Şimdi Ara

Neden Hep Erkekler Kızların Peşinden Koşar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar neden hep erkekler kızların peşinden koşar. Neden hep biz yazarız biz asılırız biz zorlarız , biz hayır demeyiz Bu kızlar da zevk almıyo mı sanki Sex den... Alla allaaa yaaa

• Yapay Zekanın Yanıtı

Neden Erkekler Genellikle Kızların Peşinden Koşar?

Çoğunlukla erkeklerin, ilişkilerde daha fazla çaba sarf edip kızların peşinden koştuğu gözlemlenir. Bunun arkasında yatan çeşitli nedenler mevcuttur:

• Sosyal Normlar: Toplum, erkeklerin kadınlara göre daha aktif bir rol üstlenmelerini bekler. Bu, erkeklerin ilk adımı atması ve kızları etkilemek için çaba sarf etmesi gerektiği yönünde toplumsal bir baskı yaratır.

• Biyolojik Faktörler: Testosteron hormonu, erkeklerde daha yüksek seviyelerde bulunur ve bu hormon rekabeti, saldırganlığı ve kazanma isteğini tetikler. Bu biyolojik dürtü, erkeklerin ilişkilerde daha ısrarcı ve kararlı olmasına yol açabilir.

• Evrimsel Psikoloji: Evrimsel bir bakış açısından, erkeklerin kızların peşinden koşması, genlerini gelecek nesillere aktarmaları için bir avantajdı. Erkekler, en kaliteli eşleri elde etmek için birbirleriyle rekabet ettiler ve bu rekabet, erkeklerin çaba sarf etmesine ve etkileyici olmasına yol açtı.

• Psikolojik Faktörler: Erkeklerin peşinden koşması, onların kendi kendine değerlerini artırabilir ve özgüvenlerini güçlendirebilir. Ayrıca, kızlar onlara olumlu tepki verdiğinde, bu onlara onay ve kabul duygusu sağlayabilir.

• Kadınların Tercihleri: Bazı araştırmalar, kadınların genellikle kendilerinden uzun, başarılı ve kendinden emin erkekleri tercih etme eğiliminde olduklarını göstermiştir. Bu nedenle, erkekler kadınların ilgisini çekmek için bu nitelikleri sergilemek için çaba sarf edebilirler.

Sonuç olarak, erkeklerin kızların peşinden koşması, sosyal normlar, biyolojik faktörler, evrimsel psikoloji, psikolojik faktörler ve kadınların tercihleri gibi bir dizi faktörün birleşiminden kaynaklanmaktadır. Bu nedenleri anlamak, hem erkeklerin hem de kızların ilişkilerde beklentilerini ve davranışlarını daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla ben koşmuyorum ama bu diğer cinsel eğilimlerim var demek değil(homo,.bne,gay,travsti vs..).Valla bu kız denen karı denen insan evlatları, özellikle Türk olanlarında bir aşırı kendini beğenmişlik durumu var.Onun için kendi hallerine bırakmak lazım.Zaten (kürkçü hesabı) dönüp dolaşıp size geliyorlar.Dearler82cığım elbette bunlarda zevk alıyolardır fakat dediğim gibi bunun üzerinde fazla durmamak gerek diye düşünüyorum.Azınca zaten seni bulurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurekinci

Valla ben koşmuyorum ama bu diğer cinsel eğilimlerim var demek değil(homo,.bne,gay,travsti vs..).Valla bu kız denen karı denen insan evlatları, özellikle Türk olanlarında bir aşırı kendini beğenmişlik durumu var.Onun için kendi hallerine bırakmak lazım.Zaten (kürkçü hesabı) dönüp dolaşıp size geliyorlar.Dearler82cığım elbette bunlarda zevk alıyolardır fakat dediğim gibi bunun üzerinde fazla durmamak gerek diye düşünüyorum.Azınca zaten seni bulurlar.

