Şimdi Ara

Necromancer ın Cursed Man ne işe yarıyor?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim level 80 soultaker ( necromancer ) charım var. bazılarına bakıyorum ya Çöp adamı yanında oluyor ( necro ların tabi) yada Cursed Man yanında oluyor. fakat birisiyle PvP yaparken onu hiç kullanmıyor. o ne işe yarıyor? M.def veya M.atk felan mı veriyor?... onlar çıkarıyor diye bende çıkarıyom Cursed Man ama ne işe yarıyor bilmiyorum. bir yazar mısınız?...

Zoru Hallederiz. İmkansız biraz zaman alır...
    --- --- ---
  • necromancerin 3 summonu var bunlardan biri summon cursed man..necromancerin summonlarını summoner summonlarından ayıran en belirgin özellik düşük pdefleri.ancak oldukça fazla patk a sahipler...lvl 76 bir summon cursed manin 2k dan fazla patk ı bukunmakta,reanimated man in aynı lvl sps den fazla matkı bulunmakta(buna emin değilim epeydir main charımla oynamadım)...pvp yi bi pvp serverin de ekipmanlara +bilmem kaç basmanın mümkün olduğu bir serverda yaparken pek tabiiki anlamsız kalıyor summon lar...summona + basamıyorsunuz kaldıki silahı-armoru da yok yine ..tek vuruşluk işi oluyor ama dişe diş enchantın +3,+4 ten sonrasının riskli olduğu düşük rate bir serverda gerek pvp olsun gerek pve olsun oldukça kullanışlılar..
  • Summoncular sadece + scroolu satılmayan serverlarda işe yarar.Ben bi keresinde dragon valley de pvp yapıyodum.Bi tane cat queen geldi iki saniyede indirdi beni Ayrıca necroların en sonda çıkan bi summnları var.O çok güçlü oluyo.
    o zaman aşkımızın da bilimsel olduğu söylenmelidir."

Ghost in the Shell
  • ben kendim yetiyom. ama bizim serverda hiç kimse summon unu kullanmıyor.. zaten cat queen felan filan geçip gidiyo. serverda 2700+++ PvP yaptım.. (yenilgilerim hariç)

--- --- ---
  • sumonunu kullanmıyosa sadece transfer pain için kullanıyodur.E madem summonunu kullanmicaksın,ne diye dummon edersin onuda anlamam.sadece pp buff almış bi summon inan deli gibi rahatsız eder rakibini pvp de.summonunu kullanan necroya karşı pvp yapan bi insan deli gibi zorlanır.Hele c5 teki necronun servitor skilleri gayet etkili hem mvp de hem pvp de hem siege dekısacası summon etkili bi olay
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • bende tam necro açıp o summuona bakmayı düşünüodum

saolun beyler
    Daha Fazla Göster
  • ok saolasın. ben bu dediğini uygulayam. bakalım PvP de nasıl işe yarayacak.. birde arkadaşlar bu buffer yapmanın kolay yolu var mı?.. yani ben buffer ıma ( prophet, elven elder, songer ve dancer ) eklemek istiyorum. yeni bir char açtım lvl 60 prophet.. bundan sonra hangi sub classı alayım?.. elven elder iyimidir?

--- --- ---
  • Necroların çöp adamları pvpde necro lar için çok önemlidir. pvp de onu çıkarıp bir kenara bırakırsın sana yapılan damageler yarı yarıya azalır. yani normalde biri sana 1000dmg vuruyorsa çöp adamını çıkardığın zaman 500dmg vurur

Orjinalden alıntı: badonur

arkadaşlar benim level 80 soultaker ( necromancer ) charım var. bazılarına bakıyorum ya Çöp adamı yanında oluyor ( necro ların tabi) yada Cursed Man yanında oluyor. fakat birisiyle PvP yaparken onu hiç kullanmıyor. o ne işe yarıyor? M.def veya M.atk felan mı veriyor?... onlar çıkarıyor diye bende çıkarıyom Cursed Man ama ne işe yarıyor bilmiyorum. bir yazar mısınız?...

arkadasim pvp yaparken adamin istegine baglı o ister saldırtır ister saldırtmaz ama o m def falan vermio sadece canavar cikartio isterse 2si birden saldirri isterse saldırmazz

Bundan sonra VeRGiL'im... Efsane kardesler DanTe%VeRGiL
  • ok saolun ben taktiğ buldum. 1 kişi necroyu öldürmeye çalışırken mesela donator onun ilk canavarını kesiyo. o arada necroda onu eziyo..

--- --- ---
  • Necro için hangi dyeler kullanılmalı?

Ghost in the Shell
  • valla çoğunluk +5 wit diecektir ama bence

+4 wit -4 ( veya -5 ) men
    +4 int -4 ( veya -5 ) men
    +4 con -4 ( veya -5 ) str

Orjinalden alıntı: eray.gns

valla çoğunluk +5 wit diecektir ama bence

+4 wit -4 ( veya -5 ) men
    +4 int -4 ( veya -5 ) men
    +4 con -4 ( veya -5 ) str

+con yerine + dex tercihimdir sebebi +evasion,magic focus etkisi ve curselerde etkili mi bilmiyorum ama good spellerde başarı oranını artırması..con değeri human sınıfından dolayı kanımca yeterli üstelik death link ve vampiric claw la hp yi dengede tutmak mümkün...
  • Şincüüü... Tesekkür ederim arkadaslar; ama ben pek wit int anlayamıyorum :)

Benim necro çok yavas buyu yapio. Ben onu hizlandirmak istiyorum.
    Casting speed buff sız 366
    Atk. speed buff sız 382

mıy mıy mıy buyu yapio sinirleniyorum

HP 2936

STR 22
    INT 41
    DEX 21
    CON 27
    MEN 39
    WIT20

LVL 78 ABYSS deyim. Şincü ne kullansam da hızlansam.

Ghost in the Shell
  • Şimdi baktım da bir yazı indirmiştim Pc ye.

Men sihir defans oranı diyor. Benim m.def buffsız 659 Men 39 ken
    men 31 ken m.def kac olur? Yani yeterli bir defans olur mu?

Biliyorum çok sordum; ama napim.

Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ghost in the Shell
  • kullan daha da kolay kolay ölmessin çünkü demagenin yarısını cursud man yiyo :D
  • Cursed man in olayı şudur
    onu cıkarttıktan sonra Transfer Pain e basarsaniz, pvp de düşmanınız size 500dmg vuruyorsa yarısı ona gider ve size 250dmg vurur. yani pvp lerde acayip ihtiyacınız olucak bişi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.