Şimdi Ara

neden brutalizer çok sonra youmu yapılıyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler coğu buildde gördüğüm bişey brutalizer başta alınıyo, çok sonra youmu tamamlanıyo?bunun sebebi ney??

• bunun şebebini ben bilemiyoyum :(
  • armor penet veriyor daha nolsun , genelde runelarına hp ad , attack speed tarzı koyuyorsan alınır yani o yine iyi ben geri satıyorum işim bitince
  • early game için cdr arp çok güzel ve direk youmuu çevirirsek azıcık stat artıyor %50 as falan veriyor active olunca ama damage olmayınca neye yarayacak 1350 lira yerine daha güzel şeyler verilebilir ben talon ile pantheona alıyorum youmuu brutalizer üstüne bt sonra youmuu alıyorum çok sonra yapmıyorum aslında he kim yapıyor la o çok sonra youmuuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

beyler coğu buildde gördüğüm bişey brutalizer başta alınıyo, çok sonra youmu tamamlanıyo?bunun sebebi ney??

O kadar güzel bir item değil çünkü , o parayla daha güzel şeyler alabiliyorsun.Pantheon oynarken youmuu bitirmek yerine brutalizer arkasından hemen bf sword alırsan çok daha fazla işe yarıyor.Zaten brutalizer genelde ad casterlara alınıyor , o yüzden o extra attack speed falan damage kadar işe yaramıyor.
  • Armor penet rune yoksa 1337 golda +25 Attack Damage +10% Cooldown Reduction +15 Armor Penetration direk snowball itemi işte :D Pantheon, Renekton, Talon'da baya iş yapıyor bu item.
  • çünkü ad casterların attack speed'e ve crit chance'e fazla ihtiyacı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youmoo verdiği parayı karşılamayan bir item. Zaten brutalizer yapıp late game'de last whisper'a çevirsin.
  • Çünkü Brutalizer'i Ad casterlar alıyor. Yani auto attack değil de genelde skill vuran skilleri AD'den damage alan champlara alınıyor. Riven Talon gibi...

Yomumu da AD casterlar'a o kadar güzel özellikler vermiyor.

Kesinlikle Brutalizer'dan bir itemin daha yapılması lazım. AD CDR ve Armor pen veren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 22 Nisan 2012; 20:11:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.