Şimdi Ara

Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı da.Şu an Poseidanda 46 lvl Full str bowmanım var.

Skilleri;
    45 Pacheon
    45 Fire
    25 Light

Üst konudaki BLADER YAPILANDIRMASI ndan hareketle charımı çift build yapmak istiyorm ancak üst konuda bowu 60-69 gösteriyor.Bowdan da blade'den de vazgeçemiyorum.

son haliyle 80 bicheon 80 pacheon yapıp forcelelerden düşürsem olur mu?Ya da sizin tecrübenize güvenerek soruyorum.Daha iyi bir yol varsa öneriniz nedir?

Şimiden Teşekkürler...

• bu sefer buffların falan zayıf kalır saglıklı bir yapılandırma olmaz
  • Charı 80 lvle kas hiç item vs. uğraşma. PvP de vakit kaybetmeden SP farmı tamamla ve 90 lvl skillerine hazırlık yap derim..

Bicheona eklence 89 lvl skili 119 phy damage arttırıyor ve division + bleed statusla beraber karşısında 10-20 saniye durabilcek char kalmaz sanırım..

Bunun yanı sıra eğer 90 lvl için bi build önermem gerekirse önerim şöyle olucak;

90 Bicheon = şart
    90 Fire = imbue için ve phy damage arttıran skill için şart
    30 Light = Hızlı koşmak iyi olabilir
    90 Force = Attığı statuslar sayesinde kendi damagesini 2 katına kadar çıkarıp karşsındakinin damagesini yarıya düşürebiliyor.Bunun yanı sıra bleed&divison da eklersek.Yeni gelicek skille beraber.Artık bladerlerin adam öldürme derdi bitiyor (Poseidondan Force serisine örnek: AmOeRoTttıl (yazılışı bilmiyorum fakan böyle 1şi )

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

Charı 80 lvle kas hiç item vs. uğraşma. PvP de vakit kaybetmeden SP farmı tamamla ve 90 lvl skillerine hazırlık yap derim..

Bicheona eklence 89 lvl skili 119 phy damage arttırıyor ve division + bleed statusla beraber karşısında 10-20 saniye durabilcek char kalmaz sanırım..

Bunun yanı sıra eğer 90 lvl için bi build önermem gerekirse önerim şöyle olucak;

90 Bicheon = şart
    90 Force = Attığı statuslar sayesinde kendi damagesini 2 katına kadar çıkarıp karşsındakinin damagesini yarıya düşürebiliyor.Bunun yanı sıra bleed&divison da eklersek.Yeni gelicek skille beraber.Artık bladerlerin adam öldürme derdi bitiyor (Poseidondan Force serisine örnek: AmOeRoTttıl (yazılışı bilmiyorum fakan böyle 1şi )

Light 30 çok az olmuş gibi geldi bana şayet 30 lv için Light kullanıcaksan hiç kullanma derim.Force skillerini belirleyip ona göre bir lv vermek lazım.90 lv değilde örneğin bir skillinin maxlandığı leveli bulup ona göre lv vermek çok daha iyidir bence

• Ya bu mastery level limiti artmayacak dimi 300 de kalcak uzayınca
  • quote:

Charı 80 lvle kas hiç item vs. uğraşma. PvP de vakit kaybetmeden SP farmı tamamla ve 90 lvl skillerine hazırlık yap derim..

90 Bicheon = şart

oldukça mantıklı geldi bilgi için teşekkürler...

Bowu 80 yapmaya bakaym ayrıca multiclientle çift char açıp taxiyle ikisininde kasılmasını sağlarsam bu iş belki olr...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

90 Bicheon = şart

Light 30 çok az olmuş gibi geldi bana şayet 30 lv için Light kullanıcaksan hiç kullanma derim.Force skillerini belirleyip ona göre bir lv vermek lazım.90 lv değilde örneğin bir skillinin maxlandığı leveli bulup ona göre lv vermek çok daha iyidir bence

Force lvl 90 skili Division 9 lvl %80 şansla 30 saniye sürcek şekilde atıyor ve de division en önemli statuslardan biri olsa gerek. Bladerin hızlı koşmaya pek ihtiyacı yok. Kaçıcaksa eğer kalkanı var.Blader 1 vs1 de nie kaçsın. Savaşlardada 250K ya %100 luk hızlı koşma iksirini kullanır zaten sorun olmaz. Zaten light lvl 80 olanlar bile savaşlarda %100lük iksirden kullanıyorlar..

Parry ratio desek o kadar önemli değil blader için elinde kalkan varken.Hızlı koşma desek iksiri var.Mag attack desek zaten bladenin mag attack ne kadar ki mag arttırmak o kadar etki etsin. Cold da 30 lvlde gerekli pek skill olmadığı Light gerekli dedim. Ama forcedeki statuslar çok çok önemli bence lightın 60-70-80-90 lvl yapmaktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.