Şimdi Ara

Neden Beni Sevmiyorsun Güzel Kız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden? Neden beni sevmiyor bu kız? Ne yaptım ben ona?
    Olay şu arkadaşlar:
    Ben sınıftan bir kızı çok sevdim, bunu hareketlerimlede sözlerimle de belli ettim. Ancak o bana hiç değer vermedi. Mesaj attığımda cevapları hep kısa oldu. O öyle yaptıkça ben niyetimi belli etmek istedim. Saçın şu şekildeyken çok daha güzelsin, bugünkü tişört sana çok yakışmıştı, mavi sana çok yakışıyor gibi sözlerle ona niyetimi belli ettim. Ancak onun bana verdiği cevaplar hep kısa oluyordu. Muhabbet nasıl olur? iki kişide muhabbete bir şey katar. Ama bizde öyle değildi soruları hep ben soruyordum, cevapları kısaydı. Gülücük vs. atıyordu umutlanıyordum ama olmayacağını da biliyordum sanırım.
    Şimdi telefona baktım 29 mayısta mesaj atmışım en son. O günden bu güne kadar ne bir mesaj ne bir selam. Hiç bir şey yok. Konuştuğumuz günlerde de hep ilk mesajı ben atardım zaten. Neden beni sevecek biri çıkmıyor karşıma. Tipimde fena değil ama bu işlerin tiple değil kalple, sözlerle olduğunu da biliyorum. Fakat yok işte, olmuyor, olmadı.
    27 gün olmuş mesaj atmamış işte, bende atamadım. Hangi yüzle atabilirim ki? Ne derim? Beni sevmeyen, bana değer vermeyen birisine ne diyebilirim? Ama çok seviyorum işte, basit bir duygu, ya da hoşlanma değil bu. Bazen dalıp gidiyorum, hiç aklıma gelmiyor ama telefona baktığımda whatsappta onu görüyorum, facede onu görüyorum, gözlerimi kapattığımda onu düşünüyorum. Hiç aklımda yokken herhangi bir şey bana onu hatırlatıyor.
    Olmayacağını bile bile umutlandım, şimdi unutmak istiyorum ama olmuyor. Neden bu kızlar bize böyle davranıyor? Desem ki naz yapıyor. Ama naz yapan insan 27 gündür hal hatır sormaz mı?
    Neden ulan neden?
    Bunları neden yazdığımı da bilmiyorum. İçimdekileri adam akıllı anlatabileceğim bir dostum yok. Sadece sizler varsınız. İyiki varsın DH.

• kandili niye değerlendirmedin yaa tam mesajlık fırsattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

kandili niye değerlendirmedin yaa tam mesajlık fırsattı

Kızın pek dinle falan alakası yok diye tahmin ediyorum dostum. Sonuçta parayla imanın kimde olduğu belli olmaz ama dışarıya hiçte öyle bir hava vermiyor.
    Ayrıca kıza kandil mesajımı atılır yav?

• Hocam malesef kızın gönlü sende yok.Onu etkilemeyi başaramamışsın..Başka birisiyle muhabbet kur eminim unutturur onu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oyle bi zamanlar is yerinde bi kizi kesiyordum karsi dukkanda calisiyodu 2 sene kizla bakistik bu iki senenin her dk si onu dusunerek gecti gidipde konusamadim tam cesaret edicem gozgoze gelirdik konusamazsum bi gün baktim isi birakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2258

Hocam malesef kızın gönlü sende yok.Onu etkilemeyi başaramamışsın..Başka birisiyle muhabbet kur eminim unutturur onu..

Onu etkilemek için ne yapabilirim hocam? En çok koyanda bana kötü davranıp başka birisine bakması. Üstelik o çocuk afadersiniz ama yavşağın teki. Biz efendi olduğumuz için mi kaybediyoruz her şeyi? Neden kızlar hep uçuk kaçık tiplerden hoşlanır. Bizim gibi efendi tipler bu hayatta hep kaybetmek, ikinci planda kalmak zorunda mı?
    Ah ulan ah. ben başka birini istemiyorum. Onu istiyorum. Gözlerine doya doya bakmak, sıkıca sarılmak istiyorum.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    4S kuralı der susarım bu yaptıklarından sonra ve dostum olmuyorsa zorlama emin ol bi zaman sonra hatırlamıyosun bak benim 5 senelik ilişkim bitti yapamam ölürüm diyodum ama arada bi özlüyorum o kadar . Yapcak birşeyin kalmamış herşeyini sil yeni sayfa aç emin ol daha mutlu olucaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Hocam malesef kızın gönlü sende yok.Onu etkilemeyi başaramamışsın..Başka birisiyle muhabbet kur eminim unutturur onu..

