Şimdi Ara

Neden 3ds ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç konu okudum birkaç yerde soru sordum şuna cevap bulamadım

Neden 3ds alaym?

Dışardayken pili vasat deniyor.
    Zaten herkes adaptöre takıp oynar deniyor.Yahu el konsolunun adaptörle oynadıktan sonra ne anladım ben ondan cep telefonunu fişe takıp kullanmak gibi birşey.
    Bildigim kadarı ile 3ds oyunları wii dede var. Wii almak daha mantıklı en azından adam gibi takıp büyük ekranlarda oynarız fiyatları da cok fark yok.

Siz 3ds kullanıcıları neden 3ds almalıyız açıklayabilirmisiniz? Şu sarj işine kadar almak da ciddiydim ama 3saat gittigini ögrennce sogudum cihazdan.

• Bence 3ds eğlence konsolu alanların evinde zaten ps3 xbox gibi ev konsolu var iyi grafikli oyunları ev konsolunda oynuyorlar 3ds de grafik değil eğlence ön planda oyüzden alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıgımda ana etken grafik degil zaten. El konsolu olarak geçen bir konsolun dişarda cok kısa süreli kullanması ve evde adaptöre baglı olarak oynadıktan sonra eglence xbox ve ps de herzaman daha öndedir.
  • 3ds oyunları wii de yok . birçok konsolda çıkan oyunlar var sadece. 3d olması artı bi özellik oyunları daha zevkli kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bir kaç konu okudum birkaç yerde soru sordum şuna cevap bulamadım

Neden 3ds alaym?

Dışardayken pili vasat deniyor.
    Zaten herkes adaptöre takıp oynar deniyor.Yahu el konsolunun adaptörle oynadıktan sonra ne anladım ben ondan cep telefonunu fişe takıp kullanmak gibi birşey.
    Bildigim kadarı ile 3ds oyunları wii dede var. Wii almak daha mantıklı en azından adam gibi takıp büyük ekranlarda oynarız fiyatları da cok fark yok.

Siz 3ds kullanıcıları neden 3ds almalıyız açıklayabilirmisiniz? Şu sarj işine kadar almak da ciddiydim ama 3saat gittigini ögrennce sogudum cihazdan.

Sıfır cihaz alırsan Ekran parlaklığı 1 + wifi kapalı + 3d kapalı + kulaklıkla oynarsan = 8 saate kadar dayanıyor şarjı :)

Ayrıca 3DS in oyunları wii de yok :)

Mario 3d land
    Mario kart 7
    Kid icarus
    Resident evil revelations
    Luigi mansion 2
    gibi kral oyunlar yok wii de ;)

+ Tüm ds oyunlarını açıyor. Korsan olarak bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 5 Temmuz 2013; 15:24:37 >

• Soniczeki açıklamış zaten +olarak tüm ayarlar full açıkken 3-4 saat gidiyor şarjı (bence gayet yeterli)

Üstelik 3DS XL de bu değerler 1,5 katına çıkıyor.

• İyide xl de fiyat konsol fiyatından pahalı. xl parasına 2.el ps 3 ve 2.el xbox alınır 600 700 tl.

Merak ettigim birşey var bu 3d oyunlar youtubedan izledim ama anlamadım, 3d telefonlardaki gibi mi ? yani tv takıncamı 3d oynanıyor yoksa direk alette 3d olarak mı oynanıyor ? Optimus 3d dünyanın il 3d li teli çıktıgında heves edip almıstım 3d oyunlarda göruntu çok guzel ama 5dk oynayınca mide bulantısı baş agrısı yapıyordu. 3ds de durum aynımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef XL biraz pahali.

3D oyunlar cihaza özel ve kendi ekranında gözlüksüz üç boyut deneyimi sunuyor. Nintendo nun kendi oyunları üç boyutu hakkıyla kullanıyor.

Mide bulantısı şikayeti olan var muhakkak ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tek sıkıntım gözüm biraz kaydığında görüntü de kayıyor :)

• XL 'i yurtdışından 400 e bile getirtirsin. Ama gümrük de takılmazsa :D +XL in 3D si 3 kat daha güzel normalden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 5 Temmuz 2013; 23:33:43 >
  • 75 euro gumruk sınırı :) yakınlarda birinde olsa denemek isterdim 3d sini. telefonda büyük ekrandı ama mide bulantısı yapıyordu forumda baktım 5dakika sora kapatmak zorunda kalıyorum yazmıs bazı kullananlar kişden kişiye etkis idegişiyor sanırım
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Media mrkt de falan vardır. :) Tabi stoklar bittiyse bilmiyorum. 3D si bildiğin filmlerdeki 3D gibi ama oyuna göre değişiyor efekti.
  • Adaptöre takıp oynuyorum diyenlere takılmışsınız. Bunu ilk defa sizden duyuyorum. 3-4 saat az tabii ki keşke daha fazla olsaydı ancak adaptör mevzusuna bağlanacak kadar da değil.

Konsolu almadan önce oyunlarına iyice bakın derim. XL'ye fazla heves edip normal olanı alırsanız eğer hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan oyunların fiyatlarını göz önünde bulundurmayı unutmayın ki aldıktan bir hafta sonra pişman olan çoğu kişi ile aynı durumda kalmayasınız.

• Kırılmadan almam zaten :) Bu ayın sonunda belli olacakmış bakalım.

Not arama kısmına 3ds diy yazıp aratırsanız 3-4konuda adaptör yazanları görebilirsiniz.
  • Evet neden görmediğimi anladım çünkü o şekilde yazan birkaç kişi önceden blokluymuş.

