Şimdi Ara

Neden Hep Erkekler Kızların Peşinden Koşar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mr.cxb

quote:

Orjinalden alıntı: Sametb

sizi terk edenden sonra yapilacak hareket şu bi kibrit almak ona terk eden sevgilinizin ismini vermek cizzzt diye yakmak ve bir müddet sönmesini beklemek , söndükten sonra kıs bir gülümseyişle alıp onu tuvalete atıp üstüne işemek çok etkili oluyor :D

Hocam bu yontem hosuma gıttı. Helal sana...

beni siz var ettiniz:P:P
    ama ciddi anlamda etkili bir yöntem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 24 Haziran 2005, 10:53:00 >

• Orjinalden alıntı: murat134

türk kızlarının alayının basen tarafları bi hayli kalkıktır...mesela şahsen bu benim fikrim,evlenme olgunluğuna nail olduğum zaman,orası kısmet tabi ama bi Türk kızıyla evlenmem,son plandır..Yav artık yırtalım bu özenti,enti-danti şeyleri beyler...zıçarım onun giyeceği Diesel pantolana..gösterişli,içi boş insanlar..ben uzun zamandır araştırıyom..bu balkan ülkelerinin kızları tam bir Türk erkeğine göre..cinsel anlamda demiyom..biz ne kadar da avrupalıyız desek,erkeğimiz galen örf-aderlerini uyguluyo..kıskanç şu bu..siz anladınız..Belarus-Litvanya-Letonya-Rusya-Bulgaristan-Romanya ve Filipinler(filipinlerin güzeli de çok güzel oluyo onların!!)

zaten doğuştan götü kalkık olan bizim kız milletinin,biraz daha fazla kaldırmayalım diyom ben ..bu benim fikrim..bilmem katılan var mı..

Ewt katılıyorum .Çok doğru hatta sanırım ben de ole yapcam !!

Hatta dernek kuralım.......

Türk Erkeğine Yabancı Kızları Ayarlama Derneği (TEYKAD)

aynene bende katılıyorum , kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar ,ayrıca derneğe desteğim tam

• bu konu diğer topicle bağlantılı oldu sizi diğer tarafa alalım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mr.cxb

quote:

sizi terk edenden sonra yapilacak hareket şu bi kibrit almak ona terk eden sevgilinizin ismini vermek cizzzt diye yakmak ve bir müddet sönmesini beklemek , söndükten sonra kıs bir gülümseyişle alıp onu tuvalete atıp üstüne işemek çok etkili oluyor :D

Hocam bu yontem hosuma gıttı. Helal sana...

beni siz var ettiniz:P:P
    ama ciddi anlamda etkili bir yöntem

hadi yaw

kendinizi kandırmayın kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş sizi abazalar sizi..

• quote:

aynene bende katılıyorum , kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar ,ayrıca derneğe desteğim tam

sağol 17_ocak ........buraya TEYKAD topici de açcam TEYKADcılar takılsın haberler resimler falan çok yakında ama destek lazım TEYKADı ayakta tutmalıyız
  • bunun nedeni kızların erkeklerden dahaonurlu olmasıdır. erkekler kendilerini daha onurlu sanarlar amakızları biraz izlersek pod kırmamak kendilerine bizden daha cok dikkat ettiklerini gorürüz.bu laf bana ait değil bir araştırmasonucu ortaya cıkan bir veri

• bu pod ne,
    i pod mu
    quote:

Orjinalden alıntı: GoBLiN_MerT

bunun nedeni kızların erkeklerden dahaonurlu olmasıdır. erkekler kendilerini daha onurlu sanarlar amakızları biraz izlersek pod kırmamak kendilerine bizden daha cok dikkat ettiklerini gorürüz.bu laf bana ait değil bir araştırmasonucu ortaya cıkan bir veri

• TEYKAD TOPİCİ AÇILDI HERKESİ BEKLİYORUZ

TIKLAYIN GiRiN
  • BU TUR KONULAR ACARAK IYICE ONLARIN BURNUNU HAVALARDA GEZDIRIYORSUNUZ KOŞMA KARDEŞİM KOSACAKSAN GİT SAHİLDEE AT VOLTANI GEL.AZDIYSANDA GİR BANYOYA OYNA KENDİNLEZATEN SEN O KİLOLARI VERESİN DİYE KIZLAR SENİ PESİNDEN KOSTURUYOR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.