Ya taam da ya biz azınca

• quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

quote:

Valla ben koşmuyorum ama bu diğer cinsel eğilimlerim var demek değil(homo,.bne,gay,travsti vs..).Valla bu kız denen karı denen insan evlatları, özellikle Türk olanlarında bir aşırı kendini beğenmişlik durumu var.Onun için kendi hallerine bırakmak lazım.Zaten (kürkçü hesabı) dönüp dolaşıp size geliyorlar.Dearler82cığım elbette bunlarda zevk alıyolardır fakat dediğim gibi bunun üzerinde fazla durmamak gerek diye düşünüyorum.Azınca zaten seni bulurlar.

Ya taam da ya biz azınca

Çavuşu tokatlamak kalıyor bu durumda...

• İşin dogası bu. Erkek kendini gostermeye calısır dişi de yeni nesil icin ( cocukları icin ) en iyi genetik babayı arar
  • sana denk gelmi bazne de onlar sana asil peşinden kosar

• quote:

Orjinalden alıntı: holywars

sana denk gelmi bazne de onlar sana asil peşinden kosar

/>

yaw oluyo tabii de genelde hep biz hep biz... Yatakta ahh uhh bağırmayı bilirler ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla zamanında benimde peşimden koşanlar olmuştu.
    hatta 2 tanesini de reddetmiştim.

hey gidi gunler hey

• Bu imzayı boşuna kullanmıyoruz...
  • Evet ya çavuşu tokatlayacaksın ya da pm ye gel sana adres vereyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

quote:

Ya taam da ya biz azınca

Çavuşu tokatlamak kalıyor bu durumda...

• Dünya kadar malımda olmasın fındık kadar hörekemde......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniÇeri03 -- 23 Haziran 2005, 17:42:46 >
  • valla kimseyi sevmedim kızdan teklif geldi reddetdim
  • Türkiye'de 350 000 erkek eksiği varmış e bazı hayvan hemcinslerimiz 2 kızla çıkıyor e tabii böyle olunca eziklik hissedip kızların peşinden koşuyoz şahsen ben koşmuyom gelirse kapım açık gelmezse napayım yani hiç olmadı mı böyle arada bir neden kız arkadaşım yok diye üzülüyo insan ama öyle oldumu yok aramadı yok buluşamadık, param yok nası buluşçaz, para bulmam lazım, bu gün neşesizdi neden? türünden binlerce şey geliyo insanın aklına

• dealer kardeş , son birkaç günde açtığın konular

1-hiç aldattınız mı
    2-eve ğeldiğinizde karınızı başka birisiyle yakalasanız ne yapardınız
    3-gayleri öldürelim mi
    4-neden hep erkekler kızların peşinden koşar
    5-kadınlar için ideal yaş nedir

sizce de ilginç değil mi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17_Ocak -- 23 Haziran 2005, 18:56:53 >

• Sapıkmı yoksa bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

dealer kardeş , son birkaç günde açtığın konular

1-hiç aldattınız mı
    3-gayleri öldürelim mi

telekomla ilgili topic açtık kampanya yapalım dedik kimse bişey demedi... Çok az kişi destekledi... Bende naapim sizin zaaflardan yararlanıp ona göre topic açıyorum..

• amacın demek açtığın topice ilgi göstermesi birilerinin bunun içinde bayanları kullanıyosun neyse sana şimdi bişi demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

amacın demek açtığın topice ilgi göstermesi birilerinin bunun içinde bayanları kullanıyosun neyse sana şimdi bişi demiyorum.

Arz-Talep meselesi... Ne zaman bişey diyeceksin bana? Bide muhabbet için geliyoz buraya burası "konu dışı" Muhabbet böle dönüyosa bole muhabbet ederiz.. sen de hoşlanmıyosan topic e girmezsin...
  • duymasın ama benim ki benim peşimden koştu devamlı, şimdi ise tersine dönüyor yavaş yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

dealer kardeş , son birkaç günde açtığın konular

1-hiç aldattınız mı
    3-gayleri öldürelim mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.