Şimdi Ara

necip uysal gereksizinin istatistiklerini çıkardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014-2015 yılında süper ligde 90 dk oynadığı 9 maçta beşiktaş 5 kez mağlup olmuştur.
    necip'in 1 dk bile forma giymediği 14 maçta beşiktaş yalnızca 1 kez mağlup olmuştur.
    necip uysal'ın süper ligde oynadığı 132 maçta yalnızca 2 golü vardır.
    aynı zat süper ligdeki son golünü 17 eylül 2012'de 3-0 biten beşiktaş-elazığspor maçında atmıştır.
    ligde bugüne kadar 8290 dakika forma giyen necip'in 4145 dakikada 1 gol ortalaması vardır.
    bu futbolcu 900 bin euro maaş alırken beşiktaş'a 5 milyon euro kazandıran atınç nukan'ın sözleşmesi 6ay önce yenilenmiş ve 2015-2016 yılında 250 bin euro olarak yenilenmiştir.

tüm bu bilgiler ışığında bu adamın neden kadroda tutulduğunu neden yerine başka bir genç oyuncunun alınmadığını bilen varsa lütfen yazsın. kimin torpillisi bu çocuk? 24 yaşında ptt 1.lig ayarında bile olmayan vasat bir oyuncu neden kadroda tutulur?
    gönderilen sezer özmen, emre özkan, cumali bişi, erkan kaş, ali kuçik, muhammed demirci'nin bu adamdan bir eksiği yoktu ama ilk fırsatta gönderildiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne gerek vardı ki? Bir halta yaramayan, 5 para etmeyen biri olduğu zaten aşikâr.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Sıfır yetenek sıfır katkı. Altyapıdan geldi diye vefa duygusu saçmalıktan başka birşey değil. Adam zarar ziyan, Kadıköydeki Fb maçındaki cehaletini hatırlamanız yeterli.
  • Futbol esas olarak yetenekli 11 kişiden kurulmak üzere planlanıyor. Necip de bu kapsamda bu 11 kişilik kadroda sakat veya cezalı olanların yerine bir alternatif olarak tutuluyor. Geçen sene t.direktör dahil hickimse Necip'i ik 11 e yazmadı, çoğunlukla sakat ve cezalı futbolcuların yerine oynadı. Necip'i de bu kapsamda değerlendirmek gerekiyor. Necip'e bu kadar saldırmanın anlamı yok, çok yetenekli değil ama Liverpool maçında defansta çok iyi oynamıştı hatırlayın.

• 2009-10 sezonunda A takıma geçti. Çift yönlü orta saha oyuncusu. Geleceğin önemli yıldızlarından biri olarak gösterildi. Hocaları onu ünlü oyuncu Frank Lampard'a benzetmektedir.

133 maç 2 gol 9 asist.

2018-2019 sezonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Futbol esas olarak yetenekli 11 kişiden kurulmak üzere planlanıyor. Necip de bu kapsamda bu 11 kişilik kadroda sakat veya cezalı olanların yerine bir alternatif olarak tutuluyor. Geçen sene t.direktör dahil hickimse Necip'i ik 11 e yazmadı, çoğunlukla sakat ve cezalı futbolcuların yerine oynadı. Necip'i de bu kapsamda değerlendirmek gerekiyor. Necip'e bu kadar saldırmanın anlamı yok, çok yetenekli değil ama Liverpool maçında defansta çok iyi oynamıştı hatırlayın.

Bir kerede iyi oynasın değil mi? Birde Td dahil kimse 11 e almazmış sakat yedek olmasaymışta falan bilici övdünüz mu anlamadım neyse.bilicten kurtulduk sakatlıklar sayesinde Mustafa'dan kurtulcaz gibi gözüküyor darısı bunun basına.

Daha Fazla Göster
  • "Kulüp Altyapısından yetişmesi gereken futbolcu sayısı" kontenjanından takımda kalmaktadır.

