Şimdi Ara

NE YAPAYIM BEN ŞİMDİ? [Kız Konusu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kısa özet geçeyim biz 4 tane erkek 2 tane kız yakınız lisede sınıftan falan ayrı grup şeklinde olduk hep o 4 erkeklede ailemiz bile tanışır öyle yakınız kızlarda kendi içinde öyleler ben bu 2 kızdan birisiyle 1 senedir falan sevgiliyim ama öyle bir boktan durum oluştu ki ne yapacağımı bilmiyorum ben kıza geçen sene ekim ayında o 4 erkekten birisiyle konuşmamasını söyledim çocukta iş yok eminim bi bok yapamaz, yemez ama kızla sürekli konuşma çabası içerisinde, mesaj falan niye atmıyorsun muhabbetini araya sokar muhakkak bende bu yüzden öyle söyledim söz aldım hatta atmayacaktı aradan 2 ay geçmiş geçmemiş bizim kız oğlana mesaj atmış oğlanda gelip bana bunu söylüyor kızın olmadığı bir ortamda gıcıklık verircesine kıza aynı gün gidip yerin dibine soktum neyse geçti barıştık falan geçen çocuk yine bu erkekler toplanmışız eğleniyoruz bir muhabbet döndü bana dedi ki sakın bunu ona söyleme bak rezil olurum bende işte ne muhabbetin var mezunda olduk gidiyoruz falan dedim, her gün mesaj atıyor bana dedi arkadaş ben ne yapayım şimdi? 2 kere söz aldım kızdan sadece bu konu için olacak iş mi bu oğlana laf söylesem niye mesaj atıyorsun falan birbirimize girsek kaç yıllık arkadaşım evinde kalmışlığımız falan var hatırı çok bende, olmaz.

Kızla çok tartıştık bunlar harici en son işte kadir gecesi olduğu zaman 5-6 gün konuşmamıştık arkadaşı işte mesaj attı sürekli ağlıyor, kadir gecesinde hep senin için dua etti vs. diye öyle barıştık arada yine olaylar oluyor sırf kadir gecesinden bu yana 3-4 kez tartışmışlığımız var, kız beni seviyor eminim ama cidden bir uyumsuzluk mu ne anlamadım sürekli tartışacak birşeyler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezzgincii -- 5 Ağustos 2014; 16:04:52 >

• Bence arkadaşında sende o kızla ilişkini koparman lazım diye düşünüyorum.Arkadaşına çok güvenir misin kardeş gibi midir senin gözünde? Senin erkek arkadaşının ona ayarı vermesi lazımdı bence.Kız ona mesaj attığında çocuk cevap veriyorsa sıkıntı vardır.Şahsen bana benim arkadaşımın manitası msj atsaydı.Ne yapıyorsun kızım sen kendine gel falan derdim.Yerinde olsam o arkadaşıda kızıda silerdim hayatımdan.

Kusura bakmada senin o arkadaşta gevşeklik var.Dikkat et.İkinizde yol verin o kıza.Yol verdiğinde onunla takılmaya başlarsa da hiç şaşırma moruk.Artık insan hiç bir şeye şaşırmıyor.
  • Asomonte kullanıcısına yanıt
    Nasıl diyeyim bu kız bana her derdini anlatır, abisi gibi öğüt verdiğim zamanlarda olmuştur hatta yanımda ağladığı falan çok yakındık yani biz öyle işte 6 kişi genel olarak yakınızdır birbirimize bu şekildeydik hep, çocuk nasıl diyeyim ya saf bu tür şeyleri düşünmüyor yada arkamdan iş çevirme uğraşında biraz sorunluydu psikolojik olarakta ailesinden falan ne yapmak istediği ne olduğu belli değil bu yüzden ben ona dedim uzak dur ne idüğü belirsiz falan diyerek tepki gösterdim arkadaşlarıma anlattım sinirleniyorum bunun böyle davranmasına bi kaza çıkacak bak diye arkadaşlarımda geçiştirdi bırak o ne yapacak öyle şeyler yapamaz o vs. diyerek geçiştirdiler kızla bu çocukta ailesinin ayrılma gibi bir durumu olmuştu ona üzüldüğü için nasılsın falan diye mesaj atmış zamanında çocuk ondan sonra yapışıyor gibi konuşacak kimsesi yok gibi.

Kız benim için arkadaşlık falan her yönden > O çocuk eskidende böyleydi, genel olarak biz mesela tartışırız nispet yaparcasına yapıyor bunu süreklide bunun kavgasını yaşıyoruz bilmeyerek değil nispet yaparcasına yapıyor ama sevdiğinede eminim ayrılayım mesela 2 gün sonra gelir kapımda falan ağlar o derece ne diyeyim ben bu kıza genel olarak verdiği sözleri tutmuyor başka bir konuda söz verip gözümün içine baka baka yediği zamanlarda oldu hep affettim böyle elinin avucunun içinde mi sanıyor beni acaba

• Valla moruk senin dediklerine göre ne yapsa affetmişsin.Kız bu çocuk cepte gibi de yapıyor olabilir.Çocuğuda tanımadığım için anlattıklarına göre yorum yaptım günahınıda almışta olabiliriz.Psikolojik olarak istemeden de yapmış olabilir.Ama kime güveneceksin ki? Senin kararın dediklerimin arkasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asomonte

Valla moruk senin dediklerine göre ne yapsa affetmişsin.Kız bu çocuk cepte gibi de yapıyor olabilir.Çocuğuda tanımadığım için anlattıklarına göre yorum yaptım günahınıda almışta olabiliriz.Psikolojik olarak istemeden de yapmış olabilir.Ama kime güveneceksin ki? Senin kararın dediklerimin arkasındayım.

