Şimdi Ara

Neden forumda lore konuşulmuyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ywizzle

quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

Bu Pandaria geldi geleli neler oldu şimdi var mı bir babayiğit özet geçecek?

Garrosh Theramore yi bombaladı.

O sırada orada olan Rhonin öldü.

Jaina bunun üzerine menapoza girerek Garrosh a ve tüm Horde ye savaş açtı.

Garrosh geri çekilmedi, daha çok üzerine gitti. Yeni bir ırk yaratarak onlarla Alliance ye savaş açmak istedi. Bu ırkı yaratmak için trollerin büyülerini kullanmak istedi.

Vol'jin buna izin vermedi. Orclarla savaşa girdi, yaralı olarak kurtuldu ama herkes öldü olarak bildi.

Garrosh zamanında Moguların kullandığı bir zamazingoyu aradı, buldu ve kullandı ama bu zamazingo sha power içerdiği için kullananlara zarar vermeye başladı. Demon Blood gibi. Bunun yüzünden tüm Horde liderleri Garrosha engel olmaya çalıştı ama olamadı, bu yüzden Garroshun tüm Horde ile arası açıldı.

Garrosh, trolleri esir aldı.

Jaina Horde ırklarını Dalarandan kovdu.

Zandalari trolleri Lei Shen i diriltti. Lei Shenin oluşturduğu tehlikeyi engellemek için Horde den Lor'themar, Alliance den Jaina direniş oluşturdu.

Vol'jin bu sırada sürekli Thrall ile iletişimde kaldı. Vol'jin iyileşene kadar onu korudu.

Vol'jin iyileşince troller isyan çıkardı, Sen'jin köyünü ve Razor Hill i ele geçirdi.

Halkın arasından bir goblin çıktı ve tüm bunlara tanık oldu.

Falan.

Filan.

Hocam bugün orgrimmar da gezerken, bir grup kor'kron grunt tanımadığım bir tauren ı kuşatmış hatta " şu yaratığın kokusuna bakın" gibi şeyler geveliyordu. Bu nedir?

Birde ekleme yapayım, bu Horde tarafı sürekli çalkantılı bir haldeyken ally de süt liman. Horde da Sürekli bir iç savaş, gerginlik. Benim karakterlerim ally hep ve Pandaria görevlerine başlarken ork katliamı yapıyoruz direk. Biraz ally e kıyak mi geçiliyor nedir. Yakında ally orgrimmar a girecek o zaten ayrı bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ally'e hem kıyak geçiyorlar hemde dışlıyorlar. Tüm olaylar Horde tarafında oluyor. Bundan da Ally nasibini alıyor. Eğer Ally Orgrimmar'a girerse Horde vs Garrosh vs Alliance gibi bir raid görebiliriz.

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Garrosh geri çekilmedi, daha çok üzerine gitti. Yeni bir ırk yaratarak onlarla Alliance ye savaş açmak istedi. Bu ırkı yaratmak için trollerin büyülerini kullanmak istedi.

Vol'jin buna izin vermedi. Orclarla savaşa girdi, yaralı olarak kurtuldu ama herkes öldü olarak bildi.

Garrosh zamanında Moguların kullandığı bir zamazingoyu aradı, buldu ve kullandı ama bu zamazingo sha power içerdiği için kullananlara zarar vermeye başladı. Demon Blood gibi. Bunun yüzünden tüm Horde liderleri Garrosha engel olmaya çalıştı ama olamadı, bu yüzden Garroshun tüm Horde ile arası açıldı.

Zandalari trolleri Lei Shen i diriltti. Lei Shenin oluşturduğu tehlikeyi engellemek için Horde den Lor'themar, Alliance den Jaina direniş oluşturdu.

Vol'jin bu sırada sürekli Thrall ile iletişimde kaldı. Vol'jin iyileşene kadar onu korudu.

Vol'jin iyileşince troller isyan çıkardı, Sen'jin köyünü ve Razor Hill i ele geçirdi.

Falan.

Filan.

Hocam bugün orgrimmar da gezerken, bir grup kor'kron grunt tanımadığım bir tauren ı kuşatmış hatta " şu yaratığın kokusuna bakın" gibi şeyler geveliyordu. Bu nedir?

Birde ekleme yapayım, bu Horde tarafı sürekli çalkantılı bir haldeyken ally de süt liman. Horde da Sürekli bir iç savaş, gerginlik. Benim karakterlerim ally hep ve Pandaria görevlerine başlarken ork katliamı yapıyoruz direk. Biraz ally e kıyak mi geçiliyor nedir. Yakında ally orgrimmar a girecek o zaten ayrı bir olay.

