|
Neden cumartesi günleri çalışılıyor?

-
-
İsyan etmesin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trde6 gun hocam, avrupada 5 gun her yerde.bazi is yerlerinde 4 gun haftada.
Haftada 45 saat muhabbeti
Mesela işe geldin saat 8 de
10:30-11:00 çay molası
12:30-13:30 öğle molası
16:00-16:30 çay molası
Saat 18:00 çıkış
Topla 8 saat
Yani 5 saat için patron cumartesi yarım gün çalıştırıyor.
Bu aslında bizim çalışma kanunu açığı.
Normalde çay molası diye bir saçmalık olmasa cumartesi çalışma olmaz ama işlerine geliyor.
gerekli kanunlar yok 1
kanun olsa denetim yok 2
devlet sosyal devletçi 4.7 milyon memur kral gibi yaşıyor 8 milyon üni öğrencisi var 20 milyondan fazla sosyal yardım alan var birilerinin fazladan çalışıp vergi verip buraları finanse etmesi lazım
-
Hocam nasil memur oldunuz ? Benim hayalim memur olmak. Öneri verebilir misiniz ? Mesela bütün gun nabiyosunuz ? Kudurdum şuanda .
Keske bende kart oynasam butun gun 🤗 ya da 5 kisi birlikte 1 mail yazsam .6 kisi el ele fotokopi çeksem. -
İnsan dinlenemiyor cumartesi çalışınca. Gerçekten tam kölelik sistemi. Pazar gününü sadece uyumak için geçiriyorsun.
-
Ben 7 gün calısıyom şunu anlamadılar çok çalışınca bi halt olmuyor her şey ortada
arkadaş genç galiba. gerçi bugünde hakkına arayan insanlara vatan haini. terörist, Türkiye düşmanı gibi bakılıyor medya ve iktidar sayesinde. Türkiye de hep böyle olmuştur.
70 li yıllarda bunun kavgası çok oldu. sonunda sendikalar çökertildi. hakkını arayan gençlerde komunist terörist yaklaaşımmıyla imha edildi.
Bak konuyu açan arkadaşın haberi bile yok. neler olmş ülkesinde
-
Neler oldu hocam? -
çünkü almanya bizi kıskanıyor o yüzden .
-
Ben pazarda çalışıyodum cumartesi yarım gün olan yerler hayalim
-
Anladım hocam. -
Nasıl çalışıyorsunuz hocam, hiç dinlenmeden? 7 gün günde 12 saat çalışmıyorsundur umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01çünkü almanya bizi kıskanıyor o yüzden .
Bütün Almanya mı kıskanıyor yoksa belli bir bölge mi hocam? 🤔
quote:
Orijinalden alıntı: TheLiberator
Bu mesaj silindi.eşitti kenan evren
bir sağdan bir soldan astık dedi
eşitliği çiğnemedik dedi.
ilk seçimde turgut sunalp emekli asker seçilsin diye herşeyi yaptılar
özal geldi......herkes şok oldu
yalnız özal hiç darbenin o kısmına değinmedi. sadece ekonomik adımlarla ilerlemeye uğraştı öldürüldü gitti
özal o zaman bu haksızlıkları gündeme getirseydi (gerçi arkasında kimse kalmazdı) özal erken öldürülürdü.
darbelerin bu ülkeye bu ülke insanlarına verdiği zarar unutuluyor hep.
karaoğlan ecevitin işçiye verdiği haklar evren in darbesiyle geçti gitti.
-
Sen çalışmasan, arkanda senden az paraya 7 gün çalışmaya razı kişiler iş beklediği için
Hocam nasil memur oldunuz ? Benim hayalim memur olmak. Öneri verebilir misiniz ? Mesela bütün gun nabiyosunuz ? Kudurdum şuanda .
Keske bende kart oynasam butun gun 🤗 ya da 5 kisi birlikte 1 mail yazsam .6 kisi el ele fotokopi çeksem. |
gerekli kanunlar yok 1 kanun olsa denetim yok 2 devlet sosyal devletçi 4.7 milyon memur kral gibi yaşıyor 8 milyon üni öğrencisi var 20 milyondan fazla sosyal yardım alan var birilerinin fazladan çalışıp vergi verip buraları finanse etmesi lazım |
arkadaş genç galiba. gerçi bugünde hakkına arayan insanlara vatan haini. terörist, Türkiye düşmanı gibi bakılıyor medya ve iktidar sayesinde. Türkiye de hep böyle olmuştur. 70 li yıllarda bunun kavgası çok oldu. sonunda sendikalar çökertildi. hakkını arayan gençlerde komunist terörist yaklaaşımmıyla imha edildi. Bak konuyu açan arkadaşın haberi bile yok. neler olmş ülkesinde |
Haftada 45 saat muhabbeti
Mesela işe geldin saat 8 de 10:30-11:00 çay molası 12:30-13:30 öğle molası 16:00-16:30 çay molası Saat 18:00 çıkış Topla 8 saat Yani 5 saat için patron cumartesi yarım gün çalıştırıyor. Bu aslında bizim çalışma kanunu açığı. Normalde çay molası diye bir saçmalık olmasa cumartesi çalışma olmaz ama işlerine geliyor. |
Bunu ciddiye alma bi hafta işveren oluyor öteki hafta memur oluyor, kafası karışık.Çift kişilik hayal dünyası kurmuş orada yaşıyor, he de geç |
Trde6 gun hocam, avrupada 5 gun her yerde.bazi is yerlerinde 4 gun haftada.
|
İnsan dinlenemiyor cumartesi çalışınca. Gerçekten tam kölelik sistemi. Pazar gününü sadece uyumak için geçiriyorsun. |
Youtube'da bir video var, rusya'ya yerleşmiş arkadaş, o anlatıyor: Bir Türk şirketinde çalışırsanız daima iş çok ve aceledir, çalışan sayısı azdır. Organizasyon planlama sıfırdır. Akşama kalman da beklenir, hafta sonu çalışman da. Özel hayat, aile işverenin umurunda değildir.
Yabancı bir şirkette ise herşey planlanmıştır. Gelen iş ile işçi sayısı uyumludur. Günde 8 saat çalışırsın, hafta sonu da sana kalır. Aşağı yukarı aynı ücreti alırsın. Ailenle daha çok vakit geçirebilirsin. Rusya bile bizden bu konuda daha duyarlı anlaşılan. Dışarıda, trafikte, her yerde insanlar niye psikopatlaşıyor düşünmek lazım. Sadece yeme, üreme ve barınma değil insanın sosyal ihtiyaçları da vardır. |
Ben 7 gün calısıyom şunu anlamadılar çok çalışınca bi halt olmuyor her şey ortada
![]() |
Benzer içerikler
- ferre ne demek
- lamictal yorumları
- roaccutane psikolojik yan etkileri
- glocalzone dolandırıcılığı
- kendi doğum belgeme nasıl ulaşabilirim
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X