Yaşım 13 annem kan tahlillerime baktırmak istiyor o da hemşire hergün yanına cagırıyor ama cok korkuyorum bi türlü gidemiyorum bana mantıklı bi çözüm yolu bulursanız sevinirim ne yapmalıyım bu korkumu nasıl yenmeliyim
hiç bişey hissetmiyosun zaten
güzel bi hemşire ayarlarsan gelirim de
Daha ne olsun annen kanını alır işte.Bunda kendini alıştırcak yada tavsiye etcek bişey göremiyorum.İlk iğne vuruşunu az buz hissedersin.Zaten tüpe kendiliğinden doluyor.Yani özellikle kanı çekmiyolar.Sadece iğneyi batırmak azıcık acır okadar.Delikanlı adamsın bi iğne batırılışından mı korkcam de kendine
ya 13 yaşındasın kan aldırmaktan korkuosun ilginç bak olan şey ne bilionmu benim alırken nooldu? güzel bi hemşire geldi bi an batırdı bana bi uyuştuğumu istedim ordan bakınca kanı görünce bi kere kustum böle biseydi
quote:
Orjinalden alıntı: maniavolkan
Daha ne olsun annen kanını alır işte.Bunda kendini alıştırcak yada tavsiye etcek bişey göremiyorum.İlk iğne vuruşunu az buz hissedersin.Zaten tüpe kendiliğinden doluyor.Yani özellikle kanı çekmiyolar.Sadece iğneyi batırmak azıcık acır okadar.Delikanlı adamsın bi iğne batırılışından mı korkcam de kendine
belki korktuğu başka şeyler vardır, mesela kanında olabilecek şeyler... hem annesi neden durduk yere kan tahlili yapacakmış anlamadım ben
quote:
Orjinalden alıntı: f@tih_che
quote:
Orjinalden alıntı: maniavolkan
belki korktuğu başka şeyler vardır, mesela kanında olabilecek şeyler... hem annesi neden durduk yere kan tahlili yapacakmış anlamadım ben
Büyük bi ihtimalle şeker hastasıyım emin olmak için
şeker hastası riskin varsa sakın ihmal etme. anneannem şeker yüzünden alzeihmer oldu, kalp ameliyatı oldu vs vs vs..
sakın ihmal etme. ben de ara ara test yapıyorum kendime, çünkü annem de de şeker hastası olduğu için genetikten dolayı bnm de şeker hastası olma ihtimalim yüksek:)
Demesi kolay Senin de 1. sınıftaki aşıda iğne kolunda kırılsaydı anlardın neymiş psikolojik bi takıntıda var
kan aldırman lazımsa mecbursun bunu yapmaya ama bende çok korkarım her kan aldırışımda hastane birbirine giriyo
aids olduğu belli olur diye tırsıyo belki arkadaş 13 yaşında ya hani çok görmüş geçirmiştir o
quote:
Orjinalden alıntı: bjk@lley
ol ne olacak acıma filan yok
yapmayın beyler, çocuğun gözünü korkutmak gibi olmasın ama ameliyat a girmeden önce parmağımın ucundan kan alacaklardı ameliyata girdim çktım hç bi şi hissetmedim o parmağımdan kan alındığı kadar
quote:
Orjinalden alıntı: xdanger
quote:
Orjinalden alıntı: bjk@lley
ol ne olacak acıma filan yok
yapmayın beyler, çocuğun gözünü korkutmak gibi olmasın ama ameliyat a girmeden önce parmağımın ucundan kan alacaklardı ameliyata girdim çktım hç bi şi hissetmedim o parmağımdan kan alındığı kadar
Bende ameliyat oldum 5 yıl önce bademcik ameliyatı olmustum
senin yapacak bişeyin yok, gece uyurken alır kanını koyar buzun içine sabah yapar tahlili olur mu böyle bozulurmu kan?
quote:
Orjinalden alıntı: küber_ez
senin yapacak bişeyin yok, gece uyurken alır kanını koyar buzun içine sabah yapar tahlili olur mu böyle bozulurmu kan?
Anneme söledim bunu ben uyurken al diye ama o da hemşire uykuda iğne batırılırsa psikolojik travmaya filan girme ihtimali yüksekmiş aman sizde dikkat edin uyuyon birine sivri bişey batırmayın sonra vicdan azabı cekersiniz ömrünüz boyunca
13 mü
altına yap üstüne otur ufaklık
quote:
Orjinalden alıntı: Hack_ToR
13 mü
altına yap üstüne otur ufaklık
1- Hiç komik değilsin 2- Senin de pek farklı olmadığın çok belli 3- Yaşın benden büyük olsa bile akıl yaşın belliki benden küçük yaştayken durmus ve hala duruyo...
Bana kan almak için yapılan iğne at iğnesi gibiydi yaklaşık 6 ay geçti damarın ordaki iz hala duruyor parmaktan değil ha damardan
cani varlığım
valla iğneyi görünce gözüm karardı ne yalan söylüyim ne lan o dedim doktor iğne dedi ben oha diyince doktor da mort oldu
Yav millet açık kalp-beyin ameliyatı oluyor kafatası göğüs açılıyor dremelleyinede birşey olduğu yok...Bahsettiğiniz alt tarafı bir iğne...
quote:
Orjinalden alıntı: chapkkin
Yav millet açık kalp-beyin ameliyatı oluyor kafatası göğüs açılıyor dremelleyinede birşey olduğu yok...Bahsettiğiniz alt tarafı bir iğne...
wow hemde dremelle ,aslında kafatasına pvc yapıcan içinede bi mavi neon züper olur hee modifiyeli kafa tası