Şimdi Ara

Neden Hep Erkekler Kızların Peşinden Koşar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk kızlarının alayının basen tarafları bi hayli kalkıktır...mesela şahsen bu benim fikrim,evlenme olgunluğuna nail olduğum zaman,orası kısmet tabi ama bi Türk kızıyla evlenmem,son plandır..Yav artık yırtalım bu özenti,enti-danti şeyleri beyler...zıçarım onun giyeceği Diesel pantolana..gösterişli,içi boş insanlar..ben uzun zamandır araştırıyom..bu balkan ülkelerinin kızları tam bir Türk erkeğine göre..cinsel anlamda demiyom..biz ne kadar da avrupalıyız desek,erkeğimiz galen örf-aderlerini uyguluyo..kıskanç şu bu..siz anladınız..Belarus-Litvanya-Letonya-Rusya-Bulgaristan-Romanya ve Filipinler(filipinlerin güzeli de çok güzel oluyo onların!!)

zaten doğuştan götü kalkık olan bizim kız milletinin,biraz daha fazla kaldırmayalım diyom ben ..bu benim fikrim..bilmem katılan var mı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat134

türk kızlarının alayının basen tarafları bi hayli kalkıktır...mesela şahsen bu benim fikrim,evlenme olgunluğuna nail olduğum zaman,orası kısmet tabi ama bi Türk kızıyla evlenmem,son plandır..Yav artık yırtalım bu özenti,enti-danti şeyleri beyler...zıçarım onun giyeceği Diesel pantolana..gösterişli,içi boş insanlar..ben uzun zamandır araştırıyom..bu balkan ülkelerinin kızları tam bir Türk erkeğine göre..cinsel anlamda demiyom..biz ne kadar da avrupalıyız desek,erkeğimiz galen örf-aderlerini uyguluyo..kıskanç şu bu..siz anladınız..Belarus-Litvanya-Letonya-Rusya-Bulgaristan-Romanya ve Filipinler(filipinlerin güzeli de çok güzel oluyo onların!!)

zaten doğuştan götü kalkık olan bizim kız milletinin,biraz daha fazla kaldırmayalım diyom ben ..bu benim fikrim..bilmem katılan var mı..

var var katılan var...
    yaw arkadaş Litvanya-Letonya-Rusya-Romanya daki kızlarla muhabbet ediyoz netten.. Ne kadar doğal ve güleryüzlüler kapris 0 walla...

• eeee..bizdeki hatunlar her şeyi sonradan gördükleri için,Diesel pantolonu Tanrı zannediolar..göt zaten semer gibi...bide ona hırka bağlamış..göte hırka bağlayan tek millet biziz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ

İşin dogası bu. Erkek kendini gostermeye calısır dişi de yeni nesil icin ( cocukları icin ) en iyi genetik babayı arar

• dişilerin bir cazibesi var erkeklerden daha az hormon salgılıyorlar yani ben görmedim 3 gün arayla mastürbasyon yapan kızı ha belki vardır ama çok az ama erkekler neredeyse hergün çavuşu tokatlar onunlada kalmaz birde üstüne üstlük suyunu sıkmaya çalışır.
  • değişik birşey bende anlamıyorum
  • Neden söyleyeyim çünkü erkekler peşlerinden koşan kızlara ilgi duymuyorlar, hep ulaşılmazı istiyorlar bu nedenle kızlarda geberseler aşklarından ölseler bile ilk erkekten bekliyorlar. Hem kızlar olaya daha duygusal bakıyor
  • Aslında bu işi hep biz yanlış anlıyoruz..

gerçek şu ki, onlar kimi peşinde koşturacaklarını ii biliyorlar..

Bu peşinde koşturmanın çeşitli nedenleri var..

1- Arkadaşlarına hava atmak için.. alakasız tiplere pas verir gibi yapıp, herifi " Yani sizi " kullanıyorlar
    2- Birilerini peşinden koşturtturup, başkasını (asıl beraber olmak istediğini ) kıskandırmak için..,
    3- Ben acaba ne kadar güzelim, ne kadar alımlıyım, benim kahrımı en çok çeken enayi, ne kadar enayi olabilir.. bu enayiliğin sınırı nedir acaba diye merak eden, ruh hastalıklarının tedavisini erkeklerle yaptırırlar..
    4- Kendisine güveni olmadığı için, hayatın gerçekleriyle hiçbir alakası olmadığı için, hayatı sadece keriz (paralı ve tipikerkeksi salak erkek ) avlamak sanan, kişilik yoksunlarının temel içgüdüsel davranışıdır.. gördüğünüz gibi aslında tamamen kendilerine göre duygusaldırlar...onların duyguları da anca bu kadar oluyo zaten..
    Yukarıdaki şıklar türetilebilir ve sınırı asla yoktur, fakat şurası bir gerçektirki, hiçbirininki köşeli olmadığı için, feriştahının bile ömrü taş çatlasa 3 yıldır. Fazla kafanıza sarmayın, işiniz bitince, çarşafa sarın kaldırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinsiz_imansız -- 24 Haziran 2005, 0:49:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Neden söyleyeyim çünkü erkekler peşlerinden koşan kızlara ilgi duymuyorlar, hep ulaşılmazı istiyorlar bu nedenle kızlarda geberseler aşklarından ölseler bile ilk erkekten bekliyorlar. Hem kızlar olaya daha duygusal bakıyor

tabi duygusal bakıyorlar, lüks bir araba ile önlerinden geçince
    daha da duygusal bakıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerekmez

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Neden söyleyeyim çünkü erkekler peşlerinden koşan kızlara ilgi duymuyorlar, hep ulaşılmazı istiyorlar bu nedenle kızlarda geberseler aşklarından ölseler bile ilk erkekten bekliyorlar. Hem kızlar olaya daha duygusal bakıyor

tabi duygusal bakıyorlar, lüks bir araba ile önlerinden geçince
    daha da duygusal bakıyorlar

Abi genelleme yapma, sen adam olmadıktan sonra istedğini arabayla git kızlar bakmaz sana. O tür olanlar var da, onlar sende para bittimi başkasına gider... Şu bir gerçekki para olunca insanın kendinbe güvenide artıyor. Kroyum ama para bende pek geçmiyor ama , para çok önemli bir faktör buna katılıyorum.

