Şimdi Ara

★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
39
Favori
31.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abicim bi abdest al sen bu kadar kaza tehlikesini 18 yıllık şoförlük hayatımda biriktirmedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat ediyorum hep sokaklardan anayollara cikislarda sorun oluyor. her sokak basina birer dur levhasi eklenmeli. akillanmazlar ama yine de az da olsa etkisi olur.
  • Araba sahibi olduğumdan beri ArAç içi kameram var.kapıda kendi aracım,annemin aracı şirket aracı var.babam ilk başta ön yargıyla bakıyordu.babamın aracına kamera aldığımız hafta babam ufak bir kaza geçirdi,kırmızıda geçen bir öküze çarptı babam.kaza sonrası önce kabul etti sonra inkar etti.bizde videoyu gösterip ispat ettik.babam o günden sonra kamerasız araba kullanmadı,bazen şirketteki reno Master minibüsle geliyor eve,arabadaki kamerayı söküp minibüse takmadan gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Sence levha çözüm mü?sola dönülmez ,u dönüşü yapılmaz levhalarının olduğu noktalarda levhaları sallayan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbet kesin cozum degil. Ancak bu tip kazalarda kim hakli kim haksiz oldugu daha rahat ortaya cikar. Hatta tum kusuru o uyarilara uymayanlara yukleyeceksin ki yavas yavas alissinlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesmuru

    Abi zamanında kamera konusunda yardımlarından dolayı tekrar teşekkür etmek istiyorum sana. Beraber takmıştık. Hatta hala taktığın gibi duruyor yerinde. Ama kalitesi çok düştü kameranın. Neden bilmiyorum ama. 4 5 bin kilometre kullandım sadece. Araç sıcağın altında da kalmadı. Ayarlarına baktım sorunuda yok. Senide daha fazla rahatsız etmek istemediğimden yanınada gelmedim. Karanlıkta hiç bir şey belli olmuyor. Görüntü sıfıra iniyor.

    Aynı seri kamera kızkardeşimin aracında aylardır sıkıntı yok o yüzden kamerayı yolla bana olmadı aldığımız yere gönderelim, değişim isteriz özel msj çek

    Bende testlerini yaparım

    Karanlık ayarı Ev beyaz dengesi var belki ondan olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Ocak 2016; 7:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnym97

    Bu arac ici kamera konusunda bir kere daha Olgu hocama tesekkur ediyorum.Kendisi sayesinde ehliyetimi almama 1 2 hafta kala trafikte kaza yaparsam sahit olayi nasil olur vb. gibi şeyleri hic kafama takmiyorum bile.Babam kafasi rahat geziyor (basimizdan zamaninda kotu bir olay gecti) yeri gelince basina gelenleri çıkarıp izliyorum yeri geliyor g1wc konusunda paylasiyorum.


    Arac ici kamera kullanicisi olarak basiniza kotu bir olay gelmeden g1wc veya daha ustu bir model almalisiniz kesinlikle.Allah korusun basiniza bir şey gelip sucsuz oldugunuzu bildiginiz halde butun sucun size kalip ceza almaniz o kadar koyar ki sinirden duvarlari yumruklarsiniz yediremezsiniz gururunuza.

    Rica ederim çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: L&M

    Araç kamerası almak zaten aklımdaydı , bu konuyu görünce daha da fazla ötelemenin anlamı olmadığına karar verip aşağıdaki kamerayı satın aldım ;

     ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )


    Yardımlarınız için teşekkürler @OlguErhan



    Rica ederim g1wc tartışmasız kapasitörlü olarak f/p lideri orası kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstyvz91

    Erhan abi iyi akşamlar. Xiaomi aksiyon kamerasi incelemesi ile aranıza katılmıştım. şimdi de mobius kameramı araç kamerası olarak kullanıyorum ve bir video hazırladım. Otopark.com da mevcut. buraya da koymak istiyorum. linki size vereyim :) isterseniz ilk habere koyun isterseniz ben buraya dh tube olarak koyayım :)

    https://www.youtube.com/watch?v=hJhbjJ4Yd8s

    Ve şuan sabırsızlıkla XIAOMİNİN yeni çıkacak olan araç kamerasını bekliyorum. bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

    Çekimler çok güzel olmuş

    1. Msjı diğer konularımdaki gibi çok fazla bilgi yığarak doldurmak istemiyorum bu sefer inanırmısınız bir çok kişi eski bilgisayar kullandığı için "açtığınız konuları okurken pc kitleniyor" diye sitem ediyor.

