Bildirim
NEC 3500A DVD Yazıcıda problem var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ya arkadaşlar yok mu anlatan? -
Arkadaşım, bende de aynı DVD yazıcı ve aynı proplem var.Aynı hatayı veriyor. üst üste 6 tabe DVD attım.Sebebini bende çok merak ediyorum.Belki birşeyler söyleyecek birileri vardır!.. -
firmware guncellemesi yapmayi denediniz mi? -
arkadaşlar niye 16xx li yazıyorsunki kovalayan mı war seni bu ne acele yaz 4x veya 8x neki o arkandan koşturan mı var yaaaaaaaa!!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: farmaton
arkadaşlar niye 16xx li yazıyorsunki kovalayan mı war seni bu ne acele yaz 4x veya 8x neki o arkandan koşturan mı var yaaaaaaaa!!!!
sorun bu degil.sorun dvd writer medya seciyor...bence bi guncelleme iyi olur kardesim.bende 7170s vardı su an bir sıkıntım yok.imreniyor millet... -
Son denemem 16 X ile yapıldı.Aynı hatayı 4 ve 8 ile de verdi
Yani sorun yazma hızı değil.
Son yasal firmaware kullanıyorum.
Bu konuyu bilen arkadaşlar cevaplarsa herkes yararlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 19 Eylül 2007; 11:21:12 > -
ben eski bilgilerime dayanakarak birkac sey yazayim
oncelikle yazma programini guncelleyin
sonra firmware i guncelleyin
bunlarla olmuyorsa
demek ki writeriniz ya bozuluyor ya da medya seciyor
cunku eskinden once birkactane power calibration error ile baslar
sonra da writer cok olurdu -
Aynı lanet seyden bende de var. Benimde başımı çok ağrıtıyor. Benimde sorunum şu: Sorunsuz bir şekilde yazıyorum ancak yazdıkatn sonra dvd yi tekrar taktığımda hala onu boş dvd olarak görüyor!! Bunun sebebi ne olabilir?
Not: DVD ye baktığımda yazıldığı belli. -
Aynı sürücü bende de var ve aynı şekilde memorex'lerde sorun yasıyorum. 3 Tane Double Layer DVD gitti -
ilginç. bir de resmi olmayan firmwarelere bakınsanız yabancı sitelerden? -
Firmware falan hikaye vakti zamanında inanılmaz tavsiye ediliyordu nec'in bu modeli yalnız kesinlikle aldığıma pişmanım.Yabancı forumlara bakıyorum aynı olay nec kesinlikle medya seçiyor. -
nec dvdrw lerin hepsi böyle arkadaşlar -
senin gene iyi memorex e yazmıyor
benim 1sene önce aldıgım nec ne yazıyor ne oluyor. hemde hiçbişeyi -
quote:
Orjinalden alıntı: LINEBACKER
senin gene iyi memorex e yazmıyor
benim 1sene önce aldıgım nec ne yazıyor ne oluyor. hemde hiçbişeyi
oh en guselii ne medya seçer ne yazıpta okumamazlık yapar kökten halletmiş :D:D
bnde asus alcam sanırım nec deki bu problemleri okumam iyi oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X