Ne Zaman Para için Dua Etsem Banka Kredi Veriyor

-
-
Hocam, artık karıları nereden düşürdüğünüzü bi söyleyin. İstanbul’daki bu genç ne yapsın? Valla aylardır çok yalnızım, bunalıyorum artık..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faizi azmış
-
ama hala daha karılar için maksimum yaş sınırını yazmadın...
-
hocam hep ben paylaşıom, siz hiç maaş oranınızı bile paylaşmadınız..
ben karı yaşından bahsediyom, sen maaştan bahsediyon...
-
maaş kaç
Doğru, zaten bugün gelen sms üzere çektim.
Ama ben hibe para istiyorum, duanın mantığı olmak zorunda mı?
-
sen önce karı yaşını yaz, ondan sonra ben de maaş hakkında bilgi vereyim...
-
Limiti yüskeltmediği için 600 küsür lira puanı kaçırmama sebep olduğu için inat edip kredi kartını yaklaşık 2 sene heç kullanmadığım banka, bana yirmibin türk lirası faizsiz kredi açarak gönlümü almaya çalıştı...
-
İnan bana bu dünyadaki herkeşler hibe paranın hergün hayalini kuruyor, yani bu konuda asla tek deelsin...
-
Bugün olanları Ramazan ayını oruçsuz geçirmeyen arkadaşa anlattım:
"Ben yanlış dua ediyor olmalıyım, hibe para istiyorum ama kredi geliyor. Duada mantık olmalı mı?"
"Mantık derken?"
"Misal bir milyon Amerikan Dolarını hemen istiyorum gibi dua etmek, sebep sonuç ilişkisi olmalı mı yani?"
Güldü ardından "Mantık olması gerekmez, sonuçta bu senin arzun..."
"İyi de bana balık verme balık tutmayı öğret zihniyeti gibi Yaradan da ben senin yan gelip yatmanı istemiyorum, çabalaman lazım mesajı veriyor olamaz mı?"
"Bilmem olabilir de..."
-
Duanın kabul olmasının şartları vardır. Herşeyden önce doğru itikada sahip bir müslüman olmalı ve ağza girene ve çıkana dikkat etmeli ve diğer şartlar kitaplarda yazılı.
Sen ise dine muhalif abuk sabuk laflar ediyosun ve sonra da duanın kabul olduğunu iddia ediyosun...
-
Faizi neden bu kadar düşük?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X