Şimdi Ara

Neden Hala Bilmeyenler Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elom 1060 düşük biliyorum ancak bu oyunun bi şekilde bu adamlara öğretilmesi gerekiyor
    2.sıradayım vayne aldım chatte kimse konuşmuyor bari ad carry alayım taşıyayım noob takım belli dedim . 1.sıradaki fizz aldı sonra öteki gitti ahri aldı olaf nocturne

jungler :noc mid :ahri bot :fizz vayne top :olaf dedim bari fizz e support oyna minion kasmam gerekiyor yok dedi ben nasıl kascam o zaman e neden fizz aldın diyorum fizz oynamak istediğim için diyor . o zaman normal game oyna dedim noob vayne falan hemen saçma sapan
    bilmiyorum ama bir şekilde bu oyunun bu adamlara öğretilmesi gerekir.yani hani ahride karşısında katarina var tek tauntta ultisini bozabilcekken 2/8 gibi bir skorla bitirdi dicek bişeyim yok artık .
    artık video mu çekcekler bu oyun ad carry- ap carry-solo top-jungler-support oynanır diye bilmiyorum ama bir şekilde öğretilmesi gerekiyor gerçekten bıktım artık

Support olmamasının zararları bana göre : karşımda trist-sona vardı tristana oyun başı yüksek as ye sahip üstüne sonanın aura ları olunca gayet düzgün vuruyor sonanın heal faktörü var ward faktörü var cv faktörü var ama benim yanımda fizz var bana hiç bi şekilde yardım edebilecek skili yok bence bu yeni oyun metasına göre support şart olmayıncada kaybetmek gayet doğal gibi geliyor. bana katılan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.SmiTh -- 21 Şubat 2012; 0:33:57 >

• okumadım ama haklısın
  • oda bişeymi 1450 eloda beni supportla solo bot bıraktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex J

oda bişeymi 1450 eloda beni supportla solo bot bıraktılar

of of
  • en iyisi ranked oynamaman normal gamede çok daha pro adamlar oluyor nedense ama rankedlerde paso troll
  • adam istediğiyle oynar iyi oynasın yeter. neyle oynadığının önemi yok ama herkes görevini bilmeli.
  • Ya sen bırak boşver. Git bir Cho'gath al. Karşına veigar çıkmasın diye dua et. Sonra pataküte dal. Teamfight falan yalan. Tüm takımı taşırsın. Ama feeder varsa o zaman çok zor. Yazıyı okumadım birazdan okurum ama girişten öyle bir şey sezdim.

Ayrıca sen de bir zamanlar eziktin. Onları suçlama. Oyunu suçla. League of Legends'in matchmaking sistemi=NBA Free Agency hatta daha berbat. Bir keresinde 2 tane 30 level adam benim takıma geldiler. Ben 18 leveldim. 1 kişi feedlemesine, 1 kişi afk olmasına rağmen bunlarla maçı taşımıştım. Sordum premade misiniz diye. Yok tanışmıyoruz dediler. Karşıda 1 tane 30 level vardı. Diğerleri 9 ve 15 level ya da öyle bir şeydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex J

oda bişeymi 1450 eloda beni supportla solo bot bıraktılar

Çıksaydın boşver. Oyun alt tarafı. Naz çekilir mi öyle?

Bari trolleseydin maçı AD build falan yapsaydın.
  • daha demin oyuna girdim biri gp aldı biri janna ziggs biride skarner ( jungle) bende dedim teemo alayım neyse pickledim.gp diyor ı with janna we premade teemo go solotop neyse gittim 3-3 oynuyordum kule yerindeydi , bu arada gp ap , janna ad build kasmış ,bende trolledim bilerek öldüm 10 kere surrendere yes derler diye skorum 3-18 felan bozdum buildi ap yaptım rabadon cıktım felan mushrom la trollerim diye ,bozdum tekrar warmog aldım hala inanamıyorum son 2 tf yi aldık dk 1:01:.. bişeydi 1 saati geçmişti ve oyunu kazandık :) oyun bitişindede Trolls win felan yazarak dalga geçtik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

en iyisi ranked oynamaman normal gamede çok daha pro adamlar oluyor nedense ama rankedlerde paso troll

