Şimdi Ara

Ne yapmalıyım ? İçeri lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sınıfta arkadaşıma cep telefonumu verdim. Galeriyi karıştırıyordu. Gizlim saklım olmadığı içinde müsade ettim. Karıştırırken bir kaç fotoğraf buldu. O fotoğrafları ben çekmemiştim. Bir kıza vermiştim kankam olur. O fotoğraflarda bir kızın poposu vardı ve fotoğrafın sağ üstünde de birinin yüzü vardı. Popoyu görünce bu ... çoşturdu ooo bu ne falan diye ondan sonra bende durumu açıkladım ve fotoğraflarımı arkadaşımın çektiğini dile getirdim. Hatta o fotoğraflarda benim bile popom vardı :(. Sonra başkası çağırdı beni sorguya çektiler gibi oldu, gel bakıyım falan diye sonra dalga geçercesine popo koleksiyonu mu yapıyorsun diye falan gevezelendi tabi benim çekmediğimi onlarada söyledim sanırım inandılar yüz ifademden ( inşallah ). Sonra çağırdım o kankamı dedim bunu sen çekmedin mi dedim oda yooo hayır dedi. Dona kaldım resmen ondan böyle bir şey beklemiyordum. Israrla sordum hayır dedi ben sadece o sağ üstteki yüzü atmıştım falan dedi ne atması ben sana zamanında bu telefonu sana verip sen kendin çekmiştin dedim oda hayır dedi. Sonra yerime geçtim. Sonra beni çağırdı yanıma o kankam. Hayırdır falan dedi dedim böyle böyle bak onu sen çekmiştin oda hala hayır diyordu sonra whatsapp ı açtk orda birbirimize gönderdiğimiz fotoğraflar arasında bu o yüz nede bu fotoğraflar yoktu. Sildim galiba bunlar sorguya çekince dedim. Öyleyse gözükmez dedi. Bu sırada hoca geldi yerlerimize dağıldık ve sonra unutuldu gitti. Şimdi eve gelince baktım fotoğrafları Silmemişim hala duruyor bana attığı falan yok işte kendi çekmişti o gün hatırlıyorum zihnimde de canlanıyor Benim çekmediğime inandırdım zaten inanırlardı yalan söylemezdim. ASIL SORUN BENİM İLK 3 EN YAKIN ARKADAŞLARIMA GİREN o kankam neden böyle bir şey yaptı ! Yarın konuşmayı düşünüyorum ve whatsapp da da fotoğraflar olmadığına göre belki hatırlıyabilirdi bir şeyler ona demiştim bak ben erkeğim ve galerimde bu kızın poposu olunca yanlış anlaşılabilirim falan diye oda güldü kikirdedi. Şimdi yarın bir daha konuşacağım. Hala hayır derse arkadaşlığımı bitirebilirim sanırım siz ne diyorsunuz ya gerçekten unutmuş olabilir mi ? Ya da saf ayağına mı yatıyordu...

• O fotograflari silip bir daha bu tur olaylara girme. Baakasina da telefonunu verme. Ayrica bu konu sana sorulmadikca konusma.
    Gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne donmus ne popoymus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verme telefonunu kimseye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.