Şimdi Ara

Ne zaman acılır?ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben bugun yane p.tesi formu verdim tt ye acaba ne kadar zamanda acılır yada cacııldıında ben acıldıını nası orencem eve tel acıolar diceksiniz belki ama evde kimse yoksa?benim arayabileceim bi numara varmı 4440...gibi bide modem ne almalıyım sizce fforumlarda bakıorumda millet C-net dio counluk olarak ben e-con almayı düsünüodum..
    bide usb modem bilgisayarı kasıomus ethernet al diolar dorumu bu sizce..



  • Kardeş 444 1444 ARA ORADAN SENIO YONLENDİRİRLER. Modem istediğini seç. Parana göre davran. Sen telekomdakilerin dediklerini boş ver. USB modemde iyidir. BEn kullanıyorum. Kasar falan demeleri hikaye aynı veri yolu hatta daha hzlı.....
  • kesinlikle ethernetli bir modem al.. uğraşma usb' ile..
  • 2 gun icinde aciyolar en gec. hattin acildigini modemin adsl isiginin yanmasindan anliyosun zaten. eger sozlesmede kullanici adi yazdiysan buyuk ihtimalle kullanici ad1n odur sifrende 1234567 olcak. bu sekilde baglanmayi dene olmazsa ararsin 4440375. bana da telekomdan ar1caklar dediler ama olmadi ole bise 2 gunde hep evdeydim hat acildi ama aramadilar.
  • benim ertesi gün açıldı (yani söylediklerine göre açılmış)
    ama hala bağlanamıyorum. modemi başkabi arkadaşta denedim gayet güzel çalışıyor ama benim pc de bağlanamadım. 2 saat dert anlattıktan sonra hatta problem olabileceğini söylediler ve ekip göndericez dediler
    3 gündür ekibi bekliyorum inşallah seninde başına böyle birşey gelmez.
  • allah yardımcın olsun çok zor bir süreç valla ben 3 gün pc nin başında yatmıştım
  • Saat 10 gibi açıldı dediler gece yarısına kadar uğraştım acaba ben mi bi hata yapıyorum diye. Halbuki geek modemin ayarları çok kolay yapılıyor. toplam 2 saate yakın telefonla görüşmüşümdür. her seferinde başka bi adam çıkıyo sıkıysa her seferinde derdini anlat.
  • 2 veya 3 günde açıyorlar, modemini hatta takarsın Link ışığı yandığında ADSL açılmıştır.

    Parana göre bir modem seçersin, sistemin yavaş bir sistem değilse USB modemle Firewall hariç sorun yaşamazsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erman374

    Saat 10 gibi açıldı dediler gece yarısına kadar uğraştım acaba ben mi bi hata yapıyorum diye. Halbuki geek modemin ayarları çok kolay yapılıyor. toplam 2 saate yakın telefonla görüşmüşümdür. her seferinde başka bi adam çıkıyo sıkıysa her seferinde derdini anlat.


    hocam bende yaşadım problemi telefonlarla uğraşmaktan vazgeç git bağlı olduun telekoma ordaki yetkilerler görüş yok servis göndercez yok şunu yapıcaz hikaye bunlar..bende hiç bi sorun olmadıın farkındayım sizde bi problem de..onlar gerekl işlemleri yapıyorlar..
  • normalde açılmış demelerine rağmen benimde açılmamıştı bende tekrar telefon edip biraz çıkıştım ancak ozaman düzelttiler.kaba olmak iyi değil fakat başka bir alternatifin yoksa mecbur kalıyorsun.Tam anlamıyla bilgilendirilmiş kişillerle karşılaşmadığın için biraz problem olur .
  • ben 25 gün uğraşmıştım....50küsür tane telefon numarası olmuştu ADSL ile ilgili elimde.... hiç bir şekilde olmaı en sonunda adamlarla restleştim... sonra saolsun bostancı'da bayram bey wardı bitane bi insan ewladı o çıktı 25 gün deyince adam neye uğradığını şaşırdı... direk ekip yolladı saolsun halletti 2günde... hatta olay en sonunda yeraltı kablolarının deişimine kadar gitti(adamların çalışmalarını camdan izleyip hadi be halledin şunu diye baarıyodum... sanki hipodromda atlara barıyomuşum gibi gelene kadar adamlara bağırıp durdum walla )... ondan sonra halloldu... ama benimki istisnai bir durumdan kaynaklanıyormuş...
  • Çok şükür sonunda hattım açıldı
  • vallahi benim altinci gunum doldu, adamlari ariyorum orada açılmış görünüyor dediler. Alti gündür ben telekomun salak, örgü ören koca k***larıyla uğraşmaktan cinnet geçirdim. Neden aptal aptal k***ları oraya operatör diye koyuyolar onu da anlamış değilim, işsiz gezen bissürü üniversite mezunu varken...

