Şimdi Ara

Neden bu adamlar paragözler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela metere geçen mesaj attım 3 aylık whatsapp üzerinden 500 lira istiyor çalışma programı falan için madem bu işi reklam olarak yapıyolar zaten kullandığı ürünlerdende para alıyorlar neden ücretsiz bilgiler vermiyorlar ?

• neden versin adamın işi gücü yok her mesaj atana yardım mı etsin ?
  • Belli konularda yardımda bulunabilirler sürekli ilgilensin demiyorum
  • meterin sana söylecegi herşey internet ortamın var zaten
    meter senin ne vucut tipini biliyor ne de nasıl calıştıgını
  • Benim tanıdık bir arkadaş meterden bu program hakkında yardım almıs parada yatırmıs hatta bana söylediği bir kaç cümle ( facemden alıntı )

kardeşim ilk haftasından bıraktım
    çok gereksiz bana sadece beslenme programı verdi
    1 hafta sonra adamın umrumda değildim ( orda küfür var siz anlayın neyinde olmadığını )
    anlıyacan ben beslenme istedim benim bildiğim herşeyi süsledi püsledi dosyaya koydu attı
    verdğim parayla keşke dolabımı doldurup yapsaydım daha karlıydım
    Görüşmeler skype ile yapılıyor vs vs.

yukarda yazdıklarımı arkadaş yazdı bana bu adama zaten ayarım videolarını görseniz anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Benim tanıdık bir arkadaş meterden bu program hakkında yardım almıs parada yatırmıs hatta bana söylediği bir kaç cümle ( facemden alıntı )

1 hafta sonra adamın umrumda değildim ( orda küfür var siz anlayın neyinde olmadığını )
    anlıyacan ben beslenme istedim benim bildiğim herşeyi süsledi püsledi dosyaya koydu attı

yukarda yazdıklarımı arkadaş yazdı bana bu adama zaten ayarım videolarını görseniz anlarsınız.

Çok kasıntı haklısın hocam başka böyle takip ettiğiniz birileri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes A.

quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Benim tanıdık bir arkadaş meterden bu program hakkında yardım almıs parada yatırmıs hatta bana söylediği bir kaç cümle ( facemden alıntı )

Çok kasıntı haklısın hocam başka böyle takip ettiğiniz birileri varmı ?

Savaş Cebeci var youtube kanalı var iyi bir hoca para üzerine böyle şeyler yapmaz eğitim vermiyor videoları VG üzerine bilgiler yayınlıyor izlemeni tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Savaş Cebeci babacan bir insan. Tarzında bir kere ukalalık yok, samimi birisi. Şahsım adına onun videolarından olsun, Scott Herman'dan olsun ve bilimum Youtube ve bb.com forumlarından olsun çok fazla faydalandım. Buralara göz atın arkadaşlar, emin olun bilgi elinizin altında, sadece biraz araştırma. Gereksiz yere paranızı kaptırmayın.
  • koç dediğin senin yanında olur her gün idman yaparken gelir ağırlığına yardım eder bakar eder öyle telefon üzerinden olmaz yazacağı şeyler klasik şeyler 500 liraya git supplement falan al daha faydalı olur.
  • Meter'den gıcık alan, sayıları gittikçe artan bir yığın insan var. Ağzını burnunu kıracaklar bir gün.
  • Meter salagın teki. Savaş hocaya bakabilirsiniz artist artist adamlarla dolu bu fitness salonları kaç kere salon değiştirdim ben bu yüzden . adam kayıt alırken herşeyin bende diyor daha 1. Gün ne yanımda duran var ne birşey. Şükür 8 ay oldu artık öğrendim bazı şeyleri supplement olsun idman olsun beslenme olsun kendim fikir yurutebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklınca skype tan personal training yapıyor. tam bir dallama . boy kilo ölçü olmadan adamı görmeden hareketleri göstermeden olmaz bu işler.bu tarz adamlardan bir şey öğrenemezsiniz. hele ki bu tip dallamalardan hiç birşey olmaz. bence en güzeli daha sağlık lı daha aydınlatıcı ve artist olmayan bilir kişilerden faydalanmak çok çok daha yararlı olur. siz siz olun önce sağlık ve doğru bilgi ile sporunuzu yapın. saygılar.
  • İnternet ve bir kaç dergi ile de aynı bilgileri alabilirsin. Para vermek çok gereksiz. Etrafında bilgili hocaların yoksa olan bir spor salonuna gitmen yeter. Yurtdışında populer olan bu uygulamada daha çok ilgileniyorlar. Hergün skype üzerinden konuşuyor ve hem beslenme hemde antreman sistemleri hakkında tavsiyelerde bulunuyorlar. Aynı şehirde isen beraber antreman yapıyorlar(bazen).
  • İyimiş be whatsapp'dan 500 kağıt indir tamam yardımcı oluyordur işe yarıyordur da spor geçmişi olan veya bu işin temelini bilen yani nasıl antrenman yapacağını nasıl beslenip dinleneceğini bilen adama fayda etmez bunlara 500 kağıt bunlara vereceğime hem yiyeceğimi alırım hem supplementimi alırım.

Kısacası o kadar para vereceksin adam sana netten ulaşacak yanında olmadığı sürece olmaz bu işler.
  • Normal bir insanın personal trainera ihtiyacı yoktur. Gereken her şey internette var zaten.

He nedir NLF de oynuyosundur. Kür konusunda atrenman konusunda yardıma ihtiyacın olur. Yada ne biliyim bi aksiyon filminde falan oynıcaksındır vücudunu düzene sokman gerekir kısa sürede onun için bu işi yapan adamlar var onları tutarsın.

Onun dışında internette yazan şeyi söylemesi için niye 500 lira veriyim. Üstelik bilimsel araştırma bile yapmamıştır ordan burdan gördüğünü söylüyodur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.