Son zamanlarda öyle olmadığımı anlamış olmalı hiç birşey alttan almadım açıkçası o ilk gün ki gibide düşünmüyorum şu an bir çok kez böyle yapması soğuttu gibi zaten üniversitede farklı şehirlere düştük dediğin gibi direk ayrılmayı falan hiç bir zaman beceremedim ama gözden ırak olan gönüldende ırak olur gibi oda soğur biter güzellikle sanırım.
  • Aynen öyle farklı şehirlerde her şey belli olur gör bak sen Akışına bırak yavaştan salarsın
  • Asomonte kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam güzellikle olsunda başka bişey istemiyorum açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş biri kaç yıllık dostun biri sevgisine inandığın sevgilin atsan atılmaz satsan satılmaz. Önce kızın ona mesaj attığından emin ol arkadaşın yer yapıyo olabilir mesaj attığında silmesin söylesin sana okusun konuş arkadaşınla. Baktın kız mesaj atmamış yol ver arkadaşına kız arkadaşının numarasını değiştir. Aynısı benimde başıma geldi dışardayım şarjım bitti kıza arkadaştan mesaj attım iki üç gün sonra bizimki arkadaşa mesaj atmış felan arkadaş söyledi böyle böyle okudum mesajları aradım bi daha olursa kendine iyi bak dedim konu kapandı. Eğer kız arkadaşın gerçekten mesaj atıyosa senin söylediklerini takmıyosa tek kelime söyle Ya dediklerimi yaparsın yada beni unutursun baktın hâlâ aynı yol ver gitsin arkadaşına da söyle onunla konuşursan benimle konuşma diye konulurlarsa aranıza nifak sokar sıkıntı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla çocukta arkadaş işte o olmasa zaten hiç bir şey diyemezler ben çocuğada kızada gereken şeyleri söylerim ama çok arada kalıyor böyle insan.

Bu çocuk geçen sene falan benim bi arkadaşımla takılıyordu 2-3 yanlışını gördüm dedim kızda yakınım yine bu çocuk öyle çokta umurumda olan birisi değil gittim kıza dedim uzak dur falan öğrenmiş bir yerden falan sanırım aklınca beni sinir etmeyede çalışıyor olabilir işte bana mesaj attı falan diye kızada 50 kere söyledim ağzına laf verme şunun diye ama işte nispet gibi yapıyor oda çocuk gibi ben gelemem açıkçası 1-2 aya güzellikle bitiyorsa bitsin soğuk davranıyorum zaten en doğrusu bu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezzgincii -- 5 Ağustos 2014; 19:28:21 >
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 14:26:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Evinde kaldım ona söyleyemem dediğin arkadasin için sevgiliden günah keçisi olmasını istiyorsun. Doğru mu anlamışım?

Şöyle ben kızı defalarca uyardım bu konuda mesaj atmamasını, hareketlerinden hoşlanmadığımı söyledim bizim kötü olduğumuz ilk fırsatta nispet yapar gibi mesaj attı çocuk geldi bunu yüzüme çarptı bildiğin kıza anlattım bozuştuk yine geçti gitti biz yine böyle soğuk gibi olunca tekrar mesaj atmış çocuk geldi yine ortam içinde bana bunu söyledi ama şöyle "bak gezginci kız bana mesaj atıyor haberin olsun" gibi değil böyle söylese amenna kız bana nispet yaparak çocuğa mesaj atıyor çocukta nispet yapar gibi gelip bunu ortam içinde söylüyor.

çocuk arkadaşım eğlenirim gezerim onla falan ama çokda yakın olduğum derdimi tasamı anlattığım bir insan değil gidipte sevgilime mesaj atmışsın bi daha atmayacaksın diyebilceğimde bir insan değil ve yaptığı hareketlerinde normal olduğunu düşünmüyorum ben yani isteyerek nispet yapıp yapmadığına emin olamıyorum isteyerek yaptığına emin olsam affetmem yani alırım altıma arkadaş falan dinlemem o raddeye gelmişse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezzgincii -- 5 Ağustos 2014; 19:42:09 >

• cok uzun yazmissiniz okumadim

• 1 kere affettiysen surekli ayni seyi yapar tekmeyi bascaksin tecrubeyle sabit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezzgincii kullanıcısına yanıt
    Nispet yaparcasına yapıyosa yol ver ikisinede dostum yani aynı durum bende olsam sakin biri değilim olay büyür. Kız senin iyi niyetini kötüye kullanıyo kullandırma kardeşim kendini sen üste çıkmaya çalışmazsan altta kalmaya mahkumsun
    Akıllı davran iyi düşün dostum

• Arkadaşım ortamı değiştir. Bırak onları sen üniversiteye başka bir şehre gittiğinde onlar seni arayıp sormaz ilk 6-7 ay devam eder mesaj falan. Arkadaşa güvenme her zaman.Arkadaşı da kızı da bulursun zamanla. Zamana bırak ama onlardan bir an önce kurtul.

• Eyvallah beyler en doğrusu bu gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.