Şimdi Ara

Ne yapmam lazım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarçok düşündüm karar veremediğim için buraya konu açmaya karar verdim. benim meselem şu.

    Bundan yaklaşık 1 sene önce 40 yaşlarında bi akrabam faceden benim bir erkek arkadaşımı tanışma faslıyla mesaj atmış. tabii arkadaşımda olayı çok garipseyerek bana geldi ve senin bir ortak arkadaşın bana böle böle yazdı dedi. bende çok şaşırmamla beraber herhalde niki hacklandi yada çocukları muziplik olsun diye yazdı diye düşünürken 1 hafta önce iftara bize geldi. ben evde o sırada olmadığımdan(kahretsin yine mesai yine mesai) benim pc me girip benim nicimle(herhalde kullanmayı bilmiyor) istanbul net badoo tarzı tanışma sitelerine erkeklere mesaj attığını gördüm. bana gelen cevaplarda bi o kadar şaşırtıcı olmakla beraber akrabamın artık GAY olduğundan son derece emin gibi gözüküyorum. şimdi bu akrabam çok sessiz vede sakin. güzel bi eşi ve çocukları var. kendisinden hiç beklenmedik bu hareket karşısında benim tavrım sizce ne olmalı? gidip yengeme söylemelimiyim acaba böle böle oldu diye. yoksa görmemezlikten gelip olayı unutayım mı? söylersem yengemin boşanma ihtimalide olabilir sizce ne yapmam laızm?







  • şimdilik unut.
  • araya sen girme bence eninde sonunda yengen yakalar diye tahmin ediyorum
  • bencede söyleme görmemezlikten gel gitsin. bu durum karşısında hem 40 yaşında hemde evli ve çocukları var şaşırmakta haklısın. ve sayfalara senin isminle atıyorsa o'da kötü. bilgisayarına şifre koy olurda yine gelirse daha açamasın. ayrıca mesaj attığı arkadaşınada söyle utanabileceği bişeyler falan söylesin cevap vermesin engellesin. en iyi yöntem bu olur heralde. eşine söylersen belki yuvaları dağılır o da insan söyleyip öyle birşey olması durumunda sonra belki sende üzülürsün falan. boşver gerek yok yani derim.
  • en mantıklısı olayı görmemezlikten gelmek gibi fakat yengemi de sanki sırtından bıçaklamış gibi olmuyor muyum? bilmiyorum ne yapacağımı. amcamla bi konuşsamm mı acaba ne ayaksın diye?
  • bence yengene söylemelisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joneagle

    bencede söyleme görmemezlikten gel gitsin. bu durum karşısında hem 40 yaşında hemde evli ve çocukları var şaşırmakta haklısın. ve sayfalara senin isminle atıyorsa o'da kötü. bilgisayarına şifre koy olurda yine gelirse daha açamasın. ayrıca mesaj attığı arkadaşınada söyle utanabileceği bişeyler falan söylesin cevap vermesin engellesin. en iyi yöntem bu olur heralde. eşine söylersen belki yuvaları dağılır o da insan söyleyip öyle birşey olması durumunda sonra belki sende üzülürsün falan. boşver gerek yok yani derim.

    ewet pc ye şifre koymam artık gerekli sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loxoryve

    en mantıklısı olayı görmemezlikten gelmek gibi fakat yengemi de sanki sırtından bıçaklamış gibi olmuyor muyum? bilmiyorum ne yapacağımı. amcamla bi konuşsamm mı acaba ne ayaksın diye?

    bende çevrede mahallede böyle aynı senin karşılaştığın gibi insanlar görüyorum. sende iyi düşünüyorsun bilemem ama yuvalarının dağılabileceğini bu belki senide üzebilir sadece bu görüşümü söyledim. ve arkadaşın veya başka insanlar 40 yaşında evli çocuklu biriyle beraber olacak kadar aptl olamazlar heralde. ve bahsettiğim gibi arkadaşın face'den şu akraban benim arkadaşım, ona söylerim veya sen arkadaşının facesiyle girip utandırcak kelimeler çocukların var v.b. gibi hatta tehdit edip polise söylerim gibi şeyler yazarsın. bunlar biraz olsa etkilese gerek.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.