Bildirim
Ne zaman mezun olucam?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bunu oradaki yetkililere sorman daha mantıklı değil mi? -
Sordum ama insanla ilgilenmiyorlar ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Choqo
selam arkadaşlar ben AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER'de okuyorum kredi bilgilerindeki bilgileri yaziyim yardımcı olun ben hiç anlamadım bu hesap işinden :(
Toplam dönemi: 11
Toplam kredi : 95
AOL'de Okuduğu Dönem: 7
Alan Kredi : 34
ne zaman mezun olucam kaç kredi dolunca? :(
Toplam kredin 192 alan kredin 80 olup, zorunlu derslerini verir ya da muaf olursan(3 kere girip gecemeyerek) mezun olursun. Ayrıca dil ve anlatmdan muafiyet yok başarmak zorundasın. -
teşekkür ederim arkadaşım :) -
Zorunlu dersler sekmesindeki derslerin hepsine en az 1 kere girmiş başarmış veya muaf olmuş olman gerekiyor
Not: Dil anlatim için muafiyet söz konusu değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 16 Mart 2012; 8:38:09 > -
o zorunlu dersler sekmesi, her sınav döneminde degişiyo mu yoksa hep aynı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashley91 -- 16 Mart 2012; 8:41:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ashley91
o zorunlu dersler sekmesi, her sınav döneminde degişiyo mu yoksa hep aynı mı?
Başarı ve muafiyet haricinde değişmez hep aynı. -
allah allah benm orda sadece iki tane ders görünüyo. sanki daha fazla girmedigim ders olması lazım gibi hatırlıyorum ilginc. dersler mi degişti ne. neyse, eger oyleyse bu donem mezun olurum, iyi oldu bunu ogrendigim mezun olcaz nerdeyse daha hiç bişeyi bilmiyorum
ya
-
Diğer mezuniyet gerekliliklerini yerine getirdiysen o 2 dersi başarıp veya muaf edip mezun olabilirsin.
Tavsiye:Daha fazla ders seçimi yaparak krediyi şişirip diploma notunu yükseltebilirsin. -
evet diger yorumunu da okuduktan sonra girip 30 kredilik ders aldım.
ben lisenin tamamını okumustum. zayıf dersler kalmıstı bi kac tane, veremedigim için mezun olamadım o yüzden aöl ye baslamıstım. sanırım bazı derslerden boylelikle kurtuldm. ztn direk 110 krediyle mi ne baslamıstım. neyse, tekrar tesekkürler bilgilendirme için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashley91 -- 16 Mart 2012; 9:14:55 > -
Rica ederim ben mesleki açıköğretim mezunuyum benim de herşeyim tamamdı 270 kredim vardı 6 tane girmediğim ortak ders vardi muafiyet ile üstümden attım ve mezun oldum 30 krediden az kalanlar için extra sınav açıyorlar ben istanbuldan ankaraya gittim erken mezun olmak için keşke yardimci olan biri olsaydida bende diploma notunu yükseltseydim gerçi 66.52 benim kötü sayılmaz ama olsun.. mezun olduğun açıklandıktan sonra bi sekme açılacak diploma işlerimleri diye bankaya 10 tl yatırıyorsun diploma için daha sonra 2 3 ay bekliyorsun bağlı olduğun merkeze geliyor diploman dekontu ve ögrenci kimliğini teslim edip alıyorsun bu süre zarfında öss kpss gibi sinavlara girebilmek için diploma yerine geçen çıkma belgeside alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 16 Mart 2012; 9:22:16 > -
Yardımcı olan birileri olsaydı demişsin cok dogru bi söz. Etrafında acık ögretim okuyan birileri yoksa cidden cok zor bişeyler ogrenmek. Sagdan soldan okuduklarımdan bişeyler kapmaya calısıyorum bende suan. Defalarca gittim aöl merkezine, adamlar basından savmak için ugrasıyo, tek bi işe yarar bilgi verdikleri yok. Neyse ki bu forumda bazı duyarlı üyeler var da bizde bişeler ögrenebiliyoruz diploma puanını da suan hesapladım bnmde o rakamlarda bişey cıkıyo. ama tabi fazla puandan zarar gelmez o ayrı. artık bu yıl diplomayı alayım da bi sene daha kaybetmek istemiyorum, yaş geçiyo yoksa
daha dershane üni fln düşünüyorum.
-
Aynen öyle kimsenin tam olarak birşey bildiği yok görmüş geçirmiş okumuş olanlardan başka açıköğretim merkezleri bu konuda 5 para etmez bilgi vermekten acizler birçok kişi neyin nasıl olduğunu bilmiyor ve öylede mezun oluyor sistemi öğrenmek bile sınıf geçme ile aynı kıyasta o kadar zor yani hayirlisi olsun hakkında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X