Onu etkilemek için ne yapabilirim hocam? En çok koyanda bana kötü davranıp başka birisine bakması. Üstelik o çocuk afadersiniz ama yavşağın teki. Biz efendi olduğumuz için mi kaybediyoruz her şeyi? Neden kızlar hep uçuk kaçık tiplerden hoşlanır. Bizim gibi efendi tipler bu hayatta hep kaybetmek, ikinci planda kalmak zorunda mı?
    Ah ulan ah. ben başka birini istemiyorum. Onu istiyorum. Gözlerine doya doya bakmak, sıkıca sarılmak istiyorum.

Dostum kafana dert etme.Benimde başıma geldi böyle olaylar.Bende bilmiyorum o serserilerde ne buluyorlar.Yaşım 18 sadece 1 kişiyle çıktım ve iyiki de onunla birlikte olmuşum diyorum.

Yani anlayacağın umarsamaz olacaksın.Yaşınkaç bilmiyorum ama bu özelliğin üniversitede senin yararına olacaktır çünkü ordakiler daha olgun ve bulunacağın ortamlarda serseri olmayacağı için kendini çok rahat hissedeceksin..Asıl önemli olan bence üniversite zamanındaki ilişkilerin olacaktır.Kendini uzme ve s....tir et koskoca şehirde bana başka kız mi yok diyecek olman ümidiyle..

• Ayran gönüllüyüm mutluyum

• quote:

quote:

quote:

Dostum kafana dert etme.Benimde başıma geldi böyle olaylar.Bende bilmiyorum o serserilerde ne buluyorlar.Yaşım 18 sadece 1 kişiyle çıktım ve iyiki de onunla birlikte olmuşum diyorum.

Yani anlayacağın umarsamaz olacaksın.Yaşınkaç bilmiyorum ama bu özelliğin üniversitede senin yararına olacaktır çünkü ordakiler daha olgun ve bulunacağın ortamlarda serseri olmayacağı için kendini çok rahat hissedeceksin..Asıl önemli olan bence üniversite zamanındaki ilişkilerin olacaktır.Kendini uzme ve s....tir et koskoca şehirde bana başka kız mi yok diyecek olman ümidiyle..

aynı olay benim de başıma geldi bi kız vardı 3 senedir hoşlanıyordum enson muhabbet kurmaya felan çalıştım ama kız cevap bile vermedi. ne ister bu kızlar bilmem ki . unutmaya çalışıyorum ama o da olmuyo.

• quote:

quote:

quote:

Siz öyle zannedin, üniversite'de aynı

• offffffff offffff.
  • Kaçır panpa ...

• Hep boyle olur.
    sen ondan hoslanirsin, o , baskasindan...

• Evet hep öyle oluyor. Hayatın kuralı mı bu?
  • Senden hoşlanan da sen hoşlanmazsın senin hoşlandığın senden hoşlanmaz. Hep böyle olur bu işler

Kızın seni sevmediği ve senden hoşlanmadığı net şekilde açık güzel kardeşim. Naz falan değil bu bildiğin gölge yapma hayatımda demek. Kısa mesajlar, geçiştirmeler, nerdeyse 1 ay mesaj atmamak. Üzgünüm ama nazla alakası yok.
  • yemin ederim gözlerim doldu
  • turbo&cli diye geldim gidiyorum.
  • Salla gitsin, iki gün sonra o kızı hatırlamayacaksın bile.
  • Bu soruları kıza sormayı denesen, desen ki neden beni sevmiyorsun, oda dese ki şu sebepten dolayı. İşte o zaman kabullenir ve unutursun, hem bu şekilde kızın etkilenme durumu bile var. Sakın daha fazla bekleme, git sor ona
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.