Şimdi Ara

Neden fenere basmıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sup oynadım da az önce yine, Thresh aldım. Fener atıyorum basmıyor eleman ve ölüyor. Neden arkadaşlar? Bazıları Dark Star skininden dolayı feneri fark etmediklerini söyledi. Eyvallah onda sorun yok ne diyeyim. Ama ısraryla basmayıp flash atanlar, yanından yürüyenler vs var. Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlık duruma göre yapılan heyecan sonrası kafa karışıklığı ve ardından gelen yanlış kararlar. Soğukkanlı olamadıklarından ötürü kısaca düşüncem bu yönde.
  • alışık olmadığımız şeyler bunlar biz zor durumdayken thresh gelecek fener atacak da biz de çıkıcaz ha????????? ha????????????? genelde biz zor durumda oluruz thresh gelir ve adamlardan birine q atmaya çalışır velev ki tuttu bir de içlerine atlar
  • Kimseye ihtiyacım yok kendi ayaklarımın üstünde dururum gibi hayat felsefesi vardır
  • Fenere bascam diye 50 defa maus tıklaması yapıp lanet fenere bi türlü karakterin basıp gitmemesi sonucu flash atarak çıktığım doğrudur
  • Eloyla alakali adamda lag vardir panik olmustur iqsu o olayi yapmanin ona ne saglayacagini dusunmeye yetmiyor olabilir

• Karşı takımda cho varsa fener gözükmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thresh alırım direk öyle fenere basmayan aptalları kurtarmak için w' yu cd ye sokup mana harcayamam gider ormanda gromp keserim daha iyi sadece kalkan veriyo sananlar oluyo sağ tık yapcağına sol tık yapıyo fenere neden tıklamadın diyince tıkladım ama gitmedi yazıyolar sonra onu fightın ortasında bırakıp base atıcan <3 off
  • karşı takımdan bir şampiyon yada minyon tam fenerin üstüne olunca fenere basamıyorum üstündeki birime basıyor. bunun çözümünü bilen var mı?
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    var /teleport thresh lantern yazcan ya da orda sap gibi dikilip ölmeyi beklicen orda sınırsız kalamıcağına göre fener adam inadına o fenerin tam ortasına geçiyo basamıyosun tam uyuz bişey çok kez gördüm o olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaryseOuellet

var /teleport thresh lantern yazcan ya da orda sap gibi dikilip ölmeyi beklicen orda sınırsız kalamıcağına göre fener adam inadına o fenerin tam ortasına geçiyo basamıyosun tam uyuz bişey çok kez gördüm o olayı

Hocam doom bots...

• ee nolmuş doom bota o gelsin yeterki urfda istemiyorum o derece gelsin istiyorum geçen orta seviye bot girdim görceksin brandla 43/12 gittim 4 kişide feedledi adamları garen 5/14 annie 2/21 liss 1/22 diğer sapıkda 1/18 o kadar zorlandımki botta sonuç aptallar sur vermek istedi vermedim ve bota kaybettik 75 sn dead cd ne arkadaş bekleme süresi gelip geçene kadar kaybettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaryseOuellet

ee nolmuş doom bota o gelsin yeterki urfda istemiyorum o derece gelsin istiyorum geçen orta seviye bot girdim görceksin brandla 43/12 gittim 4 kişide feedledi adamları garen 5/14 annie 2/21 liss 1/22 diğer sapıkda 1/18 o kadar zorlandımki botta sonuç aptallar sur vermek istedi vermedim ve bota kaybettik 75 sn dead cd ne arkadaş bekleme süresi gelip geçene kadar kaybettim :D

Hocam geri gelsin doom botlar...
  • galatasaraylılardır belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bana değil riota söyliceksin elimde olsa kalıcı olarak botların altına eklerim seviye 5 hard game hard play gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaryseOuellet -- 11 Eylül 2016; 0:07:40 >
  • Forum ölmüş. Kimse de yazmamış başlık sakat diye.
  • Tariclede u açıyorum bok var gibi udan kaçıyorlar adamların peşinden gidiyorum uya girsin diye yine olmuyor rakip kovalasa o kadar kaçmıyorlar bide adam kaçar bana gel derim işaret atarım tam zıttı yöne gider lan gelsen kurtarcam derim adam kovalıyor der üstün zekalı

• Bana daha düzgün fener atan olmadi ama ben thresh oynarken baseden çıkarken fener atarim hep FeelsBadMan

• Şahsen ben angaralı oldugum icin basmiyorum cunku bizde geri vites yok. O yuzden ultide basamiyorum cunku R de ulti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştir lan şu başlığı :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.