Şimdi Ara

Ne yapmam lazım ? (tarife değişikliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır cepavantaj paketini kullanıyorum.taahüt vermiştim.şuan vodafonlularla sınırsız diğer yönlere 750 dk.bugün mesaj geldi 6 mayısta sınırsız konuşma kampanyası sona erecektir.tarifenizle avantajlı görüşmeye devam edebilirsiniz. şeklinde.şimdi aylık ben buna 40 lira ödüyordum.ama bu hattı hasabını bilen mini 15 tl olan tarfiyete geçirsem nasıl yaparım.müşteri hizmetlerini aradım 6 sı geçe bizi arayın biz yapalım diye.şuan online işlemlerden yapsam 6 sında geçerli olmazmı acaba?

Orijinalden alıntı: ozzyken

1 yıldır cepavantaj paketini kullanıyorum.taahüt vermiştim.şuan vodafonlularla sınırsız diğer yönlere 750 dk.bugün mesaj geldi 6 mayısta sınırsız konuşma kampanyası sona erecektir.tarifenizle avantajlı görüşmeye devam edebilirsiniz. şeklinde.şimdi aylık ben buna 40 lira ödüyordum.ama bu hattı hasabını bilen mini 15 tl olan tarfiyete geçirsem nasıl yaparım.müşteri hizmetlerini aradım 6 sı geçe bizi arayın biz yapalım diye.şuan online işlemlerden yapsam 6 sında geçerli olmazmı acaba?

online işlemlerden yaparsanız anlık terifeniz değişebilir ve eski tarifenizin 1 aylık ücretini ödersiniz... müşteri hizmetlerini arayıp fatura döneminin sonunda tarifenizi değiştirmek istediğinizi söylerseniz fatura kesiminden sonra tarifeniz değişir...

• bu akşam aradım vodafonu tarifemi değiştirmek istedim.15 tl olan tarifeye geçtim.yalnız birde ne söylese begenirsiniz.bu ayki faturayı ödeyecekmişim birde daha sonraki dönemde bir fatura daha çıkacakmış.tamamaen o.çocugu bir kurum.kısacası bana 00.00 dan sonra tarife değişikliği olacağı için bir 39 tl daha ödetiyorlar.
  • aynı olay benimde başıma gelmişti 6 veya 5 nin ne önemi var 37 tl almışlardı neymiş saniye bazlı tarifeyi değiştiriyorlarmış soyguncu bu Vodafone sakın faturalı hat kullanmayın benden söylemesi....

Orijinalden alıntı: orkan1977

Faturan 6'sında kesildiği için bu şekilde olmuş. Ayın 5'i, veya 6'sında tarife değişikliği başvurusu yapabilseydiniz bununla karşılaşmayacaktınız

ayın 5 inde aradım müşteri temsilcisi ayın 6 sı gecesi 00.00 den önce ararsanız ön talep alıcam dedi.bende 6 sı gecesi 23.30 da aradım.ama nafile sizin tarifenizi 00.00 dan sonra değiştirmem gerekiyor şeklinde ifade kullandı.yine bir fatura çıkacak 39 tl deyince beynimden vurulmuşa döndüm.resmen soyguncu dakikalarım bitsin hattımı taşıyacağım.

Orijinalden alıntı: ozzyken

quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

Faturan 6'sında kesildiği için bu şekilde olmuş. Ayın 5'i, veya 6'sında tarife değişikliği başvurusu yapabilseydiniz bununla karşılaşmayacaktınız

ayın 5 inde aradım müşteri temsilcisi ayın 6 sı gecesi 00.00 den önce ararsanız ön talep alıcam dedi.bende 6 sı gecesi 23.30 da aradım.ama nafile sizin tarifenizi 00.00 dan sonra değiştirmem gerekiyor şeklinde ifade kullandı.yine bir fatura çıkacak 39 tl deyince beynimden vurulmuşa döndüm.resmen soyguncu dakikalarım bitsin hattımı taşıyacağım.

tahminim tahhütün son faturası olduğu için müdahale edemediler.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife DeğişikLiği.. Sizce ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlerine nasıl gelirse öyle yapıyorlar bir daha faturalı hat kullanmam özellikle Vodafone ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.