    Xiaomi nin yeni çıkacak kamerasını bende aylar önce pre order geçtim ve inceleme yapmadan, test etmeden pek yorum yapmak istemiyorum. Bu ay sonu çıkacak deniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    quote:

    Orijinalden alıntı: L&M

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone







    Bu kaza nasıl sonuçlanmıştı.

    Karşı aracın çakarı var galiba , ekip otosu muydu ?

    Şahsi kanaatime göre , oranını bilemeyeceğim ama kusursuz değilsiniz , videoya bakan eksper yada hakim olsam sarıda geçmek için ki çabanız ve motordan gelen ses mutlaka etkilerdi beni

    Kazayı yapan arkadaş burada olsaydı da anlatsaydı keşke, 2 sene evvel her konuya bu videoyu atar dururdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rozetmen

    Araba sahibi olduğumdan beri ArAç içi kameram var.kapıda kendi aracım,annemin aracı şirket aracı var.babam ilk başta ön yargıyla bakıyordu.babamın aracına kamera aldığımız hafta babam ufak bir kaza geçirdi,kırmızıda geçen bir öküze çarptı babam.kaza sonrası önce kabul etti sonra inkar etti.bizde videoyu gösterip ispat ettik.babam o günden sonra kamerasız araba kullanmadı,bazen şirketteki reno Master minibüsle geliyor eve,arabadaki kamerayı söküp minibüse takmadan gelmiyor

    Eşimin bir iş arkadaşı anlatmıştı, izmir Mavişehirin orada ışıklarda bir ihlal oluyor ve allah rahmet eylesin babası vefat etmiş. Sanırım aklımda kaldığı kadarı ile yandan vuran araç kaçıyor ve adamcağız yola savrulmuş. İnanırmısınız adamın cüzdanını çalmışlar o esnada :( keşde dedi o zaman babamda kamera olsaydı.

    Başka bir arkadaşımın eşiyle arabada iken resmen trafik magandaları ara sokakta önlerini kesip araçla ( yol kavgası ) bezbol sopası ile arka camını patlatmışlar ve kaçmışlar. Karakola gidilmiş ama ne kanıt var ne eşgal nede o panikle alınan plaka..

    Arka cam içinde kesinlikle kamera gerekli. Bu arada bende sabah sabah çocuğu okula bıraktım radar aracı gibi geziyorum camda kamera testi için :)

     ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )  ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Ocak 2016; 8:07:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rusyada zorunluymuş araç kamerası.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Rusya'da rüşvet yaygın.zorunlu değil,ama sen kamera takarsan polis rüşvet isteyemiyor,kameralar önünde rüşvet alamazlar tabi.en azından Rusya'ya sık giden kamyoncu akrabam öyle diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende pazar günü iki olay çektim düzenleyip atacağım
  • Hocam merhaba, öncellikle bu kadar faydalı bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum. Araç içi kamera almak istiyorum fakat yurtdışı sitelerinden kargo süresi çok uzun geldiği için mağaza üzerinden almayı düşündüm. Bana Türkiyede büyük elektronik marketlerinin sattığı hangi kamerayı önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruzer26

    Hocam merhaba, öncellikle bu kadar faydalı bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum. Araç içi kamera almak istiyorum fakat yurtdışı sitelerinden kargo süresi çok uzun geldiği için mağaza üzerinden almayı düşündüm. Bana Türkiyede büyük elektronik marketlerinin sattığı hangi kamerayı önerirsiniz?

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113499474
  • Tam okumadim gecmis olsun. Bir soru sormak istiyorum. Bu kamera videolarini nasil kullaniyoruz? Yani ne zaman kime izlettiriyoruz? Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Bu yuzden kamera almayi erteliyorum.

    Duzenleme: Okudum da ekspere vermis usb ye atip. Bu eksper ne zaman geliyor? Ve olay yerinde mi geliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 12 Ocak 2016; 11:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fırat.ç.

    Tam okumadim gecmis olsun. Bir soru sormak istiyorum. Bu kamera videolarini nasil kullaniyoruz? Yani ne zaman kime izlettiriyoruz? Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Bu yuzden kamera almayi erteliyorum.

