Şimdi Ara

Tarife DeğişikLiği.. Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuya baktığınız için teşekkürler arkadaşlar...

Şuan üst katta oturan amcamla beraber 1mbit sınırsız ttnet abonesiyiz tek modenden bağlanıyoruz faturaları 25 25 şeklinde ödüyoruz...
    Fakat 2 mizde online fps oyun oynadığımız için ping sorunu ve bazende net yavaşlama sorunu yaşıyoruz.8mbit e geçmeyi düşündüm fakat 2 pc ve bütün gün online olduqundan 15 gb geçer we 512 kbps adamı çileden çıkartır...
    Şimdi 2 üst katımıza yeni 1 kiracı qeldi ve internete ortak olmak istediğini söyledi. 4 mbit sınırsız 85 tl ttnet paketi 3 kişi kullanmayı düşündüm bende fakat bilenlere sormakda fayda var dedim ve topici açtım...

Gözüme biri adsl deki 1 kampanya çarptı
     Tarife DeğişikLiği.. Sizce ?

4mb sınırsız 33 Tl dio bu ücret belli 1 süre içinmi geçerli yoksa kalıcı fiatmıdır ? belli 1 süreyse süre bitince fiatı ne olacak bunun için destek hattına msj attım ama 1 ay oldu cvp yok ümidi kestim bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur..

3 kişi veya 2 kişi olarak kullanabileceğimiz 1 tarife bilen paylaşabilirmi 24 aylık sözleşmede sona erdiği için başka 1 servisede geçebilirim...
    yorumlara teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mare4kill -- 20 Temmuz 2009; 3:31:36 >

• ben incelemiştim onu yalnızca kredi kartıyla ödemelerde o fiyat 3 ay geçerli daha sonra normal ttnet şartlarına göre ödersin.şu an ben 8mbit e kadar netlimitsiz deyim 100 gb oldu bana mısın demedi hız düşmedi.tahminimce tt 3g tarife fiyatlarının açıklanmasını beklediği için hızı 512 yapmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.