Şimdi Ara

Ne yapmalıyım? lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar teknik servise kasamı verdim format attılar..2 gün sonra bilgisayar
    windows/system32/config/system hatasını verdi..hatayı vermeden önce harddiskten 'zzz' diye ses geliyordu pek emin değilim hdd'den gelmiyor olablirde fakat hdd çok ısınıyordu 2 saat çalıştırınca el vuramıyordum..yine aynı teknik servisçiye kasayı verdim harddisk yanmış 135 tl ye yeni hdd verebilirm dedi..başka bi teknik servişçiye götürdüm sistem çökmüş dedi..sizce yeni bir hdd mi almalıyım yoksa aklı sıra kandırılıyormuyum format atsam yetermi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richforce34 -- 13 Ağustos 2012; 18:14:51 >



  • Söylediğin hata yazılımsal bir hata imiş gibi geliyor bana. Donanımını değiştiremene gerek yok diye düşünüyorum. Sağlam bir format yerse sorun kalmaz sanırsam
  • banada öyle geliyor..açıkcası bilgisayarı teknik servise verdikten sonra hdd de çok ısınmalar başladı..2 saat kullandıktan sonra elimi vuramayacağım şekilde ısınıyo..ben bir format atayım..yine aynı sorun çıkarsa hdd almam gerekicek galiba.
  • HDD in normalden fazla ısınması formattan sonra yüklenen programlarla alakalı olabilir. Birde çok ihtimal vermiyorum ama, BIOS kısmına girip (RAM sayarken DEL yada F2 tuşuna basarak) ayarları fabrika varsayılanı olarak değiştirmenizi tavsiye ederim. Teknik servis elemanı BELKİ daha iyi performans için overlock gibi bir işlem yapmış olabilir. Hoş BENİM BİLDİĞİM kadarı ile bu işlem HD ye değilde işlemciye ve ram e yapılıyor ama, yine de bir kontrol etmenizde fayda var. Özellikle bios taki jumper ayarları ile HD üzerindeki ayarların aynı olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm.
    Kolay gelsin
  • bi zahmet sistem özelliklerini yaz
  • bios pilini cikar 5dk bekle tak f2 ye bas sorunca.c d ne kdr disk varsa sifirla format at duzelir.sistem ozellikleri yeterse win7 kur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.