Şimdi Ara

Neden arkadaşlar neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bu akşam başımdan geçen çok kısa bir olayı anlatacağım. İşten çıktım eşimi almak için aracımla yolda gidiyordum yay geçidinde durup bekleyen 4-6 kişinin geçmesini bekledim , o sırada arkamdaki taksiden 2-3 sn süreli korna basıldı . Yetmedi yaya geçidini geçtikten sonra beni sollarken aklınca beni sıkıştırdı. Ben sakindim açıkçası bekliyordum da fakat tecrübesiz bir kullanıcıya sıkıntı yaşatırdı. Gelelim sonuca gerçekten çok üzüldüm biz böyle insanlar değildik ,hak yemek doğal hak olmuş -kurallara uymak insanlara saygı duymak ise enayilik . Ve hergün beni karşımdaki insanlar adına utandıranolaylarla karşılaşıyorum.Toplum olmanın belirli kuralları var ,yabancı ülkelerde insanlığı bilmem ama toplum bireyi olma konusunda bizlerin çok çok önünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mallaştı halkımız, hollandaya tepki olarak antalya mersin portakalini kesip suyunu akıtan trol bir milletle ayni ulkede yasiyoruz. Ulan adamlarin lakabi portakal ulkelerinde portakalin p si yok.. sizinki de ayni hesap cahil beyinsiz bir kitle var malasef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu toplumun psikolojisinin ne kadar bozuk olduğunu gösteriyor. Maddiyat her şeyin önüne geçmiş insanlar bu maddiyatı kazanabilmek için ruh sağlığından oluyor, herkes maddi manevi bir biriyle yarışır olmuş bu da insanların bilinç altında resmen bir kaos oluşturuyor. Hasta milletiz vesselam hepimizin bir ruh doktorunun muaynesinden geçmesi gerek.
  • Bu ülkede yaşı ne olursa olsun, eğitilmesi gereken o kadar çok insan var ki
  • Allah milletimize akıl fikir versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksiciden ne bekliyorsun ? Asgari ücrete yakın parayla sabahtan akşama kadar çalışıyor ve çoğunun ssk sı yok kaçak çalışıyor. Adam sanayide,fabrikada orada burada asgari ücrete çalışacağıma taksicilik yaparım diyor. Aylık 3-4 bin tl almıyor araba onun değil,ev kira kaybedecek neyi var ? İnsanlık hikaye millet geçim derdiyle mi uğraşsın,müşteriyle mi uğraşsın,geleceği olmayan mesleğe mi umut bağlasın,sağlık sigortasız çalıştığı güne mi dert yansın okuttuğu çocuğa yetişemeyeceğine mi veryansın etsin trafikte kafayı yediğine mi ? ... taksici,dolmuşçuya insan muamelesi yapman hata, hayat buradaki sarı sayfalardaki gibi değil.
  • Siz taksi örneklemesi üzerinden anlatmak istediğim genellemeyi yine taksiciye indirgemişsiniz. Benim hergün yaşadığım örnekler taksicilerle sınırlı değil tüm toplum bireylerimizle özellikle İstanbullu vatandaşlarımızla alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafikte artık böyle şeylere alıştık. orman gibi. adam hayatında yayaya yol vermemişki emin ol niye durduğunu anlamamıştır. mesela sağa dönerken yaya yol verirseniz arkadan kornaya basılı tutuyolar. bende yol vermiyorum artık
  • Yayalar bile alışık değil durunca şaşırıyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün sabah-akşam maruz kalıyoruz bahsettiğinize benzer olaylara. Ben acaba sadece Ankar'anın kekoları mı böyle diye düşünüyordum ama bu tarz konuları okudukça maalesef memleketimizin azımsanmayacak kadar büyük bir kısmı vandal demek ki.

    Sonra da bizler gibi bir arada yaşamanın gereğini yerine getiren insanlara süt kuzusu, çikolata çocuğu, hanım evladı muamelesi yaparlar.
  • Ben sallamiyorum sahsen. O arkada direksiyonu kemirsin bana ne? Bazilari sinir yapip sonrasinda seni sikistirarak one gecmeye calisiyor. Ona da izin vermiyorum. Efendi efedi kullanirken oyle bir hareket yaparlarsa aniden itlesiyorum. Cok gulunc oluyor halleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya da bile yayalara yol verirken arkamda duran bayan şöförler bile kornaya basıp el kol haraketi yapıyor.
  • nufüs fazla
    ekonomik olarak pek iyi değiliz
    dış politikada çok sıkıntılar var
    geçmişten gelen savaşçı ve kavgacı türk genleri

    e daha ne olsun ki
  • ülkenin çivisi çıkmış
    fakat ilginç bir şekilde hatayda araçlar sürücülere yol veriyor
    herkes çok kibar idi
    tabi artık suriyelilerden dolayı değişmiştir muhtemelen
  • Hukuk caydırıcı değil, herkes kendi cezasını kesiyor, o cesareti buluyor, bu gidişle çok daha kötü hale gelinebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle eski model bir kamyonet kullanacaksın, böyle tipler sıkıştırdı mı sen de direksiyonu üzerine kıracaksın :D
  • Sarı taksi dedinmi dur orda.

    Yolda kısa yol için arabaya almayan,

    Kafasına göre müşteri alan,

    1 2dk bekleyemeyen

    Adamlardan bahsediyoruz.

    Adları çıkmış artık.

    Elbetki düzgûn taksiciler var ama 1elin parmagını geçmez.
    Sarı taksici dedinizmi şaşırmadım bu olaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 14 Mart 2017; 14:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar siniri stresi trafikten çıkarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.