• umurekinci + dinsiz_imansız a +1000 koymadan edemiyor canım. Hele birkaç acı deneyimden sonra...
  • quote:

Arz-Talep meselesi... Ne zaman bişey diyeceksin bana? Bide muhabbet için geliyoz buraya burası "konu dışı" Muhabbet böle dönüyosa bole muhabbet ederiz.. sen de hoşlanmıyosan topic e girmezsin...

sana bişi dememi çok mu istiyosun bunu yazan bi erkek olsaydı gene aynı cvp mı verecektin biz de muhabbet ediyoruz ama konular hep erkekler etrafında dönmüyo
  • Eyvallah
    quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

umurekinci + dinsiz_imansız a +1000 koymadan edemiyor canım. Hele birkaç acı deneyimden sonra...
  • dealer ın sacma topıc lerınden bırı,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

dealer kardeş , son birkaç günde açtığın konular

1-hiç aldattınız mı
    2-eve ğeldiğinizde karınızı başka birisiyle yakalasanız ne yapardınız
    3-gayleri öldürelim mi
    4-neden hep erkekler kızların peşinden koşar
    5-kadınlar için ideal yaş nedir

sizce de ilginç değil mi arkadaşlar

telekomla ilgili topic açtık kampanya yapalım dedik kimse bişey demedi... Çok az kişi destekledi... Bende naapim sizin zaaflardan yararlanıp ona göre topic açıyorum..

Bu milletin hemen hemen hepsinin aklı çavuşta olduğundan diğer konular da sohbet etmeniz biraz zor oluyor bu konularıda yazınca bazıları çıkıp sen sapıkmısın diyebiliyor sanki kendi aklı çavuşta değil...

• Herkez için hayırlısı beyler....
  • sizi terk edenden sonra yapilacak hareket şu bi kibrit almak ona terk eden sevgilinizin ismini vermek cizzzt diye yakmak ve bir müddet sönmesini beklemek , söndükten sonra kıs bir gülümseyişle alıp onu tuvalete atıp üstüne işemek çok etkili oluyor :D
  • quote:

dişilerin bir cazibesi var erkeklerden daha az hormon salgılıyorlar yani ben görmedim 3 gün arayla mastürbasyon yapan kızı ha belki vardır ama çok az ama erkekler neredeyse hergün çavuşu tokatlar onunlada kalmaz birde üstüne üstlük suyunu sıkmaya çalışır.

Bunun nedeni erkekte sperm üretiminin hergün hiç durmadan yapılması sperm kesesi dolmaya başladığı zaman doğal bizde azmaya başlıyoruz . Ama bu hergün masturbasyan yapcan anlamına gelmiyor bu abartı bir olay . Haftada bir ayda bir ya da hiç bu da yeterlidir ama kişinin kendisine kalmış yani gerekli bişi değil ister ister yapma ama abartma ........

quote:

Orjinalden alıntı: murat134

türk kızlarının alayının basen tarafları bi hayli kalkıktır...mesela şahsen bu benim fikrim,evlenme olgunluğuna nail olduğum zaman,orası kısmet tabi ama bi Türk kızıyla evlenmem,son plandır..Yav artık yırtalım bu özenti,enti-danti şeyleri beyler...zıçarım onun giyeceği Diesel pantolana..gösterişli,içi boş insanlar..ben uzun zamandır araştırıyom..bu balkan ülkelerinin kızları tam bir Türk erkeğine göre..cinsel anlamda demiyom..biz ne kadar da avrupalıyız desek,erkeğimiz galen örf-aderlerini uyguluyo..kıskanç şu bu..siz anladınız..Belarus-Litvanya-Letonya-Rusya-Bulgaristan-Romanya ve Filipinler(filipinlerin güzeli de çok güzel oluyo onların!!)

Ewt katılıyorum .Çok doğru hatta sanırım ben de ole yapcam !!

Hatta dernek kuralım.......

Türk Erkeğine Yabancı Kızları Ayarlama Derneği (TEYKAD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 24 Haziran 2005, 10:41:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

quote:

Arz-Talep meselesi... Ne zaman bişey diyeceksin bana? Bide muhabbet için geliyoz buraya burası "konu dışı" Muhabbet böle dönüyosa bole muhabbet ederiz.. sen de hoşlanmıyosan topic e girmezsin...

sana bişi dememi çok mu istiyosun bunu yazan bi erkek olsaydı gene aynı cvp mı verecektin biz de muhabbet ediyoruz ama konular hep erkekler etrafında dönmüyo

bayan mısın erkek misin ne bilim ben hatta seni erkek zannediyordum... Koymuşsun avartına matrixgillerden Neo yu nerden bilim ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sametb

sizi terk edenden sonra yapilacak hareket şu bi kibrit almak ona terk eden sevgilinizin ismini vermek cizzzt diye yakmak ve bir müddet sönmesini beklemek , söndükten sonra kıs bir gülümseyişle alıp onu tuvalete atıp üstüne işemek çok etkili oluyor :D

Hocam bu yontem hosuma gıttı. Helal sana...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.