Şimdi Ara

Neden DM yok birader ülkede

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 yıldır oynuyorum CS GO'yu aim'in temel direği FFA DM ve HS DM'dir bence fakat ne yazık ki ya ben bulamıyorum ya da yok TR için iyi ping değerleri olan bir DM.

Eskiden arena mı ne vardır FFA DM mis gibiydi başka dm aramıyordum bir ara kayboldu sonra baktım public olmuş. Şimdi girdim listeden latency'e göre sıralayıp serverlara baktım JAIL, PUBLIC, FUN bu ne kardeşim kimse mi DM atmıyor aim çalışmıyor. Tüm eski serverlar böyle olmuş giriyorsun 32 kişi dust II oynuyor şaka gibi resmen ilk defa gördüm böyle bişey. Hepside full dolu ama bir tane FFA DM hatta onu geçiyorum normal DM bile yok.

Burda da [DH] ciddi anlamda oyuncu var sorayım dedim siz hiç DM girmiyor musunuz beyler, ben mi bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

1,5 yıldır oynuyorum CS GO'yu aim'in temel direği FFA DM ve HS DM'dir bence fakat ne yazık ki ya ben bulamıyorum ya da yok TR için iyi ping değerleri olan bir DM.

Eskiden arena mı ne vardır FFA DM mis gibiydi başka dm aramıyordum bir ara kayboldu sonra baktım public olmuş. Şimdi girdim listeden latency'e göre sıralayıp serverlara baktım JAIL, PUBLIC, FUN bu ne kardeşim kimse mi DM atmıyor aim çalışmıyor. Tüm eski serverlar böyle olmuş giriyorsun 32 kişi dust II oynuyor şaka gibi resmen ilk defa gördüm böyle bişey. Hepside full dolu ama bir tane FFA DM hatta onu geçiyorum normal DM bile yok.

Burda da [DH] ciddi anlamda oyuncu var sorayım dedim siz hiç DM girmiyor musunuz beyler, ben mi bulamıyorum.

fpskill in dm serverlarında oynuyorum.Türk server dm görmedim daha doğrusu aramadım vardır illaki fakat bir ara 1v1 arena türk serverına denk gelmiştim.

• Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum malesef, eskiden bir kaç server vardı şu anda bildiğim bir tane var.
    ip: 176.53.120.10:27015
    Bundan başka da yok, diğer girdiğim serverlar 60-100 ping arası.
  • MM Gaming DM 37.247.97.139:27027
    DM.CSGO.GEN.TR(Prooyun.net) 176.53.120.10:27015

ikiside kaliteli sunucular 20-40 ping degerleri var. 64 tick. Oyuncu kalitesi olarak MG-Global arasi.
  • Imkanim olsa 16 kisilik hs dm aim map server acardim. Ciddi sıkıntı bunların eksikliği botlarla yapılan aimde bi yere kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jasperus un dedigi var dm.csgo.gen.tr olan 4-5ten sonra kalabaliklasiyo 64tick ama olsun guzel server bunlada yetinelim

• 128 Tick latency değeri düşük 2-3 server var bildiğim . Yardımcı olur umarım .

82.149.234.206:27015 FFA DM serverı yanılmıyorsam Almanya'da server.

188.126.81.73:27015 FFA HS serverı burasıda . İsveç'te server.

1. servera yaklaşık 60-70 ping atıyorum 2. ye 80-90 .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu 82'li olan TEAM ALTERNATE heralde ben de sadece onu bulabildim.
  • Team Alternate dün kilitlemişti serveri. Türk server arkadaşlar atmış 64tr. Alternateye giremiyorsam Titan veya şu NiP'in takıldığı dm servere giriyorum.
  • Bende genelde fpskill serverlarına giriyorum wlan açık çocuklar video açarsa pingden atıyor tek sıkıntım o :D
  • normal dm leri arkadaşlar yazmış yukarda. mmpropublic ve prooyun.net in serverları.

şu anki yerli hsdm ler de bunlar:

5.62.127.23:12000
    212.58.18.154:27016 bunda helmet yok her silahla takılabilirsiniz
    46.20.13.9:27015

pingleri 20 yi geçmiyor.

hsdmciler ekleyebilirhttp://steamcommunity.com/id/bloodyiest
  • quote:

Orijinalden alıntı: jASPER1US

MM Gaming DM 37.247.97.139:27027
    DM.CSGO.GEN.TR(Prooyun.net) 176.53.120.10:27015

ikiside kaliteli sunucular 20-40 ping degerleri var. 64 tick. Oyuncu kalitesi olarak MG-Global arasi.

prooyun un dm serverı yeni ip ye geçti. bilginize...

46.45.175.60:27015
  • @can_celik

Cok tesekkurler, bende tamamen kapandi saniyordum baska DM kalmadi.
  • Herkes 2 şer lira verse 128tik 20 kişilik bi server acariz forumca

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Herkes 2 şer lira verse 128tik 20 kişilik bi server acariz forumca

hocam bunu 2 mizde yapabiliriz aslında
    bide şu konuya açanda katılsın madem istiyor
  • Reklam falan alamazsjniz ama yogun okursa slot satarsiniz ben server degil de alot alirim acarsaniz

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    Hocam kimseye bisey satmak durumunda olmayız adam başı en fazla 5 lira olsun ya 5 lira neki nelere vermiyoruz..acsak rahat rahat oynasak en güzeli olmaz mı yabancı serverlerda pingle lagla ugrasmasak..bu tür hizmetleri verenleri bi arastirayim sonra yazarim buraya kim3 ne düşüyorsa isterim :p

• quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Herkes 2 şer lira verse 128tik 20 kişilik bi server acariz forumca

hocam bunu 2 mizde yapabiliriz aslında
    bide şu konuya açanda katılsın madem istiyor

Hocam sizde kirginliklari unutun artik barışın gitsin ölümlü dünya derim.

• oo gerçek 128 tick server olursa (geçenlerde almış arkadaşlar 128 diyor 15 liraya, iki el oynayamadık aradık iptal ettirdik öyle olmasın da) ben de varım.
  • Bende katkı verebilirim fakat hs dm olursa hiç giriceğimi sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.