Şimdi Ara

Ne Yapacağımı Bilemiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım söyleyeceğim şeylerden etkilenebilirsiniz o yüzden kemerleri sıkı bağlayın.Hani sizin şu çok meşhur korku oyunlarınızda akıl hastaneleri akıl hastaları vs. olur ya aslında
    onlar akıllı insanlar.Bir arkadaşım akıl hastanesinin müdürü her gün kontrole gidermiş ve bitane hasta o kadar akıllıymış ki kendini saat sanıyomuş.Biliyorum biraz garip geliyor
    ama içinden sayıları sayıyo uyurken bile ve saat 3 6 9 yada 12 ye gelince dong dong diye sesler çıkarırmış.Şu an ben miyim onu bile bilemiyorum artık aklım yerinden fırlamış durumda
    ellerim yazıyomuş gibi gözüküyor ama beynimden harfler sayılar hepsi tek tek kelimeleri oluşturuyor.Sizden dahada akıllılar daha zeki Albhert Einstein da böyleydi tam bir zeki ama
    ruh hastası bir çok yerde beyninin incelendiği söyleniyor.Ve ve...Bütün insanları şaşırtıyor.Düşünsenize dünyanın en zeki adamısınız herkes sizi böyle görüyor ama siz böyle hissetmiyorsunuz.
    Ne yapardınız?...Herkesin merak ettiği şey de şu madem bu kadar akıllılar neden?...Neden akıllarını kaybetmiş gibi davranıyorlar...Bu normal bir insana çok mantıksız gelebilir ama...gerçek
    bir insana bu o kadar mantıklı gelebilir ki...O kadar şeyleri akıllarında tutabiliyorlar her geçen gün daha da zeki oluyorlar.Ne yaparsanız yapın.Onlar neye inanıp neye inanmayacaklarını
    biliyorlar...Çünkü onlar kendilerine inanıyorlar.Ve bundan vazgeçmeyeceklerini düşünüyorum.

Beynim bir bilgisayar gibi dolu ama dondu vakti gelince teker teker yavaş yavaş sayfa yenileniyor.Aynı durum bende de söz konusu beynime engel olamıyorum.

• deliler kendini akıllı zannedermiş
  • Lanet olsun geçen yine çok zekiyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.