Şimdi Ara

ne zaman bu AKK saçmalığına son verilecek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayda yılda bir indirme yapalım dedik 12 mbit hızım var 20 gb lık bir indirme yaptım bugün kü sonuç hızım

ne zaman bu AKK saçmalığına son verilecek ???

Herhangi bir çözümü var mı bunun yahu yada bu saçmalığa ne zaman son verilecek böyle saçma birşey olabilir mi güya sınırsız diğer ülkelerde aylık 250 yada böyle birşey yok iken neden bizim ülkede böyle!!!!!! lanet olsun diyorum

• Bu saçmalık ttnet kullanıcılarının ttnetten vazgeçmedikçe son bulmayacak
  • 1.07 mi ?

0.33 bende.
  • hayatımda böyle saçma sapan birşey görmedim yahu ulan ayda yılda bir indirme yaptık sonuca bak dalga geçer gibi herhalde Türkiye'de böyle saçmalıkların son bulması bizim çocuklarımızın çocuklarına nasip olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Bu saçmalık ttnet kullanıcılarının ttnetten vazgeçmedikçe son bulmayacak

+1
  • bu saçmalık yüzünden parasını verdiğim maçı izleyemeyeceğim digiturkte.biri adsl tahaahhütüm bittiği an uydunetteyim.
  • superonline a geçin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayda 50 tl vererek 5mbit ve uzeri bir download hizi + 2 mbit uzeri bir upload hizi olan bir tarife suanda hangi saglayicida mevcut ya da boyle bir tarifesi olan saglayici var mi? (Uydunet kablonet ttnet superonline smile adsl veya baska bir saglayici....)
  • diğerlerine bakıldığında daha avantajlı gibime geliyor superonline bakalım bir arayıp konuşalım
  •  ne zaman bu AKK saçmalığına son verilecek ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

diğerlerine bakıldığında daha avantajlı gibime geliyor superonline bakalım bir arayıp konuşalım

Oturduğun yerde altyapısı varsa şanslısın, yoksa ttnet...
  • metronet düşünüyorum simetri internet güvencesi veriyolar. var mı kullanan ?
  • http://
    www.medyafaresi.com/
    haber/79295/guncel-
    ttnet-e-fisi-cektiren-
    redhack-cikti-neden-
    saldirdi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

diğerlerine bakıldığında daha avantajlı gibime geliyor superonline bakalım bir arayıp konuşalım

Oturduğun yerde altyapısı varsa şanslısın, yoksa ttnet...

umarım vardır
  • bende smile kullanıyorum bu ayın basında ilk 1 haftada 70 gb felan indirdim fakat hiç akk uygulaması olmadı son sürat indiriyodum bu gece tekrar bişe indirdim sabah bi baktım 1mbs ye düşmüş yine aptallamaya başladılar bence yakın zamanda son bulucak bu akk uygulaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: RorsHacH_

bende smile kullanıyorum bu ayın basında ilk 1 haftada 70 gb felan indirdim fakat hiç akk uygulaması olmadı son sürat indiriyodum bu gece tekrar bişe indirdim sabah bi baktım 1mbs ye düşmüş yine aptallamaya başladılar bence yakın zamanda son bulucak bu akk uygulaması

pek zannetmiyorum öyle olacağını daha çok bekleriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.