Şimdi Ara

neden böle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende adsl var çok memnunum fakat tel. çalınca netten düşüo arıom adsl yi bugün 52:42:16 bu kadar bekledim sonunda isyan ettim daha önce bu sorunla karşılaşan war mı

• Darkness bence sen splitteri değiştir ama önce mevcut splittere bağlantıların doğruluğunu kontrol et.
  • arkadaşım modemin router limi vede kaç çıkışlı onu önce bana söyle eğer 4,5veya hada fazla çıkışlıysa olur ama combo ve usb ise olmamalı
    usb veya combo ise telekoma arıza bildirimi ver tm
  • quote:

Orjinalden alıntı: TZO

arkadaşım modemin router limi vede kaç çıkışlı onu önce bana söyle eğer 4,5veya hada fazla çıkışlıysa olur ama combo ve usb ise olmamalı

Konunun modemin routerlı olmasıyla ne alakası var TZO? Bilmeden yorum yapma ve başkalarını yanlış yönlendirme
  • hocam burdaki 52:42:16 neyi ifade ediyo? 52 dakikamı? eğer öyleyse geçmiş olsun heralde adsl faturası kadar telefon parası gelir artık
    quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

arkadaşlar bende adsl var çok memnunum fakat tel. çalınca netten düşüo arıom adsl yi bugün 52:42:16 bu kadar bekledim sonunda isyan ettim daha önce bu sorunla karşılaşan war mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TZO

arkadaşım modemin router limi vede kaç çıkışlı onu önce bana söyle eğer 4,5veya hada fazla çıkışlıysa olur ama combo ve usb ise olmamalı

4,5 ya da daha fazla çıkışlı modemdemi varmış alla alla
  • splitter kullan.. ama nasıl kullanacagını sorma lütfen. Ara ve Bul..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.