Şimdi Ara

Ne yapıcam ben günlük 4,5 saat yol mu çekilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çubuk yurt geldi gölbaşı hazırlık binasıyla 2 saat 20 dk mesafede ne yapacğım böyle mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Eylül 2023; 15:9:23 >

• Hocam sizin okula yakın yurtlarda senin yurdunda yasamak isteyen biri muhakak çıkacaktır anlaşmalı yer değiştirebilirsiniz zorlu bir süreç sizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 13 Eylül 2023; 14:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yere yaz gruplara itiraf sayfalarına resmi sayfanın yorumlara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok kötüymüş

• 2 saat 20dk arabayla mı la

• ev arkadaşı ilanlarına bakmanı tavsiye ederim. istanbul olsa hadi neyse de çubuktan gölbaşına günlük 4 saat saçmalık olur, bi de hazırlık hergün gitmen gerek falan. çubuk 20-30 binlik ilçe bildiğin ankarayla herhangi bir uzaktan yakından alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buncayilsenle -- 13 Eylül 2023; 17:13:27 >
  • 4 degil 2 saatte cekilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günlük 4.5 saatin ayda 3-4 günün yılda ort. 1-1.5 ayın yollarda geçiyor vay anasını.

• Bu yurt yerlestirmeleri neden böyle. Düzgün yerleşen kimse yok neredeyse.

• Yolu yok çekeceksin. İsyan etmenin faydası yok, kaderin böyle. Yol belli, eğ başını, usul usul yürü şimdi.

• Üniversiteleri özelleştirip bu kadar üniversite,yurt,öğrenci,akademisyen masrafından kurtulup gerçekten bir şeyler yapmaya çalışanlara düzgün imkanlar sağlanmadıkça ne eğitim kalitesi iyileşir ne yurt kalitesi.Çok sinirliyim bir önceki nesle,bok gibi bir ülke bıraktıkları için.

• Her yer universite.

• oha o neymiş hocam. daha okula/durağa yürüdüm ettim falan derken 5 saati bulur zaten.

vakıflara, derneklere falan burs başvurusu yap.

oradan bir burs gelirse 1-2 tane arkadaş bulup eve çıkmayı da deneyebilirsin.

• iyte yazsaydın bunlar olmazdı, geçmiş olsun.

• çubuk ne la konya'ya taşın daha iyi :D

• hocam yanlıs anlamayın ama ımkansız 4.5 saat degıl 2.5 saat bile cok fazla özel yurt filan bakın veya baska bı kyk

• Ora da sıkıntı yurt sorunu var üstelik ev İzmir'de yurt çıkmazdi yine iki saat yol zati ssde çalışmak istiyorum böyle daha iyi

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

iytede yurt sorunu mu var ahaha güleceğim yoktu keşke iyi araştırsaymışsın daha bu sene koskocaman bir yurt açılacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.