Futbol esas olarak yetenekli 11 kişiden kurulmak üzere planlanıyor. Necip de bu kapsamda bu 11 kişilik kadroda sakat veya cezalı olanların yerine bir alternatif olarak tutuluyor. Geçen sene t.direktör dahil hickimse Necip'i ik 11 e yazmadı, çoğunlukla sakat ve cezalı futbolcuların yerine oynadı. Necip'i de bu kapsamda değerlendirmek gerekiyor. Necip'e bu kadar saldırmanın anlamı yok, çok yetenekli değil ama Liverpool maçında defansta çok iyi oynamıştı hatırlayın.

Atiba kadar maaş alıyor sadece liverpool maçında iyi oynadı diye kadroda mı tutacağız? O maçta kötü oynayan kimse yoktu. Verilen para zarar ziyandır, git almanya'dan bir tane ön libero al 1 milyon euro maaşla o zaman rotasyon goygoyu olmaz adam banko oynar. Biz ise takıma zarar verenlere ödül olarak 5 yıllık sözleşme öneriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oceanic815

"Kulüp Altyapısından yetişmesi gereken futbolcu sayısı" kontenjanından takımda kalmaktadır.

Uefa kuralini mi kastediyorsun yoksa tff kurali mi? Ona gore aciklayacagim.

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

Bir kerede iyi oynasın değil mi? Birde Td dahil kimse 11 e almazmış sakat yedek olmasaymışta falan bilici övdünüz mu anlamadım neyse.bilicten kurtulduk sakatlıklar sayesinde Mustafa'dan kurtulcaz gibi gözüküyor darısı bunun basına.

Necip zaten kadroda sakatlık veya cezalı oyuncu olması durumunda yedek oyuncu olarak düşünülüyor,ilk onbir olarak düşünülmüyor dedim, o yüzden kadroda. Aldığı para da daha önce yabancı sınırı varken imzalanmış olan sözleşme. Şu an olsa imzalanmazdı diye düşünüyorum.

• Aslinda isin dogrusu bir futbolcu yedek dursun biri sakatlanirsa oynar diye kadroda tutulmamali.Yedek oyuncunun bile ilk 11 ayarinda olmasi ve ilk 11 deki adamlari kesebilcek durumda olmasi gerekir.

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • NEDENİ BARİZ BELLİDİR VE NECİP BU TAKIMIN OLMAZSA OLMAZIDIR
  • Necip'in en iyi yaptığı şey rakibe kene gibi yapışması, o da defansif ortasaha oynayarak oluyor. Liverpool ve Tottenham maçlarının yıldızıydı bu arada hatırlatırım. 18 kişilik kulübede Necip iyidir.
  • Türkiye'de genç bir oyuncu 10 dakikalığına oyuna giriyor hemen adamı Yerli Messi ilan ediyorlar. Hiç unutmam Necip ilk tanındığı yıllar medya öve öve bitirememişti , haliyle taraftar da beklentiye giriyor ve sonuç böyle hüsran oluyor. Sadece Necip mi? Muhammed Demirci mesela. Fenerbahçe'de Gökay Iravul , Okan Alkan falan vardı , adamlar 5 dakika sahada durdu , birisini yerli Ramos diğerini yerli Pirlo yaptılar. Sonra ne oldu? Kayboldu gitti adamlar. Şuan Salih'in de öyle olmasından korkuyorum , umarım olmaz.

Orijinalden alıntı: Oceanic815

"Kulüp Altyapısından yetişmesi gereken futbolcu sayısı" kontenjanından takımda kalmaktadır.

Öyle bir şey varsa eğer, altyapıdan adam akıllı 1 tane bile mi a takımda oynayacak oyuncu yok da bu herif tutuluyor anlamadım.
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark
  • ön liberoda oynasa belki o kadarda kötü eleştirilmez o mevki fazla sırıtan bi mevki değil. Hatta Atiba ile idare edebilir orayı 1 2 maç Veli yokken. Adam sağ bek oynadı stoper oynadı. Bende sinir oluyorum kazmanın teki ama başka mevkilerde oynadı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.