O tauren Gamon. Ilk zamanlarda rogue questi icin inn de beklerdi ama cani cok dusuk oldugundan herkes oldururdu surekli. Catada guclendirdiler, 5 kisi olmadan kesmek zordu. Mop da bir degisiklik olmadi o yuzden kolay kesiliyordu bu patche kadar. Bu patchde orclar onuda esir almis troller gibi. Kisaca orclar artik Orgrimmarda kendilerine ters dusen kimseyi istemiyorlar.

• o öyle zaten, pandariaya girince horde ally, ally horde biçiyor.

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Ally'e hem kıyak geçiyorlar hemde dışlıyorlar. Tüm olaylar Horde tarafında oluyor. Bundan da Ally nasibini alıyor. Eğer Ally Orgrimmar'a girerse Horde vs Garrosh vs Alliance gibi bir raid görebiliriz.

Ally'ların rahatsız olduğu taraf da o zaten, tüm atraksiyon Horde tarafında. Lok'tar ogar!

5.4 ile ne olacak feci merak ediyorum. Ally'ler Orgrimmar'a girerlerse bi de onların ordan çıkması için savaşmak gerekecek. Gerçi ben Saurfang'in bir Yaşar Usta edasıyla leblebi kafalı Garrosh'un karşısına çıkıp, "Bak beyim, sana iki çift lafım var." diyerek fight'a girmesini istiyorum da olmaz o.

quote:

Falan.

Filan.

Adamsın, vakit ayırdığın için sağ ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

Ally'e hem kıyak geçiyorlar hemde dışlıyorlar. Tüm olaylar Horde tarafında oluyor. Bundan da Ally nasibini alıyor. Eğer Ally Orgrimmar'a girerse Horde vs Garrosh vs Alliance gibi bir raid görebiliriz.

Ally'ların rahatsız olduğu taraf da o zaten, tüm atraksiyon Horde tarafında. Lok'tar ogar!

5.4 ile ne olacak feci merak ediyorum. Ally'ler Orgrimmar'a girerlerse bi de onların ordan çıkması için savaşmak gerekecek. Gerçi ben Saurfang'in bir Yaşar Usta edasıyla leblebi kafalı Garrosh'un karşısına çıkıp, "Bak beyim, sana iki çift lafım var." diyerek fight'a girmesini istiyorum da olmaz o.

Orgrimmar'a sokmazlar bence ya. Bir dalavere, aksiyon olur delikanlılık yapar Thrall, Vol'jin çıkartır Garrosh'u Orgrimmar dışına. Sonra olaylar cereyan eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

Onu Thrall yapacak ama bir şekilde yenilip esir düşeceği garanti gibi. Sonrada Saurfangle girip kurtaracaz Vol'jinin olma ihtimalide yüksek. En son duyduğum senaryo böyleydi buna Allyı nasıl sokarsın hiç bilmiyorum. Değişen birşey varmı senaryoda? Thrall ölecek diye atıp tutuyorlar ama hiç şans vermiyorum. Warchief olarak değil 2 orc herosunu öldürdünmü orc hero kalmıyor. Bir kaçtane değerli isim var ama hep yaşlılar geriside yan karakter geçmişleri sağlam değil yiyeceğini sanmıyorum gençlerden birini zorlama sivriltirler anca öyle olur ama tadı tuzu olmaz...

Eski günlerin hatırına

Neden forumda lore konuşulmuyor?

Hayırsız evlat çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 31 Mayıs 2013; 2:29:08 >

• Thrall Başkan karısını ve çocuğunu Vol'jin'e emanet ettikten sonra süper kahraman havalarına girip Orgrimmar'a tek başına dalacak fakat Kor'kron bunun havasını alacak, ben de öyle duydum.

Thrall ölür mü ölmez mi ayrı konu, onu Earthen Ring düşünsün, Thrall'ın an itibariyle Warchief olma ihtimali yok bana göre. Daha önce belki bu ihtimal üzerinde durmuşumdur fakat şu an bana pek de olası gelmedi.

Benim esas merak ettiğim nokta, Garrosh'a ne olacağı. Ölmesi durumunda bir demokrasi şehidi mertebesine yükselip Valley of Wisdom'dan bayrağa sarılı halde götürülüp Orgrimmar mezarlığına defnedilebilir. Bu saçma olur, bugüne kadar hem Horde'dan hem Alliance'dan tonla küfür yemiş bi elemana bu yapılmaz.

Hadi diyelim öldü. Garrosh'un Sylvanas'ı denetlemesi için gönderdiği onca Kor'kron ne olacak? WoW Insider'da bu konuyla ilgili güzel bi yazı vardı. Garrosh'un neden ölmemesi gerektiği ile ilgili bişeyler söylüyodu. Okumanızı tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.