Şimdi Ara

NEDEN BİM İ TERCİH ETMELİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bim in siyosu değilim , bim fan girl de değilim ben sadece sizler gibi bir doğumzedeyim.

sadece kendi görüşlerimi kısaca paylaşıcam sizlere sunacağım.

BAŞLIYORUZ ----

Bim'i bim yapan ticaret anlayışıdır.

1- bim'in mağazalarının temel amacı ürünleri tüketiciye ulaştırmaktır.Karlarını daha arrtırabilmek için bin türlü numara üretip kullanacakları bir oyun sahası değildir. nigrostan alışveriş yapan doktor çocuğu pelinsunun hoşuna gitsin diye futbol sahası büyüklüğündeki alanları mağaza olarak kullanmazlar

2- bim ürünleri piyasa standartlarındadır ve çok daha ucuzdur.ülkemizde ürünlerin üstündeki içindekiler kısmını okuma oranı ile okur-yazar kişi oranı arasında anlaşılması güç bir fark var . bu yüzden böyle bir görüş okur-yazar ama içindekiler kısmını okumaz-yazmaz insanlar arasında popülerleşmiştir.

3-bim ürünleri televizyonlarda ve internette reklamlarına rastladığınız ürünler standartındadır. tüm işlenmmiş paketli ürünler gibi içindekiler kısmında belirtilmiş ya da belirtilmemiş toksik/kanserojen maddeler içerir . nigrostan zınar beyaz peynir yiyen pelinsu ile aynı hastanede penis kanserinden ölürken fazladan cebinizde kalan paralar ile kemoterapinin tadına varabilirsiniz

• Viral reklam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyin cakmasini millete yediriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümle mükemmel ikna ediciydi, elimde nigros poşetleriyle eve yürüyordum, geri döndüm hepsini iade edicem ve bimden alıcam Allah ne muradın varsa versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih etmeyi bırakıyor artık millet.Ürünleri gitgide kalitesiz ve pahalı olmaya başladı.Migrosdan daha ucuza daha kaliteli alışveriş yapılabiliniyor.
  • BİM=GIDA zehirlenmesi. özellikle dost süt,mideye hiç te dost değil. kabız olmuş kişiler ilaç niyetine dost süt içebilir çünkü anında isal yapıyor
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bimin zehirlediğini biliyorsun ama ishalin yazılışını bilmiyorsun ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki arkadaş halı bunca yıl dost süt içtim geçen bi torku alayım dedim amanın o ne tattır öyle kendimden geçtim dost resmen israf benim için artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Bimin zehirlediğini biliyorsun ama ishalin yazılışını bilmiyorsun ilginç.

bazı TDK çalışanı gibi davranan şahsiyetler var,bunlar konu içeriğine değil sadece yazım hatalarıyla meşkul oluyorlar. maden çok biliyorsunuz gidin gazetelerde,dergilerde editörlük yapın.
    Ülkenin büyük bir kısmının "mecburiyetten" kullandığı bir marketi direk kötülemenizden dolayı bunu yazdım.
  • quote:

Ülkenin büyük bir kısmının "mecburiyetten" kullandığı bir marketi direk kötülemenizden dolayı bunu yazdım.

niye mecburiyetten kullanıyormuş ki aynı mahallede hatta yan yana Bim ve A101 var. gitsinler a101 den alsınlar. a101 en azından tanınmış markaların ürünleerini de satıyor kendi ürünlerini de. yani sana seçenek sunuyor.
    ister birşah süt al diyor ister içim süt,torku süt al, ama BİM hep kendi ürünlerini satıyor.evimin dibinde BİM var, ama ben evime 200 metre uzaktaki a101 e gidiyorum hep.
    Hocam bim a101 filan hepsi aynı katagoriye girer. Mesela benim oturduğum yer irbaz daha alım gücü zayıf bir yer. Normal "marka" ürünlerde indirim olmadığı sürece çoğu kişi bimden alış veriş yapar.1 Tl hatta 50 kuruş bile daha ucuz olsa bile onlar için önemlidir. Çoğu kişinin aylık geliri asgari ücret ile 3 bin tl arasındadır. Evlerinde tek kişi çalışır ve çocuk okuturlar hatta kirada oturanlar bile vardır. İstanbul gibi bir yerde bu paralarla geçinmek zor olduğundan insanlar "ucuzluk" marketlerini kullanmakta mecbur. Bu durum sadece bizim ülkede geçerli değil bir çok ülkede bim a101 gibi "ucuzluk" marketleri mevcuttur.
  • quote:

Hocam bim a101 filan hepsi aynı katagoriye girer. Mesela benim oturduğum yer irbaz daha alım gücü zayıf bir yer. Normal "marka" ürünlerde indirim olmadığı sürece çoğu kişi bimden alış veriş yapar.1 Tl hatta 50 kuruş bile daha ucuz olsa bile onlar için önemlidir. Çoğu kişinin aylık geliri asgari ücret ile 3 bin tl arasındadır. Evlerinde tek kişi çalışır ve çocuk okuturlar hatta kirada oturanlar bile vardır. İstanbul gibi bir yerde bu paralarla geçinmek zor olduğundan insanlar "ucuzluk" marketlerini kullanmakta mecbur. Bu durum sadece bizim ülkede geçerli değil bir çok ülkede bim a101 gibi "ucuzluk" marketleri mevcuttur.

ama ucuz diye gider hep BİM den beslenirsek 5-10 yıl sonra hastelerden çıkamazsın. hatanelere harcalacağın para 5 kuruş kardan 1000 kat fazlası olur. millet bunu hiç düşünmüyor.
    yediğim ucuz gıdalar yüzünden kanser olduğunu düşün tedavi olmak için kim bilir kaç para harcyacaksın,elinde ne varsa satacaksın.

• Geçtiğimiz günlerde bime hindi füme gelmişti büyük boy. 3.5 liraya almıştım. Bugün migros aynı üründe kampanya yapmış 1 alana 1 bedava. Ama fiyat 13.5 lira. Aynı ürünleri nasıl karlarla satıyor bazı marketler görün.
    Hocam sen maddi durum olarak hiç zorluk çektin mi? Aile geliriniz orta veya ortanın üstümü oldu hep?
  • Bimden yiyeceğine git otlan daha hijyeniktir.
  • quote:

Hocam sen maddi durum olarak hiç zorluk çektin mi? Aile geliriniz orta veya ortanın üstümü oldu hep?

fakir bir köylü ailenin çocuğuyum,hayatım yurtlarda geçti. yurtlarda geçti derken FETÖ yurtlarında değil, devletin parasızyatılı yurtlarında,kyk yurtlarında yanlış anlaşılmasın
  • quote:

anlatamazsınız hocam uğraşmayın

sanki para var da millet keyfinden gitmiyor migrosa,karfura

millet aynen dediğin gibi 50 kuruşun bile lafını yapıyor. genel olarak fakir bi milletiz zaten. bunu yaşayan bilir
    O zaman bu konularda çok farklı düşünüyoruz demek ki. Bunları bimden aldığım çayı içerek yazmakta hüzünlendirdi. Bende mi tuhaflık var bilmiyorum ama bugün tüm alışverişimi bimden yaptım bim değildi başka yerden yapsaydım bursun yetmesi imkansızdı.
  • Bim'in kendi ürünleri çok kötü. Ve her markayı satmıyor. O yüzden A101 tercih edilmeli. Çünkü diğer markalar da var. Ve fiyat olarak da marketlerden ucuz. Migros ve Carrefoursa çok kazık. Fakat Ankara da iseniz, Gimsa en ucuzu ve aradığınız her şey var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.