Şimdi Ara

NEDEN BÖYLESİNİZ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün beni çıldırtan bir konudan size bahsedeceğim ama garanti servisi ile alakalı değil daha başka.

Androidfan club lar kesinlikle çıkacak ama neyse Applecılar belki beni daha iyi anlayabilir.Neyse.

Androidciler neden bu apple dan gıcık kapıyor anlamıyorum.Adam orda diyorki"Ben iOS un arayüzünü görmeyeyim yeter.
    Abi ne bu kızgınlık ??? Ve çok like almış.Tamam like almasına bir şey demiyorum ama tüm androidciler apple dan gıcık kapıyor bana bunun nedenini söyleyebilirler mi ??? Ben Apple 'cı değilim ama her yerde samsung fan,apple fan vb. Abi neden gidip ihtiyacınız olanını almıyorsunuz.gidip 6000₺.4000₺ veriyorlar.Ben apple ürünlerini kullanıyorum ama bana performanslı şeyler lazım.Yoksa apple iPad yerine samsung alırım yani.Ama fan olmak doğru bir şey değil illa marka için bu kadar fazla para verilmez

Anlamadığım bir olay daha madem apple cı değilsiniz neden apple forumlarına geliyorsunuzz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 8 Haziran 2018; 18:14:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedi-ciğer meselesi. Bir de bu forumda apple a küfredersen fazlaca like alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 8 Haziran 2018; 18:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın illa taraf tutacak.Bir de mesela telefon önerisi isteyen kişilere direk fan club lara geliyor yok xiamoi al yok apple al .Bu forumda böyle kişi olursa ne anlamı kaldı forumun??? Yani önerilerde bile taraf tutulup sonra adam geliyor ve diyorki "keşke almasaydım pişman oldum" diye konular açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 8 Haziran 2018; 18:59:40 >
  • ben hem ios hemde android tarafina ait cihaz kullaniyorum. fanlık vs isim olmaz. ihtiyacim ne ise o cihazi kullanirim. 2 tarafinda ozellikleri ayri sonucta..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bizim milletde şöyle bir sıkıntı var

Diyelim araban Opel,sendeki arabadan daha üstünü yok kralda sensin paşada.

Aynı şey oturduğu semt için,kullandığı telefon için,üst başt giyim için aklına gelebilecek herşey için geçerli.

Kullandığı herşeyi dünyanın en iyisini zannediyor bizim millet ego tavanlarda.

Maalesef cahil toplumların tamamı böyle..
  • Bizim toplum garibana, ezilmişe acır, kollar.

• Android ve ios farklı sistemler

Benim ihtiyacım kullanım tarzım ios

Bi başkasınınkide androiddir

Saçma sapan ayrımlar gerek yok bunlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Bu insanları anlayamıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 9 Haziran 2018; 13:35:37 >
  • Bende arada sırada android kullanıyorum ama pek alışık değilim maalesef.Yani androidin arayüzü felan iOS u daha çok kullandığım için öyle alışmışım.Hiç olmazsa apple ı marka diye tercih etmiyorum.Performans ve başka daha birsürü nedeni var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 9 Haziran 2018; 13:38:33 >
  • UP !

• Her şey kedi ciğer meselesinden ibaret değil. 5.500tl verip galaxy note8 alan adam da mı iphone x alamadığı için çamur atıyor?

• Senin dediğinle alakası yok.Artık herkes bir marka tutuyor fan oluyor ve o markayı övüyor.Yani ihtiyaçları olanları seçmiyor markaya binlerce para veriyor.Ben ihtiyacım için apple aldım.Marka için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 9 Haziran 2018; 13:48:40 >
  • Bu iphone şöyle çok böyle çöp diyenler genelde giriş-orta seviye lenovo gibi veya 1500 liraya üst donanımlı xiaomi gibi çin telefonlarını kullanan tipler. Yok p20 pro yok s9 filan böyle telefon kullanan tiplerin iphone karaladığını pek göremezsin. İstisnalar illaki çıkacaktır ama olay gördüğünüz gibi tamamen kedi-ciğer meselesi. 1500 liraya xiaomi aldım akıyor abi, 8 çekirdek ehehehe appleda aynısı 5bin lira diye tatmin etmek istiyorlar kendilerini. Android değil de bu xiaomi kullananların çoğu ekseriyetle böyle itici tipler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Her şey kedi ciğer meselesinden ibaret değil. 5.500tl verip galaxy note8 alan adam da mı iphone x alamadığı için çamur atıyor?
    Böyleleri daha az oluyor.

Konuyu açanın daha çok kastettiği tipler 1500 liraya xiaomi alıp kendini donanım experti sanan itici tipler. Applela ilgili her habere de ekseriyetle yorum yaparlar. Bu tipler youtubeda da var ve çoğu dandik asya ülkelerinden veya afrika ülkelerinden oluyor. Bir pinoyun çıkıp isheep ehehe dediğini çok sık görebilirsin ama çıkıp bir alman böyle bir şey yazmaz mesela. Bu gelişmiş ülkelerin tercih meselesinden ziyade olaya bakış açılarıyla da ilgili biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3ABCEFCF5

Bende arada sırada android kullanıyorum ama pek alışık değilim maalesef.Yani androidin arayüzü felan iOS u daha çok kullandığım için öyle alışmışım.Hiç olmazsa apple ı marka diye tercih etmiyorum.Performans ve başka daha birsürü nedeni var...
    benim icinde en iyi arayuz kesinlikle ips ‘ta. ancak gerek pahali olmasi gerekse disari kapali olmasi benim icin biraz daha geri plana atmama sebep oluyor. iste burada kişisel ihtiyaclar devreye giriyor. ha iphone x alamaz miyim? alirim. pahali telefon alacak olsaydim iphone dan sasmazdim. ama benim ihtiyacımı mi6 gibi nispeten daha az kaliteli ama f/p orani yüksek bir cihaz daha isabetli secim oldugunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında iPhone un dışarıdan örn:Safari’den bir şey indiremiyorum bu konuda sana kesinlikle katılıyorum.Yüklemek için bilgisayar giriyorum iTunes felan filan derken zaman boşa gidio.Androidde bir dk da iniyor.Ama güvenlik pek önemsenmiyor.Keşke İOS da bir şey indirilirken virüslü mü diye kontrol edip indirilseydi.Ama hiç bir şekilde inmiyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 10 Haziran 2018; 21:45:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.