    Duzenleme: Okudum da ekspere vermis usb ye atip. Bu eksper ne zaman geliyor? Ve olay yerinde mi geliyor?

    Benim bildiğim expertiz randevu alıp gelip resimleri çekiyor, yada oto sanayiye geliyor ( bana öyle denk gelmişti )

    Ama inanın olaya sadece maddi anlamda bakmayın. İş arkadaşım motora çarptığı ve sürücüsünün vefat ettiği kazanın tutanağını koyayım. İsimleri kapattım. Dava devam ediyor.

    Motor sürücüsü bir anda önüne kırmış kamera yok araçta mobese yok hiç bir şahit durmuyor....


     ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar ) ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )

    %100 haklı olduğunuz bir kaza da eğer ölüm gerçekleşirse olay çok farklı bir gidişat ile devam ediyor. Allah kimseye göstermesin, vefat edene allah rahmet eylesin diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Ocak 2016; 12:14:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    bu kameralar için illa yurtdışı alışveriş mi lazım, yok mu hepsiburada, vatan bilgisayarda işe yarayan kamera?

    İyi kamera : http://www.hepsiburada.com/pilotcam-gs300-arac-ici-kamera-p-OTDLRGS300
    İyi kamera : ( Sıcaklarda camda bırakmayın ama )http://www.hepsiburada.com/odisu-s1-full-hd-arac-kamerasi-p-OUTAIPS1FULL
    Aksion + araç kamerası iyi olur :http://www.hepsiburada.com/xiaomi-aksiyon-kamera-beyaz-p-TELOYNXIAOMIAKSBYZ Videosu :https://www.youtube.com/watch?v=tgsPgCa2zy4
    Kalite anlamında iyi ama netlik anlamında biraz zayıf bir kamera : http://www.hepsiburada.com/blacksys-cf100-on-ve-arka-kayitli-full-hd-arac-kamerasi-p-OTDLRCF100
    Satan yeri bulursanız iyi kamera ama pahallı :http://www.chip.com.tr/inceleme/asus-dvr-classic_4542.html


    @AXAPTA sizin asus kamerayı ekledim listeye :) Eeeee Ambarella A7 işlemci var Taş gibi kamera :P Ama satan yer var mı bulamıyoruz

    Satan yeri bulmayı istemek önemli.. :)

    http://www.sanalmarketim.com/asus-reco-classic-car-cam-full-hd-hdr-arac-kamerasi/p_62956/

    http://urun.n11.com/arac-ici-kamera/asus-reco-classic-arac-ici-kamera-P90030139?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA5dK0BRCr49qDzILe74UBEiQA_6gA-vFjENF8UrfgUSud9yvnWFsIXGZ9y3UTjHrcCA3pJOIaAt2n8P8HAQ

    Fiyatlar stabil değil, herkes tutturduğuna.. :)

    Fiyat performans oranı düşük olsa da, marka kalitesini baz alarak, sayın kendisinin iyi bir kamera olduğunu düşünüyorum hala..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: fırat.ç.

    Tam okumadim gecmis olsun. Bir soru sormak istiyorum. Bu kamera videolarini nasil kullaniyoruz? Yani ne zaman kime izlettiriyoruz? Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Bu yuzden kamera almayi erteliyorum.

    Duzenleme: Okudum da ekspere vermis usb ye atip. Bu eksper ne zaman geliyor? Ve olay yerinde mi geliyor?

    Benim bildiğim expertiz randevu alıp gelip resimleri çekiyor, yada oto sanayiye geliyor ( bana öyle denk gelmişti )

    Ama inanın olaya sadece maddi anlamda bakmayın. İş arkadaşım motora çarptığı ve sürücüsünün vefat ettiği kazanın tutanağını koyayım. İsimleri kapattım. Dava devam ediyor.

    Motor sürücüsü bir anda önüne kırmış kamera yok araçta mobese yok hiç bir şahit durmuyor....


     ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar ) ★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )

    %100 haklı olduğunuz bir kaza da eğer ölüm gerçekleşirse olay çok farklı bir gidişat ile devam ediyor. Allah kimseye göstermesin, vefat edene allah rahmet eylesin diyorum


    Teşekkür ederim. En yakın zamanda almak istiyorum. Şuan için yurtiçi/yurtdışı farketmez, fiyatı uygun olan al şunu kullan dediğin bir ürün var mıdır?




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.