Kesinlikle katılıyorum.Zaten çoğu kişi sırf kendisine eğlence çıkartabilmek için 30'a smurf kasıp ardından Ranklarda trollüyor.
  • "ama bir şekilde öğretilmesi gerekiyor"
    "bu oyunun bi şekilde bu adamlara öğretilmesi gerekiyor"
    "ama bir şekilde bu oyunun bu adamlara öğretilmesi gerekir"

sayabildiğim bu kadar beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Beer

"ama bir şekilde öğretilmesi gerekiyor"
    "bu oyunun bi şekilde bu adamlara öğretilmesi gerekiyor"
    "ama bir şekilde bu oyunun bu adamlara öğretilmesi gerekir"

sayabildiğim bu kadar beyler.

Şimdi git ve uyu teğmenim.
  • 1060 elo yalnız orası. Herkes offtank picklese kazanırsınız yani. Pick önemli değil o kadar o eloda çok ağır bir counterpick olmadığı sürece. Boşver sıkma canını. Daha çok düşüceksin.
  • http://www.cruzerthebruzer.com/chron.aspx izlersen o kadar ciddi pick yapmadan nasıl oyun taşındıgını görürsün bence.
  • Gecen last picktim support secilmisti bende ekran kararik hic bi heroyu goremiyorum auto pick yapti renekton secti takimdada kennn vardi ad carry yoktu adama dedim kennen ad kas dene tek care bu cunku. Neyse adam ok dedi girdi ttopa gitti beni zorla bota atti o topda gareni feedledi bnde sivire karsi outfarm kaldim 1 2 kere kestim ama minionlarda zorlandim salakca maci verdik eger bot gitse belki kazanacaktik. Yani kiaca cok var boyleleri napacaksin ben dun 4 win streak yaptim 1180 ciktim tam sevndim 1200 lere gececem diye 5 loose aldim oldum yine 1120

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Gecen last picktim support secilmisti bende ekran kararik hic bi heroyu goremiyorum auto pick yapti renekton secti takimdada kennn vardi ad carry yoktu adama dedim kennen ad kas dene tek care bu cunku. Neyse adam ok dedi girdi ttopa gitti beni zorla bota atti o topda gareni feedledi bnde sivire karsi outfarm kaldim 1 2 kere kestim ama minionlarda zorlandim salakca maci verdik eger bot gitse belki kazanacaktik. Yani kiaca cok var boyleleri napacaksin ben dun 4 win streak yaptim 1180 ciktim tam sevndim 1200 lere gececem diye 5 loose aldim oldum yine 1120

bot lane gitse değil, sen bot lane'i ezsen de kazanırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Gecen last picktim support secilmisti bende ekran kararik hic bi heroyu goremiyorum auto pick yapti renekton secti takimdada kennn vardi ad carry yoktu adama dedim kennen ad kas dene tek care bu cunku. Neyse adam ok dedi girdi ttopa gitti beni zorla bota atti o topda gareni feedledi bnde sivire karsi outfarm kaldim 1 2 kere kestim ama minionlarda zorlandim salakca maci verdik eger bot gitse belki kazanacaktik. Yani kiaca cok var boyleleri napacaksin ben dun 4 win streak yaptim 1180 ciktim tam sevndim 1200 lere gececem diye 5 loose aldim oldum yine 1120

bot lane gitse değil, sen bot lane'i ezsen de kazanırdınız.

Zaten 2 kere kestim ama minion kesmeye calisiyom durmadan haras yapiyolar kennen 0 a 5 oldu garen deli gii kasdi kesemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

adam istediğiyle oynar iyi oynasın yeter. neyle oynadığının önemi yok ama herkes görevini bilmeli.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.