    Neyse, ankara bahçelievlerde oturuyorum. Gittim konuşmaya beni s**lerine takmadılar. Bu kez iyice cinnet geçirdim, çıktım yukarı müdür yardımcısıyla konuştum, şansıma adam şeker gibi çıktı. Onların çıkışında yokmuş problem ama bizim apartmanla ilgili bi problem olabilirmiş, o yüzden yarına bi teknik eleman gönderip baktıracaklarını söyledi.


    Türk telekomdan nefret ediyorum, hatta türk telekom binasını bombalamak istiyorum, çok yakında bağlamazlarsa gece gidip camlarını indiricem, çünkü haksızlığa uğramak en nefret ettiğim şeydir. Böyle gelmiş böyle gider kavramına karşıyım... Birileri bunlara haddini bildirmeli... Bunları öldürürsek katilden sayılmamalıyız...


    Bu arada önemli not: Isterse modeminiz bilgisayara kurulmamış olsun, hatta eğer gücünü adaptörden alıyosa isterse bilgisayarınız kapalı olsun, yine de telefon hattınızı modeme bağlıyarak yanıp sönen ışığın sürekli yanmasını gözlemleyerek hattınızın açıldığını anlayabilirsiniz. Yani oradak p** k***larının modeminizi kuramamışsınız demesine aldanmayınız, yoktur böyle birşey...

    İyi günler...




  • Geçtiğimiz Cuma akşamı ADSL'i açıtılar. Normal Telefon OFF oldu. 121'e yazdirdim. Hafta sonu koç gibi kullandim ADSL'i. Bugun TT'dan gelmişler. Şimdi telefon çalışıyor ADSL uçtu. Bir akıl verecek olan var mı?

    Saygılar,

    Turksen

  • Allah telekoma akıl fikir versin... Hakkını sonuna kadar ara kardeş...
  • arkafdaslar dedigim gibi p.tesi basvurmustum form ile adsl icin
    bugun carsamba sabah aradılar hattınız acıldı die ama modemimin ısıgı hala yanıp sonuo.delircem herseyi kontrol ettim hersey doru cıldırcam ya bi arkadasa sordum telefon ettiler bana acıldı die telefon ettiklerinde acmıslarmı oluo hattı yoksa 1-2 güne kadar acılırmı?
  • http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp

    şu adresi bir deneyebilirmisiniz bende hat mesajı veriyor
  • Yazılarınızı okudum ve bende başımdan geçenelr yazmak istedi.Bende 25 kasımda başwurdum adsl için .Herneyse ben saf saf onların benı aramasını bekledim.Hani onlar arayıp adsl niz acıldı dicekler bende gidip modem alcaktım.Baktım arayan yok soran yok.Gittim aldım modemimi.10 gün geçti adamları arıyorum adsl niz acıldı diolar.Yok diorum aacılmadı hat yok.Peki dediler biz buraya arıza kaydı aldık ekiple gelip bakıcaklar dediler.Ulan bekle bekle bekle.Ses hernese kısa kesim tam 23 gün sonra telekomdan ekip geldi ve adsl yi sonunda yaptı.Tabi hala adam gibi kullanamıyorum.Hala kesilip geliyo.Ne biçim iş ya.Zaten 444 0 375 dekiler tam manasıyla manyaklar ya.Ulan bi iş yapmıolar ya.Madem hizmet weremicektin nie indirime gidip bu kadar insanı adsl ye geçirdi.Gercekten Nefret ediorum.
    benım sansıma aralık ayının basında bide kampanya baslattılar okullara.Ögrenciysen ilk ay ve baglantı ücreti için para almıyolar.ben tabi paşa paşa ödedim.Nefret ediyorum nefretttt.




  • acildi dedilerse senin modem ayarlarinda bir eksiklik vardir kontrol et ben de ayni problemi yasamistim ilk baglaanti esnasinda
  • ayarlar dogruymus.Zaten ayarları hiç değiştirmedim 20 gun sonra girdi.Telekomdan herkes şikayetçi büyük ihtimalle bu olay en az 1000 kişinin basınada gelmiştir kesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.