Şimdi Ara

Neden forumda lore konuşulmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yaklaşık 1 yıldır girmiyordum ve tekrar bir başlangıç yaptım. Tabi neler değişmiş diye gezmeye başladım. Orgrimmar a gidiyorum Kor'kron lar gelmiş, trolleri idam ediyorlar, surlarda volta atıyorlar ve bunlara saldırabiliyoruz. Tabi uzun süredir girmeyince bir ne oluyor acaba diye meraklandık. Vol'jin ile Garrosh arasında ki ipler kopmuş, savaş şiddetlenmiş.

Kor'kron ları bu arada biraz açayım, kendileri Horde un en elit birliğidir. Emirleri doğrudan şefden alırlar.

Ama geliyorum foruma bu konuda iki kelâm edelim diye muhabbeti bile geçmiyor. Yabancı forumlar sağolsun gene oralardan otlanıyoruz, ne olmuş ne bitmiş diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumuda bayadır takip etmiyordun sanırım, bir zamanlar baya şiddetli bir şekilde tartışılıyordu lore konuları.
  • Lore kavgaları bile var.
  • lore deme sabıkam var
  • Ben bulamadım demek ki, konular genellikle pvp üzerine. Link alabilirsem güzel olur.

• Çünkü kavga ediyoruz :)
  • bir ara epey lore konuşuldu, hatta pve pvp konularını ikinci plana itmiştik, kavga da ettik muhabbet de ama son zamanlarda lore konuları açılmaz oldu.yinede bazı konular altında ufak tefek muhabbetler devam etti ama ufak muhabbetler oldular hep, ötesine geçemediler.şimdi birazdan biri ortaya bir laf atar ve yine ortam ısınır dert etme sen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konular daha çok "Kim Warchief olacak?" ile "Horde mi döver Alliance mı?" arasında kalıyoduBu tarz konularda kavga olmazsa olmaz ama konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Günlerdir şu foruma giriyorum belki biri lore konusu açmıştır diye ama hep hüsran.

• Olay çıkıyor olay,açmayın konuları
  • Lore konularını açmayın fena kavgalar çıkıyo. Biz böyle sakiniz
  • Şu varya onun bunun şeyinin şeysi...

Ahanda ortalığı karıştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Şu varya onun bunun şeyinin şeysi...

komik şey seni

• quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Şu varya onun bunun şeyinin şeysi...

komik şey seni

O değilde Garrosh hala dalınabilir olmadı dimi? Bir dalınabilir olsa direk gametime alıp orc warriorumla boyunun ölçüsünü alacam Thrall baba warchief olmazsa ben geçerim yerine artık

• O zaman ben şöyle bir resim koyar ve çekilirim

• Şekline kurban.. Kafasızdın, salaktın, manüpile ettiler ama olsun yine de şekildin be reyiz.. Kardeşim dediğin adam büyüdü Horde'un en saygın lideri oldu göremedin be reyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

O zaman ben şöyle bir resim koyar ve çekilirim

Al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

O zaman ben şöyle bir resim koyar ve çekilirim

Al.

ahah bayılıyorum şu obama posterlarına

• Forum ahalisi olarak loredan çok beyaz peynir seviyoruz ama mutlaka tauren sütünden olacak!

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Forum ahalisi olarak loredan çok beyaz peynir seviyoruz ama mutlaka tauren sütünden olacak!

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Forum ahalisi olarak loredan çok beyaz peynir seviyoruz ama mutlaka tauren sütünden olacak!

/>
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.