Şimdi Ara

NE YAPTIN SABRİ REYİZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya eğlencesine poz vermiş. Boşverin beyler :)

Komik ve güzel olmuş bence
  • ceket babasının galiba...
  • Olm nolur gerçek değil deyin la

Bir Sneijder'in duruşa bak bir de bunun, bir de bu adam takım kaptanı!
  • Atsınlar şu şaklabanı takımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Atsınlar şu şaklabanı takımdan.

Ağır ol istersen. Tamam kızın ya da dalga geçin ama Galatasaray kaptanına şaklaban demek senin haddine mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Ağır ol istersen. Tamam kızın ya da dalga geçin ama Galatasaray kaptanına şaklaban demek senin haddine mi?

"Kızın ya da dalga geçin"

Bence GS kaptanına bunları yapmak yakışmaz. Sabri'den kaptan olmaz. Kaptanlığı duruşuyla bile kaldırabilecek biri lazım. Takımda şu adamın sözünü kim dinler?
  • Nefret ediyorum şu heriften.. Futbolcudan bozma palyaçonun teki benim gözümde... Bide buna kaptan diyenler var, Pabucumun kaptani.
  • daha geçen konuda söyledik bu adam GS'nin kaptanı olamaz. futbolcusu olması zaten ilginç
  • futbolu bıraksa da kurtulsak resime bak arkadaş ya
  • quote:

quote:

Ben böyle görüyorum artık tamamen dalga konusu olmuş bir adam Galatasaray kaptanlığına yakışmıyor bence.
  • sabri guzel para kaldirdi kim ne derse desin 20senede adam yapmistir yapicagini gs takiminda sabri bizde xselcuk ayni hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben böyle görüyorum artık tamamen dalga konusu olmuş bir adam Galatasaray kaptanlığına yakışmıyor bence.

Yahu kaptanlığa yakışır yakışmaz orası Galatasaray teknik ekibinin meselesi. Madem bu adam kaptan o zaman Galatasaray taraftarı olarak hakaret boyutunda kelimeler kullanmak doğru mu sence. Şaklaban diyerek sen Sabri'ye değil Galatasaray kaptanına hakaret ediyorsun. Yarın Sabri takımdan ayrılır o zaman istediğinizi sayın sövün ama şuan kolunda o pazubandını taşıyan adama saygı duymak zorundasınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.