (Pratik kısmını işin içine katmıyorum daha farklı olabilir).

Bir kadının senede bir tane çocuğu olur ve içgüdüyle buna en uygun erkeği seçmek isterler.

İşte bu yüzden.
  • Boş işler.

Lisede bir kız teklif ediyorsa ondan hayır gelmez. Aynı şekilde bir erkek. Şahsi görüşüm.

Flört falan yapmak için altında ciddi evlenme gibi sebepler olmalı.

Aksi halde duyguların körelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.