Şimdi Ara

neden çalışıyoruz hayattaki amaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • erkekler parayı kadınlar için kazanır. eğer kadınlar olmasaydı paranın bir anlamı olmazdı. medeniyetin ilerlemesinin yegane sebebi, kadınları elde etme güdüsüdür. aksi türlü avcı toplayıcı hayata devam ederdik. daha fazla alım gücü daha fazla kadını elde etmek demektir. para kadın için harcanır. kadınları hayatınızdan çıkarın, parayı ne için harcayacağınızı bilemezsiniz. erkek parası sayesinde, belki de normal şartlarda yan yana gelemeyeceği bir kadınla sohbet ediyor, ya da ona dokunabiliyor.

• Hayatımda kadın yok ve olmayacak, halen para kazanmam gerekiyor. Konu kilit.

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

niye olmayacak hocam siz mi istemiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Kimse beni istemiyor ben de kimseyi istemiyorum. Karşılıklı  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2000 nüfuslu sinekli köyünden bir filozof daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Köle olmak için çalışıyorsun

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Forum filozof kaynıyor hodjaam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Bugün intihar kavramı, iki temel noktada önemli değişikliğe uğramıştır. Bunlardan birincisi, artık intiharın bedensel değil, psikolojik yok oluş anlamına gelmesi; ikincisi ise, bireysel değil, kitlesel oluşudur. Düşünme yeteneği, tutku, onur ve kişisel başarıdan yoksun bir yaşama boyun eğen insan, yaşamının belirleyici öğeleri olan insancıl niteliklerinin ölümüne de boyun eğmiş demektir. Bedensel varlığıyla fabrika ya da ofiste yer kaplaması, başka kafaların ısmarladığı etkinlikleri yapması, bu amaçla fiziksel güç kullanması, önündeki düğmelere basması, bireyin insani yeteneklerini geliştirecek şeyler değildir."

Heron - İnsanlar Neden Çalışıyor

• bilmem

• havadan para gelsede çalışman lazım. Bir iş kurup bir şeyler başarman lazım. Kadınlar bana bakmıyor diyen adamlar hayatta bir şeyi başarmadıkları için tipim kötü diyip çekiliyorlar kenara. Kendine şunu sorman lazım, birisi benim yanımda neden olsun. Dünya kupasında herkes messiyi izledi, odak oydu. Neden o kadar futbolcu varken onu izlediler çünkü diğerlerinin şampiyon olup başaracakları tek şey şampiyon olmaktı sadece ama messi için durum daha derindi. İnsanlarda bunun peşinden gitti. Sizinde birisi peşinizden gelmesi için karşınızdakinin ilgisini çekecek bir başarınız olmalı yada bu başarıya uzanan bir yolunuz. Tabi başardığınız veya başarmak istediğiniz şeye paralel olarak ilgisini çektiğiniz kızların "seviyesi" değişkenlik gösterecek.

• hayatta tecrubesi olmayanların tecrube edinmeden boş boş yorum yapmasına forum denir.

• Hayatta neden bir amacımız olsun ki? Ne de olsa bilerek, isteyerek bu hayata gelmedin. Mesela üniversiteye bilerek gideriz, bunun için efor sarf ederiz çünkü kafamızda iyi kötü belirli bir amaç vardır. Ama hayat öyle değil. Doğuyorsun. Beynin yeterince gelişmemiş oluyor. Daha çevrenle kendini ayırt edemiyorsun. Kelime bilmediği için de düşünemiyorsun. Zamanla beynin gelişiyor anneni babanı kendini ayırt ediyorsun. Etraftaki nesneleri ayırt etmeye başlıyorsun. Suyun adını öğreniyorsun. Susayınca suyun adını söylüyorsun. Acıkınca annenin yanına koşuyorsun çünkü bildin bileli o beslemiş sen. Sonra beynin daha gelişiyor. Daha kompleks düşünmeye başlıyorsun ve bir gün durduk yere hayattaki amaç ne diye derinlere dalıyorsun. Ulan daha düne kadar suyun adını bilmiyordun sen. Ne amacı? Amaç mamaç yok. Belirli bir döngünün bir adımısın sadece. Senden önce 100 milyar insan gibi yaşayıp, çocuk bırakıp döngüyü döndürüp öleceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 25 Aralık 2022; 21:15:59 >

• Konu senin için önem arz ettiğini düşünerek , özenle yazıyorum.

Çok sevdiğim ve sevildiğim sandığım kızdan para ve iş konusu ile ayrıldık. Sancılıydı…

Konuya geleyim ,

Parasız erkeği annesi sever , bazen o da sevmez.

ciddi ilişki yada evliysen , su alan bir tekne de ölene kadar kürek çekmek zorundasın. Bie gün işsiz kalırsan yanında ji kadına seninle kalacağınu düşünüyor musun ? Şüphen dahi var ise o zaman sıkıntı.

Yalnız bir erkek o delik tekne batsa dahi yüzer , sırt üstü deniz de uzanır.Yine de batmaz. bir başkasına yetememek kötü bir durum…

Eski işte bir abi ile konuşuyorduk ; 20 yıllık evli kendisi. Ben ayrıldım belki evlenirdik diye konuya girdim… Evlilik nasıl dedim ?

İç çekti , bir gün işsiz kalmış. Her gün iş arıyormuş. Yeter ki çalışayım vs… Karısı buna ‘tüm gün dışarı da geziyorsun , gibi kinaye de bulunmuş. 10 yıldır hala içinden atamamış. Bir de akraba evliliği olduğunu söyledi…

Kadınlara da hak veriyorum , peşlerin de , dm kutuların da her cinsten 500 kişi var , efendi saygılı erkeği ne yapsın ?

Sırf para için evlenen (çevdem de var) kontratlı eskort bunlar.

Çalışıyorum , 10 kazanıp 3 harcıyorum , 7 köşeye atıyorum.

hayatım da kadın yok ve ben de istemiyorum.

bu 7 attığım köşeye , işsiz kalırsam harcamak için. Sevgilim olsa yada evli o da olmayacak.

ezik değilim , işim iyi kötü var , boyum da uun tipim de düzgün , sadece bad boy değilim.

ne kadın istiyorum ne sevgili

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.