Kırılması ise benim için iyi bir şey değil. Oyunlar gerçekten çok pahalı, ona dediğim bir şey yok. Ancak kırılırsa da elinize birçok oyun geçeceğinden hangisini oynayacağını şaşırıp hiçbirini oynamama ya da bir tanesini bile bitirememe gibi bir durum ortaya çıkabiliyor. Alacağınız birkaç oyun, devam eden aylarda yapacağınız takaslar ve malum kart ile oynanabilen DS oyunları ile şu anki hali çok daha iyi.

Yine de siz bilirsiniz.
  • Kırılması çok iyi olur . Kırılmazsa almayı dusunmuyorum zaten. gerek yaşım gerek zamanım geregi öyle takas vs işler ile ugrasma şansım yok. zaten 2-3 oyun için alacagım cihazi Teşekkurler yorumlar için
  • Aslında 3ds'i rakibi Ps Vita ile kıyaslarsak pil performansının kötü olmadığını söyleyebiliriz. Ama Dsi veya Dsi XL modelleri ile bir kıyas yaparsak vasat sözcüğü bile az kalabilir Şaka bir yana aslında 3ds'in pil performansı kötü veya vasat değil orta diyebiliriz. Ds oyunlarını 3ds ile oynarken 6-8 saat boyunca cihazı kullanmak mümkünken 3ds yazılımları ile cihazın 3-5 saatlik bir kullanım ömrü sunduğunu söyleyebilirim. Sesi kulaklıktan alıp parlaklığı 1 veya 2. konumda tutarsak ve wi-fi yi kapatıp 3d yi de açmazsak 4-4:30 saatlik bir oyun süresi yakalayabiliriz. Dışarıda bu kadar süre oyun oynamayacağınızı düşünerek bu sürenin fena olmadığını söyleyebilirim. Ama dediğim gibi Dsi ile kıyaslarsak pek de parlak değil tabi pilin performansı.

Wii olayını diğer arkadaşlar da açıklamış zaten, her 3ds oyunu Wii'de yok o nedenle bu sorunuz üzerinde çok fazla durmuyorum.

Ben şahsi fikrimi söyleyecek olursam öncelikle Nintendo'nun dünyasını seviyorum diyerek başlamak doğru olur herhalde. Çok küçük yaştan beri video oyunları ile ilgiliyim ve çok fazla oyun cihazı kullandım, Nintendo oyunlarını da küçüklüğümden beridir takip edip oynuyorum, Nintendo platformlarında oyun oynamak bana çok hoş bir oyun deneyimi yaşatıyor ve Nintendo'nun el konsolları da her zaman için ilgimi çekecek özelliklerle geliyor. Benzer şeyleri Sony için de söyleyebilirim ama konu Nintendo olduğu için işin Sony kısmına değinmeden devam ediyorum 3ds'i almamda ki neden de öncelikle Ds gibi başarılı bir konsolun temel özelliklerini bünyesinde barındırması (çift ekran, alt ekranın dokunmatik özelliğe sahip olması...) ve 3ds'e has özellikler. En başta 3d olayı çoğu kişinin aksine benim bu cihazı kullanmamda ki başlıca nedenlerden biri. Çoğu 3ds kullanıcısı 3d özelliğini hiç açmadığını belirtiyor veya bu özelliğin kendisi için gereksiz olduğunu vurguluyor ama benim için durum böyle değil. Ben 3d özelliğinin oyun zevkimi arttırdığını düşünüyorum ve bu özelliği iyi kullanan oyunları oynamanın verdiği keyfin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Oyunda bir alan derinliği yaratıp beni oyunun atmosferine bir parça daha yaklaştıran bir özellik olarak görüyorum 3d yi o nedenle 3ds'in bana göre en önemli özelliği 3d. Bunun dışında Ds sistemine göre gelişmiş görselleri, bir el konsolu için yeterli seviyede ve 3ds sistemini iyi kullanan yapımcıların oyunları gerçekten çok iyi görünüyor. Ve tabi ki çoğu oyun platformunda eşini çok az gördüğümüz oyun türlerinin Nintendo'da aynı kararlılıkta devam etmesi. Bu türlerin benim için en önemlisi platform elbette, tabi diğer oyun konsollarında da bu türde oyunlar var ama Nintendo'da ki çeşitlilik ve kendine has yapımlar 3ds'i daha cazip kılıyor. Kesinlikle eksikleri olan bir cihaz 3ds ama iyi yönleri de kendisini sattırmaya yetiyor doğrusu.

• venom800 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tatmin edici cevaplar aldım.
    Eger alırsam kesin xl verisoyunu alırım digerinin ekran çok ufak geldi bana.. Xl uygun fiyata inmesini bekleyip alabilirm kırılsa çok iyi olacak benim için :) birde şu kafama takıldı bu 3d olunca benim midem bulanır büyük ihtimal çünkü videolardan baktıgım kadari ile optimus 3d telefonla aynı gibi geldi. ben en fazla 5 10dk bakabiliyorum. Bu yuzdne acaba normal ds 1 xl diye mode lvar onu mu alsam diye düşündüm ama yeni cıkan oyunları onlar çalıstırıyormu bilgi bulamadım.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-dsi-xl-oyun-konsolu-ds-xl-88711028

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 7 Temmuz 2013; 10:20:49 >

• 3ds ile ds arasında çok fark var . 3ds xl almanı tavsiye ederim hem ds oyunlarıda oynayabilirsin. ama ds de 3ds oyunları oynaman imkansız
  • dostum anlasilan 3d kismina kafayi takmissin onu ekstra ozellik gibi dusun istersen kapali tutabilirsin yani boylelikle az dedigin sarj suresini de uzatmis olursun

• darknesss45 kullanıcısına yanıt
    Aslında merak ettigim şu 3d özelligin kullanmak istemedigim için direk ds i xl alsam 3ds in oyunlarını oynayabilirmiyim diye düşündüm ama olmuyormus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.