Şimdi Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk fakültesinde 9-10 ağustos tarihlerinde hukuk fakültesi tanıtım günleri düzenliyoruz. Hukuk fakültesi yazmayı düşünen,aklında sorular bulunanNecmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Düşünenler tüm arkadaşlarımızı yarın ve cuma günü fakültemize bekleriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

-N.erbakan unıversıtesı hukuk fakultesınde kac tane prof, doç, yrd doç var

-Selçuk hukuktan hocalar geliyor mu?

-ikinci ögretımler ısterlerse gunduz derslere gırebılır mı

-Eğıtım kalıtenız nasıldır

-şehır olarak konyayı onerır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul ile ilgili hoca sayılarını web sitesinden öğrenebilirsiniz, her alanda ;alanlarında uzman hocalarımız var. Selçuk hukuktan hoca gelmiyor, zaten son olaylardan sonra selçuk hukukta da yeterli sayıda hoca kalmadı. Ikinci ogretimler gündüz dersine girebiliyor yoklama alan hocalar da buna müsade ediyor. Eğitim kalitesi beklenenin üzerinde derslerde genel olarak ankara hukukla ayni kitaplari kullanıyoruz. Şehir olarak konyayi az çok tahmin ediyorsunuzdur sizin beklentinizle alakalı bu durum , ama öğrenciler için gerekli her türlü imkana sahip bir şehir ulaşım olarak sıkıntısız , öğrencilerin çok bulunduğu yerlerde herhangi bir baskı hissetmezsiniz , okulumuz konyanın en guzel yerinde bulunuyor, meram baglarina 200metre mesafede keza şehir merkezine de çok yakın tek otobüsle 10dakika da sehir merkezine ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.