Şimdi Ara

Ne yapıp edip TOEFL'ı geçmem lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ingilizce seviyem pre intermediate üniversitede hazırlık okuyorum sene sonunda ne yapıp edip toefl 10 üzerinden 7 yapmam lazım nasıl bir çalışma planı önerirsiniz? Lütfen deneyimli dostlardan yardım bekliyorum

Benim kafamdaki plan:
    Günde en az 20 kelime ezberlemek
    İngilizce kitaplar okumak
    En kısa zamanda bir toefl kursuna başlamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love ya

Tamam iste , duzenli calistiktan sonra kazanirsin insAllah.

Teşekkürler :) diğer arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
  • İngilizce kelime ezberlemek bişey ifade etmez. Nasıl kullanacağını öğren, kelime kalıplarını ve düzgün dil kullanmaya özen göster.

2007 bilkent girişli olarak tavsiyelerdir bunlar.

Orijinalden alıntı: cLao

Arkadaşlar şuan ingilizce seviyem pre intermediate üniversitede hazırlık okuyorum sene sonunda ne yapıp edip toefl 10 üzerinden 7 yapmam lazım nasıl bir çalışma planı önerirsiniz? Lütfen deneyimli dostlardan yardım bekliyorum

Benim kafamdaki plan:

bende hazırlık okuyorum ve öyle bi durumdayımki hiç ders çalışmadan okuldaki 2-3 sayılı öğrenciden biri haline geldim. Nasıl mı ? İngilizce film, ingilizce dizi, ingilizce müzik, ingilizce bilgisayar, ingilizce forumlar vs vs... bunların hepsini oturduğum yerden eğlenerek yaptım ve bu hale geldim inşallah düşüşe geçmem gerçekten şuan seviyem çok iyi ben böyle olacağını düşünmüyordum ingilizce bölüm seçerken, korkuyordum geçemem diye. Şuan sınıfta herkez deli gibi çalışıyor 80-90 alabilmek için ben kitap açmadan 100 alıyorum... Ayrıca TOEFL'de seni 10 dakika konuşturacaklar sadece sınav değil, o yüzden pronunciation'ını geliştirmek adına yabancı film izle, yabancı şarkılar dinle ve bunları tekrar etmeye çalış...

Senin evde oturup grammer falan çalışman sana sadece biyere kadar yardımcı olur, asıl ingilizce kitaplardan değil görsel ve işitsel şeylerden öğrenilir diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 27 Kasım 2011; 23:37:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Olcaypasa

quote:

Orijinalden alıntı: cLao

Arkadaşlar şuan ingilizce seviyem pre intermediate üniversitede hazırlık okuyorum sene sonunda ne yapıp edip toefl 10 üzerinden 7 yapmam lazım nasıl bir çalışma planı önerirsiniz? Lütfen deneyimli dostlardan yardım bekliyorum

Benim kafamdaki plan:

bende hazırlık okuyorum ve öyle bi durumdayımki hiç ders çalışmadan okuldaki 2-3 sayılı öğrenciden biri haline geldim. Nasıl mı ? İngilizce film, ingilizce dizi, ingilizce müzik, ingilizce bilgisayar, ingilizce forumlar vs vs... bunların hepsini oturduğum yerden eğlenerek yaptım ve bu hale geldim inşallah düşüşe geçmem gerçekten şuan seviyem çok iyi ben böyle olacağını düşünmüyordum ingilizce bölüm seçerken, korkuyordum geçemem diye. Şuan sınıfta herkez deli gibi çalışıyor 80-90 alabilmek için ben kitap açmadan 100 alıyorum... Ayrıca TOEFL'de seni 10 dakika konuşturacaklar sadece sınav değil, o yüzden pronunciation'ını geliştirmek adına yabancı film izle, yabancı şarkılar dinle ve bunları tekrar etmeye çalış...

Senin evde oturup grammer falan çalışman sana sadece biyere kadar yardımcı olur, asıl ingilizce kitaplardan değil görsel ve işitsel şeylerden öğrenilir diye düşünüyorum...

Bende şuan senle hemen hemen aynı şeyleri yapıyorum ilk vizeden 92 aldım fakat tabiki toefl için yetersiz sonuçta intermediate seviyedeyim (senin seviyeni bilmiyorum) bu yüzden kendimi daha fazla ve hızlı bir şekilde geliştirmem lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.